THE Q10 ENERGY RANGE

НОВАТА СЕРИЯ NIVEA Q10 ENERGY, ОБОГАТЕНА С ВИТАМИН C, КОЕНЗИМ Q10 И ВИТАМИН E

СЕРИЯ Q10 ENERGY

СЕРИЯ Q10 ENERGY: ГРИЖА ЗА КОЖАТА, КОЯТО Я КАРА ДА СИЯЕ

Колекция от супер-енергизиращи продукти с мощна комбинация от витамин С, коензим Q10 и витамин Е. Крем, серум, маска, ампули - всички с тройна антиоксидантна сила, така че можеш да забравиш за фините линии и признаците на умора върху лицето и да посрещнеш всеки ден, изпълнена с енергия отвътре и отвън.
q10-energy

ТРИ ИНОВАТИВНИ СЪСТАВКИ

ТРОЙНА АНТИОКСИДАНТНА СИЛА

Със своята мощна комбинация от идентичния с кожата коензим Q10, витамин С и витамин Е, серия Q10 Energy е специално разработена, за да възвърне това, което забързаният живот понякога отнема, и да даде на кожата ти всичко необходимо, за да продължи да сияе.

q10-energy

1

Витамин С помага дарява кожата със свежа енергия, така че тя да може да се обнови по-ефективно.

q10-energy-range

2

С течение на времето кожата ни произвежда по-малко коензим Q10 - естествен антиоксидант, енергизиращ кожата. Тази постепенна загуба на Q10 е от решаващо значение за способността на кожата ни дазапази младежкия си вид. Серия Q10 Energy съдържа Q10, идентичен с този в нашата кожа, който се абсорбира по-пълноценно от нея.

q10-energy

3

Стресът от околната среда е друг фактор, с който кожата на лицето трябва да се бори. Метеорологичните условия и качеството на въздуха изморяват и увреждат кожата. Серия Q10 Energy съдържа витамин Е - антиоксидант, известен с укрепването на бариерата на кожата.


БУСТЕР ЗА СИЯЙНА КОЖА

ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН НАЧИН ДА ЕНЕРГИЗИРАШ КОЖАТА СИ

Q10 Energy е програма за грижа за кожата с продукти, които ти премахват следите от умора по кожата и я даряват с допълнителна енергия, когато тя се нуждае от нея.
Q10 Energy Healthy Glow Day Care SPF15

Дневен крем Q10 Energy SPF15

Започни деня си освежена с енергизиращ дневен крем, който действа супер ефикасно. Тройната антиоксидантна сила възстановява кожата, бори се с фините линии и предпазва от вредните свободните радикали.

Q10 Energy Fresh Look Eye Care

Околоочен крем Q10 Energy 

Взирането в екрана на лаптопа, таблета и телефона не влияе благоприятно на очите ти. Премахни фините линии и признаците на умора с концентриран бустер с тройна антиоксидантна сила. 

Q10 Energy Anti Fatigue Pearls

Енергизиращи серумни перли Q10 Energy 

Нуждаеш се от незабавен и ефикасен начин за освежаване на уморената кожа? Този мощен серум има незабавно действие срещу следите от умора, хидратира кожата инензивно и я дарява с усещане за свежа енергия. Може да се използва самостоятелно, като основа за грим или преди дневен/ нощен крем.

Q10 Energy 7 Day Glow Boost Ampoules

Q10 Energy 7 дни - 7 ампули с Витамин С 

В някои седмици просто се нуждаеш от този допълнителен енергиен бустер. Подари на кожата си  7-дневна интензивна енергизираща терапия, вдъхновена от професионалните салони за красота, без да се налага да търсиш време за записване на час в натоварената си ежедневна програма.

Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask

10-минутна енергизираща лист маска Q10 Energy

Понякога единственият начин за презареждане е просто да натиснеш бутона за стоп. Когато си в непрестанно изпълнение на задачи през деня, можеш да рестартираш само след 10 минути и да възвърнеш сиянието на кожата си с лист маска Q10 Energy. 

КАК ДА ОТВОРИШ АМПУЛАТА

ЧУДИШ СЕ КАК ДА ОТВОРИШ АМПУЛАТА? ВИЖ В ПОДРОБНОТО ВИДЕО!

Във видеото по-долу ти показваме как да използваш правилно ампулите за енергизирана кожа Q10 Energy за оптимален и безопасен резултат всеки ден. Просто не забравяй да запазиш прикрепения пластмасов отварач, за да можеш да го използваш за следващата ампула. 🙂 


ПЪЛНА ПРОГРАМА ЗА ГРИЖА

ВЗЕМИ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕРИЯ Q10 ENERGY

Серия Q10 Energy представлява пълна програма за грижа за кожата. Открий още съвети във видеото по-долу как да използваш дневния и околоочния крем, ампулите и лист маската, за да запазиш кожата си сияйна и енергизирана. Кажи сбогом на признаците на умора с нашия Q10 Energy урок за енергизираща рутина за грижа в 3 стъпки!

ИНТЕРВЮ С ЕКСПЕРТ

NIVEA Q10 ENERGY - първата анти-ейдж серия за лице със силата на 3 антиоксиданта

NIVEA Q10 ENERGY сега предлага перфектната анти-ейдж грижа за лице, подходяща за дами, с  признаци на уморена кожа и поява на първи бръчки. Довери се на мощна антиоксидантна сила с 3 антиоксиданта.

Какво е толкова специално в новите продукти на NIVEA Q10 ENERGY?

Новата серия NIVEA Q10 Energy има подобрена формула с три антиоксиданта за пълна антиоксидантна сила. Внимателно подбраната, интелигентната комбинация от естествените за кожата коензим Q10, витамин С и витамин Е осигурява мощен, троен антиоксидантен бустер, предпазвайки кожата от клетъчен стрес и влиянието на свободните радикали. Тези продукти са подходящи и за по-млада кожа, която показва признаци на умора, и осигуряват здравословен блясък и освежен вид.

Какви са причините за умората и преждевременно състарената кожа?

Не е изненадващо, че безжизнената и уморена кожа е проблем, който засяга дори младите хора. Забързаният начин на живот, дехидратацията и недоспиването могат да допринесат до появата на признаци на стареене - особено в зоната около очите. Освен това лицето ни е изложено на слънце повече от другите части на тялото - всеки ден, без значение дали е облачно или ясно. Чувствителната структура има тенденция да остарява преждевременно, особено когато е изложена на вредните UVA лъчи.

Как трите антиоксиданта предпазват кожата от стареене?

Свободните радикали, причинени например от UVA лъчи или замърсяването на околната среда, могат да унищожат колагена и еластина. И двете са отговорни за стегнатия вид на кожата. UVA лъчите са отговорни за до 85% от бръчките и фините линии по лицето.

Коензим Q10, Витамин С и Витамин Е са важна част от собствената, регенерираща антиоксидантна мрежа на клетките на кожата. Изследването на NIVEA върху кожните клетки установи, че когато тези три мощни антиоксиданти действат заедно, те неутрализират вредата от свободните радикали.

Dr. Dominik Göddertz

Интервю с д-р Доминик Гьодерц, лабораторен мениджър NIVEA Грижа за лице против бръчки, Beiersdorf AG


Интересни съвети за теб