ВСИЧКО ЗАПОЧВА С ТЕБ: СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ С NIVEA MEN

Купи продукти NIVEA MEN от дрогерии Lilly на стойност 12лв. с ДДС, регистрирай касовата бележка и участвай за страхотни награди! Открий как по-долу.

За кампанията

ВСИЧКО ЗАПОЧВА С ТЕБ: СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНИ НАГРАДИ С NIVEA MEN!

 

 

Когато се чувстваш добре в кожата си, всичко изглежда постижимо с лекота. Започни сезона с нови сили и бъди все по-активен през тази пролет! Ефикасните любими продукти от NIVEA MEN ще са винаги тук, за да те поддържат свеж и самоуверен, за да се справиш с всяко предизвикателство на деня!

Участвай в новата кампания на NIVEA MEN, която се провежда в дрогерии Lilly през месец април и която може да ти донесе една от следните награди: 10 броя слушалки SONY True Wireless или 25 броя официални артикули REAL MADRID! 🎁️🎉 


Механизъм

РАЗБЕРИ КАК МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ НАГРАДИ ЗА ПО-АКТИВНО ЕЖЕДНЕВИЕ!

За да съчетаем полезното с приятното в твоето ежедневие, създадохме нашата нова кампания, която се провежда в дрогерии Lilly! Ако все още не откриваш своя стимул и мотивация да създадеш здравословен навик като спорта, нашите награди със сигурност ще ти помогнат за целта!

 

В периода 1 – 30 април 2021г. можеш да участваш за супер награди, като напазаруваш продукти NIVEA MEN за минимум 12лв. с ДДС от дрогерии Lilly, а след това регистрираш касовата бележка във формуляра по-долу на NIVEA.bg. Така ще се запишеш в томбола, чрез която можеш да спечелиш 10 броя Слушалки SONY True Wireless, 5 броя Официална Фланелка на REAL MADRID и 20 броя Официална чанта органайзер на REAL MADRID! Всичко започва с теб - бъди свеж и активен с NIVEA MEN всеки ден!

 

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*Попълни всички полета, обозначени със *.

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ NIVEA MEN

Избери любимите си NIVEA MEN продукти за минимум 12лв. с ДДС от дрогерии Lilly през месец април, регистрирай касовата бележка и можеш да участваш за 10 броя Слушалки SONY True Wireless, 5 броя Официална Фланелка на REAL MADRID и 20 броя Официална чанта органайзер на REAL MADRID!