2 В 1 - ЗАБАВНИ МОМЕНТИ В БАНЯТА И НЕЖНА ГРИЖА


ОТКРИЙ НОВАТА СЕРИЯ ЗА ДЕЦА NIVEA KIDS: 2 В 1 ДУШ-ГЕЛ И ШАМПОАН. НЕЖНА ГРИЖА ЗА ДЕЛИКАТНАТА ДЕТСКА КОЖА, С БИО АЛОЕ ВЕРА И НЕУТРАЛНО PH.

Ново от NIVEA

2 В 1 - ЗАБАВНИ МОМЕНТИ В БАНЯТА И НЕЖНА ГРИЖА

Когато малчуганите преминат 3-годишната възраст, те достигат до един важен етап в живота си: вече не са бебета и се сблъскват с първата си баня като деца. И когато заедно се изправите пред тази важна стъпка, е добре да направиш най-добрия избор за теб и твоето дете. Ние знаем, че винаги искаш да осигуриш най-деликатната грижа за детето ти, затова те каним да опиташ нашата новата серия за душ NIVEA Kids 2 в 1 - душ-гел и шампоан ! Новите продукти са разработени с деликатни формули, съдържащи био алое вера, за допълнителна грижа към детската кожа. А игривите плодови аромати превръщат времето под душа в щастливи моменти на игра и веселие.


NIVEA Kids

СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНА ДУШ-СЕРИЯ ЗА ДЕЛИКАТНАТА ДЕТСКА КОЖА

Детската кожа е много по-деликатна от твоята, затова тя се нуждае от специална грижа с нежни съставки. Ето защо експертите на NIVEA разработиха нова формула, която осигурява нежно почистване съчетано с нужната хидратация. Серията NIVEA Kids съдържа 2 в 1 душ-гел и шампоан с плодови аромати и щадящи формули с био алое вера, които почистват косата, без да я заплитат и кожата, без да я изсушават.

1БИО Алое вера

Алое Вера с хидратиращите си и успокояващи качества поддържа и се грижи за нежната детска кожа.

2Неутрално pH

Душ-серията NIVEA Kids е с неутрално pH и не съдържа сапун, което я прави напълно подходяща за нежната детска кожа.

3Плодови аромати

Ние знаем, че децата обичат игривите плодови аромати и затова продуктите от новата ни детска серия ухаят приятно на горски плодове или ябълки.


Съвети и трикове

Виж как лесно да превърнеш времето под душа в забавление и весели моменти.

За да превърнеш времето под душа в забавление и за двамата, те каним да прочетеш нашите съвети за весели моменти!

  • Безопасността е на първо място. Винаги оставай в банята и внимателно наблюдавай детето си, докато то е под душа.
  • Регулирай внимателно температурата на водата. Идеалната температура на водата за баня е същата като телесната температура на твоето дете, така че тествай водата, преди детето ти да влезе във ваната и се опитай да я поддържаш.
  • Ако детето е нервно, остави го да се настани, покани го да играе във ваната без вода, за няколко минути. След това бавно пусни водата. Опитай да говориш с него за неща, които го карат да бъде спокойно, например най-новите приключения на любимия супергерой.
  • Изгради положителни асоциации с банята, като я превърнеш в мястото, където четеш на малкото си дете някои от любимите му книги. Донеси купчина книги в банята със себе си и просто започни да четеш при първия знак на сърдитост.
  • Играйте игри: донеси няколко предмета във ваната и се опитайте да отгатнете дали те ще плават или потъват!