СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ЗА НЕЗАБРАВИМО ЛЯТО

ЗАРЕДИ СЕ С ЕМОЦИЯ И СПЕЧЕЛИ С NIVEA MEN

В тази национална кампания на NIVEA MEN имаш шанс да спечелиш страхотни награди, с които да превърнеш свободното си време в истинско забавление или в незабравимо преживяване! С тези награди ще се заредиш с енергия и ще се радваш на всеки момент на открито!

Можеш да спечелиш преносим проектор SAMSUNG The Freestyle, за да сезабавляваш, където и да си! С него можеш да се радваш на същото изживяване като на Samsung Smart TV, без никакви ограничения! Чудесно допълнение към проектора е следващата награда: преносима тонколона JBL Go 3, а за тези, които предпочитат оригиналните подаръци и нестандартните преживявания, ваучерът за SKYVISION ще се превърне в истинско лятно приключение, ако го спечелят! Ще можеш да избереш сред каньонинг, скок с бънджи, рафтинг, каякинг, парапланер, стендъп падъл, пилотиране, полет с балон и много други!

Открий детайлите за участие по-долу и се запиши още сега! За повече шансове, участвай многократно, но винаги следвайки правилата на играта! 😊


УЧАСТВАЙ

ЗАПИШИ СЕ ЗА ПРОЕКТОР, ТОНКОЛОНА ИЛИ ВАУЧЕР

Покажи своята най-свежа страна и се зареди с емоция в новата национална кампания на NIVEA MEN! Имаш шанса да спечелиш страхотни награди!

Купи които и да е продукти от серия NIVEA MEN на обща минимална стойност 19лв., регистрирай се във формуляра по-долу и така ще имаш шанса да спечелиш 1 от 3 броя проектори SAMSUNG The Freestyle, 1 от 30 броя портативни тонколони JBL Go 3 или 1 от 30 ваучера за SKYVISION на стойност 150лв. всеки! Стискаме ти палци да си сред късметлиите! 😊

Тази кампания на NIVEA MEN приключи. Изтеглихме печелившите, които ще получат 1 от 3 броя проектори SAMSUNG The Freestyle, 1 от 30 броя портативни тонколони JBL Go 3 или 1 от 30 ваучера за SKYVISION на стойност 150лв. всеки, и можеш да провериш дали си сред тях тук.

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.