ОТКЛЮЧИ СВОЯ ВЪТРЕШЕН ПОТЕНЦИАЛ

И ОТКРИЙ КАК МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ НОВАТА СЕРИЯ NIVEA HYDRA SKIN EFFECTОТКЛЮЧИ ВЪТРЕШНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ

Жените притежават всички необходими качества, за да се представят блестящо в желаните професионални сфери и да вдъхновяват околните. Всичко, от което се нуждаят, е да осъзнаят своя огромен потенциал и да открият как го активират. Ето защо решихме да ги подкрепим с подходящата за тях грижа за лице! Новата серия NIVEA Hydra Skin Effect активира собствената способност на кожата да произвежда хиалурон отвътре и хидратира интензивно до 72 часа с Чист Хиалурон!


СПЕЧЕЛИ

 

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Избрахме печелившите и можеш да провериш дали си сред тях тук

 

С Правилата за участие можеш да се запознаеш тук.

 


ВДЪХНОВЕНИЕ

 

„Всичко започва с мотивацията. Всеки се нуждае от правилния ключ, за да отключи вътрешния си потенциал.“

Aneta очевидно е открила този ключ и има изключителен положителен принос в живота на много хора като мотивационен лектор. Тъй като тя е винаги в движение, се нуждае от грижа за лице, която действа ефикасно и дълготрайно и оставя усещане за свежа и еластична кожа през целия ден. Тук идва ред на новата серия Hydra Skin Effect:

За супер старт на деня нанеси Серум бустер Hydra Skin Effect веднага след почистване сутрин. Формулата с ЧИСТ ХИАЛУРОН се абсорбира само след 20 секунди и придава здравословен блясък.

Леката текстура на Крем-гел Hydra Skin Effect се разтапя в кожата и я презарежда със 72-часова хидратация от вътрешността, а това го прави идеален за натоварените дни.

Ампулите за професионална хидратираща терапия Hydra Skin Effect са винаги на разположение при допълнителна нужда от интензивна хидратация, тъй като съдържат 2,5 пъти по-висока концентрация на ЧИСТ ХИАЛУРОН спрямо дневния крем.

Научи повече за историята на Aneta и отключи своя потенциал!