Грижа за косата с Hairmilk Natural Shine

Дай ѝ грижа. Дай ѝ свобода.

Ново от NIVEA: Серия Hairmilk Natural Shine

Естественият блясък идва от здравата коса

Грижовни съставки: млечни и копринени протеини

Безжизнената, уморена коса страда от липса на хидратация, което я прави груба на пипане и непригладена, така че не отразява перфектно светлината и изглежда без блясък. Открий иновативната серия от NIVEA, специално разработена, за да подобри естествения блясък на косата ти! NIVEA Hairmilk Natural Shine има ефикасно, но деликатно действие, което прави косата отново видимо блестяща и здрава. Благодарение на продуктите, съобразени с различния вид на косъма, косата отразява светлината и създава красив блясък, независимо дали имаш права, начупена или къдрава коса. 

Формулата с натурални протеини от мляко и коприна и Eucerit защитава и регенерира отвътре, за да бъде косата ти хидратирана и видимо здрава, като същевременно изглажда кичурите, за да приведе всеки косъм в идеална хармония. Резултатът е здрава и копринено мека коса, която блести естествено. 

Време е да се сбогуваш с безжизнената, уморена коса, която се чувства груба на допир, и да кажеш "Здравей" на жизнената и здрава коса с подсилен естествен блясък!  


Предимства на продуктите

Грижа с NIVEA Hairmilk Natural Shine

Нежното докосване, което превръща косата ти в блестяща и мека коприна.

Грижовен шампоан и балсам за коса

NIVEA Care Шампоан и Балсам за коса интензивно хидратират безжизнената, уморена коса, за да бъде тя отново видимо здрава и да разкрият естествения ѝ блясък. Формулата с естествени млечни и копринени протеини регенерира отвътре косата и я изглажда, за да приведе всеки косъм в хармония за хидратирана и видимо здрава коса. Резултатът е незаплитаща се, здрава и копринено мека коса, която има естествен блясък. Формулата с естествени съставки осигурява дълготрайна грижа отвътре навън, която подобрява видимо състоянието на косата.

Заглаждащ спрей

NIVEA Hairmilk Natural Shine Заглаждащ спрей е финалната щриха, която прави косата ти блестяща, мека и гладка. Хидратира и изглажда всеки косъм, за да го подреди в перфектна хармония, улеснява разресването и предпазва косата от топлинните и атмосферни влияния. 

  • Осигурява лесно разресване
  • Предпазва от топлината и атмосферните влияния
  • Прави косата естествено блестяща и копринено мека 


Здравословни съвети за грижа за косата

Усъвършенствай начина си на живот
и съживи косата си!

Бъди сияеща и бляскава със здрава коса

Няма по-добро чувство от това да прекараш пръстите си през копринено мека, здрава коса, но понякога метеорологичните условия, прекалената топлина и други стресови фактори могат да оставят усещане за сухота и да направят косата безжизнена и уморена. 

Но не се отчайвай - открий как можеш да поемеш контрол над начина си на живот и как това може да повлияе на ритуала ти за грижа за косата. Всяка жена заслужава да се чувства уверена в кожата си. Независимо дали си с къдрици, начупена коса или с шикозно каре, възстановяването на естествения блясък на косата винаги ще гарантира, че се открояваш от тълпата. Възползвай се от естествената си красота и здравословен начин на живот, за да си по-уверена в себе си. 

Съживи косата си с бърз рестарт към здравословен начин на живот

Блясъкът на косата идва отвътре. Направи някои дългосрочни промени в начина си на живот и дай на естествено красивите си кичури любовта, която заслужават. Редовните физически упражнения и здравословното хранене с балансирана диета са от решаващо значение за насърчаване на здравословния растеж на косата. 

От съществено значение е да получиш достатъчно сън, за да позволиш на космените фоликули да се регенерират и да се възстановят през нощта за по-плътна и еластична визия. Не забравяй, че нивото на стрес оказва влияние върху външния ти вид. Дай на ума (и на косата) си почивка и се поглези с време специално за теб. 


Научи тайните на Hairmilk

Научи повече за фантастичните
формули Hairmilk

Каква в разликата между регенерацията със серията Hairmilk и серията Hairmilk Natural Shine?

Регенерирането на косъма със серията  Hairmilk е напълно подходящо за суха, увредена коса, тъй като я регенерира, без да утежнява косъма, за еластична и съживена коса. 

Новата серия Hairmilk Natural Shine е разработена за безжизнена, уморена коса, която не е увредена, но се нуждае от интензивна хидратация. Добре хидратираната, здрава коса е гладка и по този начин се разкрива естествения ѝ блясък. Новите формули не само подобряват блясъка, но и заздравяват косата, която блести по естествен начин. 

Радвай се на здрава и перфектно пригладена коса, за да стимулираш естествения ѝ блясък.  

Какво е специалното на естествено извлечените млечни и копринени протеини за грижа за косата?

Естествените млечни протеини се съдържат във формулите, които хидратират косата, за да я направят напълно здрава отвътре и отвън и превръщат безжизнената и уморена коса в жизнена и красива. 

Копринените протеини са известни със своите подхранващи косата свойства - комбинирани във формулата, резултатът е гладка и плътна коса, с перфектно пригладени кичури с минимално триене между космите на главата. Формулите, обогатени с копринените протеини и смес от копринени масла, изглаждат косата, подравняват и омекотяват всеки косъм в перфектна хармония за оптимално отразяване на светлината. Това улеснява перфектния естествен блясък!