GET FRESH. BE FRESH. С NIVEA MEN!

СПЕЧЕЛИ ЕКШЪН ВИДЕО КАМЕРА GoPro

УЛОВИ ВСИЧКИ ВАЖНИ МОМЕНТИ

 

Улови важните моменти в живота си! С тази награда ще можеш да увековечиш всички интересни мигове! Участвай в новата кампания на NIVEA MEN и дрогерии Lilly, за да спечелиш екшън видео камера GoPro, с която да превърнеш ценните моменти в незабравими спомени, където и да си! Научи детайлите по-долу и се запиши още сега!


УЧАСТВАЙ

ЗАПИШИ СЕ ЗА ЕКШЪН ВИДЕО КАМЕРА GOPRO!

Имаш шанса да увековечиш всички незабравими моменти с близки и приятели, като участваш в нашата нова кампания със супер награда!

Купи продукти NIVEA MEN на минимална стойност 12лв. от дрогерии LILLY, регистрирай се на NIVEA.bg във формуляра по-долу и ще участваш автоматично за тегленето на 1 от 3 екшън видео камери GoPro! Стискаме ти палци едната да е за теб! 😊

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите, които ще получат по една екшън видео камера GoPro, и можеш да провериш дали си сред тях тук.

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 

ВИЖ КОИ ПРОДУКТИ УЧАСТВАТ

Всяко приключение започва с правилната грижа, за да изглеждаш и да се чувстваш зашеметяващо и уверено всеки ден. Продуктите NIVEA MEN ще ти помогнат да постигнеш това ежедневно и без усилие! Купи любимите си продукти от дрогерии LILLY и се регистрирай за 1 от 3 екшън видео камери GoPro!

В тази кампания участват всички продукти NIVEA MEN, но тези по-долу са сред любимите ни: