РЕВОЛЮЦИОННАТА ФОРМУЛА НА NIVEA ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА*

След пускането на пазара на супер иновацията в борбата срещу пигментни петна LUMINOUS630®, ние разширихме серията си с два нови експертни серума, които са специално разработени, за да отговорят на нуждите на различните типове кожа и да третират пигментни петна в резултат на различни причини*. Повече от 1 милион жени** в световен мащаб вече се довериха на серумите за лице NIVEA с патентованата съставка LUMINOUS630®.

LUMINOUS630®—ЕКСПЕРТНА СЪСТАВКА №1 НА NIVEA СРЕЩУ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА

След 10 години щателно проучване и 50 000 тествани молекули, ние намерихме начин да революционизираме третирането на пигментните петна с нашата патентована съставка - LUMINOUS630®. При тестовете срещу ензима, който синтезира меланин в кожата ни, молекулата LUMINOUS630® се представя най-добре. Серията серуми срещу пигментни петна със съставката LUMINOUS630® действа на клетъчно ниво, за да ребалансира производството на меланин и да третира пигментните петна, като атакува основната причина за появата им.

Формулата с двойна функция действа върху съществуващата пигментация, за да изсветли тъмните петна и да намали техния размер, както и да балансира производството на нови пигментни петна и да предотврати повторна поява. Нашата серия срещу пигментни петна е доказано ефективна за третиране на различни видове* пигментни петна по кожата - като старчески петна, следи от акне и петна, причинени от хормонален дисбаланс, а първите видими резултати са налице само след 2 седмици редовна употреба.

*Пигментни петна, причинени от излагане на слънце, стареене и хормонален дисбаланс при бременност и менопауза.

**Nielsen IQ, Пазарно проучване, в категория “Серуми за лице против петна“ (категория дефинирана от клиента), на база анализ в 33 държави (дефинирани от клиента) продажби в обем - в опаковки, за периода октомври 2020г. – януари 2022г.

НАМАЛИ ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА И РАЗКРИЙ СИЯЙНАТА СТРАНА НА КОЖАТА СИ СЪС СИЛАТА НА LUMINOUS630®

ПРЕДИ И СЛЕД ТРЕТИРАНЕ НА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА

 
В НАЧАЛОТО
От ден 1 патентованата съставка LUMINOUS630® започва да действа в кожата на клетъчно ниво за намаляване на петната.
 
СЛЕД 2 СЕДМИЦИ
Първи видими резултати от намаляването на пигментните петна.
 
СЛЕД 8 СЕДМИЦИ
Интензивността на петното е намалена с 50%.
 
СЛЕД 12 СЕДМИЦИ
До 71% по-малко видими петна.

НЕКА РЕЗУЛТАТИТЕ ГОВОРЯТ САМИ ЗА СЕБЕ СИ - LUMINOUS630® Е ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА*

Обърнахме се към жени, които имат пигментни петна - старчески или петна след акне, и ги помолихме да използват нашите експертни серуми в продължение на 12 седмици. Те дойдоха в нашата лаборатория NIVEA преди да третират петната, както и на всеки 4 седмици, за да измерят напредъка в намаляването на петната, а ние успяхме да заснемем с камери с висока разделителна способност напредъка. Резултатите говорят сами за себе си: може да се види непрекъснато подобрение в продължение на 12 седмици, а кожата става по-равномерна и сияйна.

 

*Пигментни петна, причинени от излагане на слънце, стареене и хормонален дисбаланс при бременност и менопауза.

 

 

 

МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА

Изживей с нас момента на истината, когато тези жени видяха резултатите си за пръв път, след 12 седмици използване на LUMINOUS630®.

 

ВИДЕО УРОЦИ

СЕРУМ СРЕЩУ БРЪЧКИ И/ИЛИ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА

  1. Втрий внимателно, върху почистената кожа на лицето си, достатъчно количество от NIVEA LUMINOUS630® Серум срещу пигментни петна  или NIVEA LUMINOUS630® 2в1 Серум срещу бръчки и петна от възрастта, преди ежедневната рутина за кожата ти.
  2. Масажирай нежно серума върху цялото си лице.  
  3. Използвай два пъти дневно. Сутрин, в комбинация с Дневен флуид LUMINOUS630® SPF50, и вечер, преди нощната грижа за кожата. 

СЕРУМ 3В1 СРЕЩУ СЛЕДИ ОТ АКНЕ

  1. Втрий внимателно, върху почистената кожа на лицето си, достатъчно количество от NIVEA LUMINOUS630® Серум 3в1 срещу следи от акне.
  2. Масажирай нежно серума върху цялото си лице. 
  3. Използвай два пъти дневно. Веднъж сутрин и веднъж вечер, преди рутината си за грижа за кожата нощем. Не използвай в комбинация с други продукти съдържащи съставката LUMINOUS630®.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

НАИСТИНА ЛИ ДЕЙСТВА ПРИ ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА?

Серията на NIVEA за третиране на пигментни петна е доказано ефективна и насочена към първопричината за появата на петна, като първите видими резултати са след 2 седмици редовна употреба. Нашата иновативна съставка - LUMINOUS630®, действа в кожата на клетъчно ниво, за да балансира пигментацията и да намали интензитета на различни видове пигментни петна. Нашият Серум за третиране на пигементни петна NIVEA LUMINOUS630® е доказан като ефективен от над 1 милион жени** по целия свят.

**Nielsen IQ, Пазарно проучване, в категория “Серуми за лице против петна“ (категория дефинирана от клиента), на база анализ в 33 държави (дефинирани от клиента) продажби в обем - в опаковки, за периода октомври 2020г. – януари 2022г.
 

ИМА ЛИ НЯКАКВИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ОТ ТРЕТИРАНЕТО НА ПИГМЕНТНИ ПЕТНА?

Серумите NIVEA LUMINOUS630® за третиране на пигментни петна са специално разработени за третиране на всеки тип петна по кожата, докато същевременно се грижат за нея. LUMINOUS630® е доказано ефективен в това, като действа върху кожата на клетъчно ниво, за да балансира пигментацията. Патентованите серуми NIVEA LUMINOUS630® имат хидратиращи и подхранващи формули, които изглаждат кожата, без да оставят странични ефекти, а само по-гладка и сияйна кожа.
 

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ТРЕТИРАНЕТО НА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА?

Ще забележиш първите видими промени след 2 седмици употреба на Серума за третиране на пигментни петна NIVEA LUMINOUS630®. След 8 седмици интензитета на пигментните петна се намалява с 50%, а след 12 седмици пигментните петна са по-малко видими със 71%.
 

НЕИЗЛЕЧИМИ ЛИ СА СЛЕДИТЕ ОТ АКНЕ?

Следите и пигментните петна от акне не винаги са постоянни, но може да отнеме до няколко години, за да избледнеят, ако не се третират. За да ускориш този процес, можеш да третираш пигментните петна със Серум 3в1 срещу следи от акне NIVEA LUMINOUS630® или Серум за третиране на пигментните петна NIVEA LUMINOUS630®, като и двата продукта действат върху пигментните петна на клетъчно ниво. Съществуващите пигментни петна могат да станат по-тъмни при излагане на слънце и затова се препоръчва да използваш слънцезащитен фактор SPF ежедневно.