Medium close up of a woman and man, both of their faces show clear, blemish-free skin. They

НОВО: DERMA SKIN CLEAR

Върни си контрола върху кожата, за да се справиш с проблемната кожа

НАШАТА ИНОВАЦИЯ

НОВО: DERMA SKIN CLEAR НОЩЕН ПИЛИНГ

Защо да тормозиш кожата си, когато можеш да се погрижиш за нея? Нашата формула с 8% плодови киселини (салицилова и гликолова киселина) и с ниацинамид, подпомага естествения процес на обновяване на кожата, намалява несъвършенствата и предотвратява появата на нови.
КОМПЛЕКС DERMA SKIN CLEAR

ПОМОГНИ НА КОЖАТА СИ ДА СЕ СПРАВИ С НЕСЪВЪРШЕНСТВАТА

Новата серия продукти DERMA Skin Clear е дерматологично и клинично тествана*, за да бъде ефективна за намаляване и предотвратяване на повторната поява на пъпките и черните точки, осигурявайки по-чиста и по-гладка визия на кожата.

*Съвместимостта с кожата и ефикасността върху проблемна кожа са тествани при клинично проучване.

Близък план на лицето на жената, показващо чиста и гладка кожа, без пъпки и петна, осветена от заден план върху зелен фон.
GIVEAWAY

НЕ ПРОПУСКАЙ ШАНС ЗА СУПЕР НАГРАДА ОТ NIVEA И LOGITECH!

За да ти помогнем по пътя към възвръщането на контрола върху твоята кожа и доброто ти настроение, ти приготвихме страхотен GIVEAWAY с вълнуващи и ексклузивни награди.

Попълни анкетата по-долу и можеш да спечелиш 1 от 5 комплекта, които съдържат:

  • Пълната серия продукти NIVEA DERMA SKIN CLEAR: Нашата иновация, която ще ти помогне да намалиш видимо пъпките, черните точки и други несъвършенства по кожата
  • Безжични слушалки LOGITECH: За да изразиш уникалното си чувство на стил и да се насладиш на всички любими песни, които поддържат доброто ти настроение
  • Суичър #TeamUpWithYourSkin: За да се чувстваш стилна, уникална и добре в кожата си

Тази кампания на NIVEA приключи.

Изтеглихме печелившите и списъкът с тях можеш да провериш тук.

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 
НАУКАТА ЗА ЧИСТАТА КОЖА

НОВАТА ФОРМУЛА DERMA SKIN CLEAR: МОЩНА, НО НЕЖНА

Комплекс DERMA SKIN CLEAR до лого Клинично тествано

Как новата формула DERMA Skin Clear помага на кожата ти? Чрез активиране на собствения процес на обновяване на кожата, с до 8% плодови киселини (салицилова и гликолова киселина), както и ниацинамид.

ПРОДУКТИ

СЪЮЗИ СЕ С КОЖАТА СИ С ПОМОЩТА НА СЕРИЯ DERMA SKIN CLEAR

NIVEA Derma Skin Clear Измиващ гел за лице върху полица в банята до мивката.

DERMA SKIN CLEAR МИГНОВЕНО ОТПУШВА ПОРИТЕ

Започни рутината си с нашия нежен и ефективен измиващ гел за лице. През деня и нощта излишният себум се натрупва върху кожата, като така запушва порите и насърчава развитието на несъвършенства. Измиващ гел Derma Skin Clear осигурява интензивно почистване, премахвайки излишното омазняване и предотвратявайки повторната поява на пъпки и черни точки.

NIVEA Derma Skin Clear Тоник за лице върху полица в банята до мивката.

ТОНИК ЗА ЛИЦЕ

Твоето тайно оръжие за равномерен тен. Тоник Derma Skin Clear хидратира кожата, без да запушва порите, за да поддържа баланса на кожата и да помогне за контролиране на омазняването. За видимо по-чиста и гладка кожа само след 7 дни.

NIVEA Derma Skin Clear Скраб за черни точки върху полица в банята до мивката.

СКРАБ ЗА ЧЕРНИ ТОЧКИ

Скрабът за черни точки Derma Skin Clear, използван 2-3 пъти седмично, нежно отпушва порите и усъвършенства текстурата на кожата, като същевременно помага за намаляване на черните точки и пъпките.

NIVEA Derma Skin Clear Нощен пилинг лежи върху полица в банята.

МОЩЕН НОЩЕН ПИЛИНГ

Върни си контрола върху кожата си с нощна терапия! Формулата на Нощен пилинг Derma Skin Clear е с 8% плодови киселини (салицилова и гликолова киселина), ускорява процеса на обновяване на кожата за видими резултати само след 7 дни!

РУТИНА

НАСЛАДИ СЕ НА ЦЯЛАТА DERMA SKIN CLEAR РУТИНА ЗА ВИДИМО ПО-ЧИСТА КОЖА

Сутрин и вечер винаги използвай Измиващ гел като първа стъпка: нежно масажирай върху мокро лице и изплакни с вода. След това внимателно нанеси тоник върху измитото лице с пръсти или с помощта на памучен тампон и не изплаквай. При двата продукта избягвай зоната около очите.

Вечер, в края на рутината си, нанасяй Нощния пилинг върху добре почистено лице.*

Използвай Скраба против черни точки като алтернатива на нощния пилинг. Препоръчва се употребата му 2-3 пъти седмично. Внимателно масажирай продукта върху мокро лице след стартелно почистване на кожата с Измиващ гел. Изплакни с вода преди да нанесеш тоника. Избягвай зоната около очите.

*Може да се появи леко усещане за боцкане. Да не се използва върху раздразнена кожа; преустанови употребата, ако възникне дразнене; консултирай се с лекар, ако дразненето продължава; Избягвай контакт с очите. Този продукт съдържа алфа-хидрокси киселини, които могат да повишат чувствителността на кожата ти към слънцето и особено възможността за слънчево изгаряне. Използвай слънцезащитен продукт, носи подходящо защитно облекло и ограничи излагането на слънце, докато използваш този продукт, както и за една седмица след това.

ЧЗВ

Какво причинява пъпките?

Основната причина за появата на пъпки е прекомерното производство на себум, известно като себорея, и най-вече необичайно удебеляване на външните слоеве на кожата. Професионалната дума е хиперкератоза, която води до неадекватна десквамация на мъртвите клетки. И двете в комбинация причиняват запушване на порите, известни като комедони: черни или бели точки с прости думи. Тези запушени пори са идеалната среда за бактерии (най-вече Cutibacterium acnes). Много вероятно е да се появат също и видими възпаление и зачервяване. Независимо дали са видни или по-малки, пъпките винаги се възприемат като неудобство.

Каква е разликата между AHA и BHA и как действат?

AHA означава алфа хидрокси киселини. Тези естествени вещества се намират в плодовете, наред с други неща, поради което те са известни също като плодови киселини. Най-важните AHA в грижата за кожата включват гликолова киселина, манделова киселина и млечна киселина. Те действат главно върху повърхността на кожата, подпомагайки обновяването на клетките и разтваряйки мъртвите кожни клетки. Гликоловата киселина помага при мазна, проблемна кожа, тъй като ексфолира кожата. BHA (бета хидрокси киселина) е салицилова киселина. Мастноразтворимото вещество прониква по-дълбоко в кожните слоеве, отколкото при AHA. То прониква в порите, почиства мастните жлези отвътре и по този начин ги освобождава от излишния себум. В същото време има противовъзпалителен ефект, който намалява зачервяването. 
Тъй като AHA са по-малко ефективни при ексфолиране, но следователно по-нежни, ние използваме повече от тях. В допълнение, те обикновено имат и хидратиращ ефект. BHA е много ефективна при ексфолиране, така че не се нуждаем от много количество от нея. Също така, салициловата киселина има антибактериален ефект.

Киселина върху кожата звучи малко вредно...

Салициловата киселина например е едно от най-дълго използваните лекарства. Използвана външно, тя прониква в кожата и допринася за разтварянето на мъртвите клетки, поради добрата си липидна разтворимост, което обяснява използването ѝ при акне и проблемна кожа. Човешката кожа се регенерира непрекъснато. По-старите кожни клетки умират, кератинизират и в крайна сметка се ексфолират. Това ексфолиране се насърчава от външно приложена салицилова киселина. Тя има кератолитична ефикасност, което означава, че принуждава клетките на най-външния слой на кожата да се разпаднат и отлепят. Така освобождава порите от замърсявания и подпомага естествения процес на обновяване на кожата.

Каква концентрация съдържат новите продукти?

Нощният пилинг NIVEA DERMA Skin Clear, нашият топ продукт, съдържа общо осем процента от киселинния комплекс. В тази доза активната съставка може да се използва дългосрочно без колебание.

И как ниацинамидът помага на проблемната кожа?

Ниацинамидът е водоразтворим дериват на витамин В3. Счита се, че се понася особено добре в грижата за кожата и е подходящ за намаляване на мазната кожа. Комбинираната и проблемна кожа, склонна към пъпки, се възползва от противовъзпалителното и регулиращо себума действие на ниацинамид. Друго безценно предимство в грижата за кожата е, че можеш да я комбинираш с други съставки.

Какъв е резултатът от тази комбинация?

Продуктите са особено ефективни и леки в същото време. Потребителите ще усетят кожата си чиста и обновена само след седем дни. Различни видове проблеми като черни точки, бели точки и пъпки, както и зачервяване и сухота, са вече минало.

Можете ли да потвърдите това?

Абсолютно. Тествали сме всички наши продукти при клинични проучвания, за да накараме дерматолог да оцени свойствата на нашите продукти за борба с дефектите и предотвратяване, както и тяхната добра съвместимост с кожата. Но в крайна сметка не експертът трябва да бъде удовлетворен, а нашият потребител. Така че, ние допълнително създадохме проучване*, за да поискаме тяхната обратна връзка. И ясно виждахме, че продуктите помагат в борбата с дефектите. 107 потребители ежедневно тестваха нашия нощен пилинг. 93% потвърждават видимо по-чиста кожа само след седем дни. След четири седмици 93% потвърждават, че пъпките са видимо намалени.

*Самооценка, 8-седмично проучване със 100 жени и мъже, използващи нощния пилинг, 2022г.

Препоръчвате ли да се използва цялата серия?

Определено. Съставките и продуктите от серия Derma Skin Clear са перфектно координирани. Това прави твоята рутина за грижа за кожата по-лесна за изпълнение, знаейки, че тези четири продукта са достатъчни за решаване на твоите проблеми.