СПЕЧЕЛИ БОРБАТА С БРЪЧКИТЕ КАТО ИСТИНСКИ ЕКСПЕРТ

Преоткрий твоятa анти-ейдж рутина с Чист Bakuchiol

Bakuchiol

КАКВО Е BAKUCHIOL?

ЗАПОЗНАЙ СЕ С НОВАТА АНТИ-ЕЙДЖ ЗВЕЗДА

Нарича се Bakuchiol и ще определи бъдещето на кожата ти. Като истински експерт, той се бори с ускорения процес на стареене и ключовите признаци на стареене като отпускане на контура или появата на бръчки – дори и дълбоките. Това последно научно откритие, интегрирано в продуктите за грижа против стареенето, има мощни резултати: 100% от жените имат подобрен вид на кожата*! А сега можеш да се възползваш от пълната сила на тази иновативна съставка с новия NIVEA CELLULAR Expert Lift Дневен крем за лице.

*Източник: Резултати от 4-седмично, независимо проучване сред 42 жени, показващи видими подобрения в атрибутите, включително фини линии, дълбоки бръчки, текстура на кожата, стегнат вид, оформен контур или равномерност на тена на кожата.

 

[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"750","Y":"210","XMobile":"750","YMobile":"210","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Чист Bakuchiol","Copy":"Новата мощна активна анти-ейдж съставка ускорява производството на колаген в клетките с 48% само за 4 часа*, за да помогне на кожата да се възстанови и да укрепи поддържащите влакна. Този истински експерт има функционално сходство с Ретинола, като същевременно се понася по-добре от кожата. Освен това Bakuchiol подпомага клетъчната активност и предпазва от вредите от свободните радикали по-добре, отколкото Ретинола*.\u003cbr /\u003e\n\u003cbr /\u003e\n\u003cspan style=\"font-size: 11px;\"\u003e\u003cem\u003e*тестван върху кожни клетки за активна съставка\u003c/em\u003e\u003c/span\u003e\n\u003cdiv id=\"gtx-trans\" style=\"position: absolute; left: -40px; top: 47px;\"\u003e\n\u003cdiv class=\"gtx-trans-icon\"\u003e\u0026nbsp;\u003c/div\u003e\n\u003c/div\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"540","Y":"591","XMobile":"540","YMobile":"591","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Два вида Хиалуронова киселина","Copy":"Макро хиалуроновата киселина интензивно рехидратира и изглажда повърхността на кожата, докато Микро хиалуроновата киселина, с 40 пъти по-малки* молекули, прониква по-добре в кожата, за да намали ефективно бръчките от вътрешността.\u003cbr /\u003e\n\u003cbr /\u003e\n\u003cspan style=\"font-size: 11px;\"\u003e\u003cem\u003e*в сравнение с Макро хиалуроновата киселина\u003c/em\u003e\u003c/span\u003e\n\u003cdiv id=\"gtx-trans\" style=\"position: absolute; left: -39px; top: 29px;\"\u003e\n\u003cdiv class=\"gtx-trans-icon\"\u003e\u0026nbsp;\u003c/div\u003e\n\u003c/div\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"1150","Y":"490","XMobile":"1150","YMobile":"490","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Бързи и видими резултати","Copy":"CELLULAR Expert Lift оформя и стяга контурите на лицето, възстановява структурата и ефективно намалява дори дълбоките бръчки по кожата, за по-младежки вид само след 1 седмица.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
CELLULAR Expert Lift Day Care with Bakuchiol

НАУКАТА ЗАД BAKUCHIOL

РАЗРАБОТЕН И ОДОБРЕН ОТ ЕКСПЕРТИ

Разбери как работи кожата ти, научи повече за новата суперзвездна анти-ейдж съставка Bakuchiol и какво я прави толкова специална – и по-добра от Ретинола*, с нашите Учени от Отдел Грижа за лицето.

*тестван върху кожни клетки за специфични крайни точки

 

Дали Bakuchiol е по-добър от ретинола?

 

Какво се крие в новата серия Cellular Expert Lift?

Как да използваш продуктите с Bakuchiol?

 

Как действа Bakuchiol върху кожата ти?

Кога да започнеш да използваш Bakuchiol?

 

НЕ КРИЙ ЕМОЦИИТЕ СИ

Освободи ги с новата формула на серия NIVEA Cellular Expert Lift

 

Не се страхувай да покажеш емоциите си в цялото им великолепие, тъй като те придават вкус на живота. Емоциите показват автентичното ни Аз. Без тях бихме били безцветни, безизразни и
безинтересни. Ако все още не вярваш на думите ни, разгледай снимките по-долу с емоциите на любимата ни актриса Яна Маринова. А сега всички в един глас: Бръчките нямат значение! Новият експерт срещу бръчки на NIVEA е тук и се нарича CELLular Expert Lift!

Развълнувана 

Щастлива

Обнадеждена

Замислена

Одобряваща

Весела

Флиртуваща

Загадъчна

Изплашена

Недоволна

GIVEAWAY

СПЕЧЕЛИ ДНЕВЕН КРЕМ NIVEA CELLular Expert Lift

Запечатай емоциите си в селфи, за да спечелиш Дневен крем NIVEA Cellular Expert Lift

Покажи ни колко си развълнувана, щастлива, нетърпелива и любопитна за новата ни серия против бръчки! Пресъздай едно от израженията на лицето на Яна, като се вдъхновиш от галерията ѝ с емоции по-горе, качи снимката във формуляра по-долу и попълни данните си, за да се запишеш за участие. Можеш да спечелиш 1 от 20 броя Дневен крем против бръчки NIVEA Cellular Expert Lift, който изглажда и запълва ефикасно дори дълбоките бръчки. Готова ли си за една селфи-сесия?

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите и можеш да провериш дали си сред тях тук.
Пълните правила за участие ще откриеш тук.

Ако си тук, за да провериш приключилата ни кампания NIVEA Cellular Expert Lift, която бе валидна в периода 26 септември – 16 октомври 2022г., можеш да провериш списъка с печеливши тук, а пълните правила за изтеклата кампания можеш да прочетеш тук.

 

СЕРИЯ CELLULAR EXPERT LIFT

ПРЕОТКРИЙ ТВОЯТА АНТИ-ЕЙДЖ ГРИЖА СЪС СЕРИЯ CELLULAR EXPERT LIFT

ВДЪХНОВЯВАЩИ ИСТОРИИ

ВДЪХНОВИ СЕ ОТ ТЕЗИ ИСТОРИИ, ЗА ДА НАПИШЕШ СВОЯТА СОБСТВЕНА ИСТОРИЯ

Разгледай вдъхновяващата история на Каприс от актриса до агент за таланти.

Научи как Елън открива самоувереността си, за да не се поддава на възрастта и да преоткрие себе си.

CELLULAR EXPERT LIFT РУТИНА

ПРЕБОРИ СЕ С БРЪЧКИТЕ КАТО ИСТИНСКИ ЕКСПЕРТ

cellular

ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ SPF30

За максимален лифтинг ефект и повдигнати контури само след 1 седмица, дневният крем ускорява производството на колаген само след 4 часа...

ВИЖ ПРОДУКТА

cellular

НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ

...последван от подхранващия, регенериращ нощен крем с възстановяваща си формула за цялостна грижа на няколко нива. Събуди се с по-млада на вид кожа!

ВИЖ ПРОДУКТА

CELLULAR Expert Lift day care, night care and sheet mask

СКУЛПТУРИРАЩА ЛИСТ МАСКА

А когато кожата ти се нуждае от допълнителен бустер, скулптуриращата лист маска, напоена със серум, е SOS решението за стягане на контурите, уплътняване и изглаждане на кожата само след 10 минути.

ВИЖ ПРОДУКТА

“Bakuchiol is defining the future of skin”

 

"BAKUCHIOL ОПРЕДЕЛЯ
БЪДЕЩЕТО НА КОЖАТА"

LUMINOUS630

СТАТИИ

Открий повече съвети и препоръки за млада на вид кожа. Научи кои са подходящите съставки за грижа срещу бръчки и как да ги включиш в твоята рутина.