Franziska Elea ти показва как да използваш Сухи шампоани

Освежи косата си където и да си, с NIVEA!

Успала си се и нямаш време да се приготвиш? Закъсняваш за среща? Не се тревожи! Ние сме насреща! Освежи косата си, където и да си, с NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани.

От сутрин до вечер с @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully е един от най-успешните модни и лайфстайл блогъри в Германия. Момичето от Кьолн споделя ежедневието си и съвети за красота и мода с нейните последователи в личния ѝ блог и в Инстаграм канала си @franziskaelea. 
Franziska знае, че някои сутрини са по-напрегнати от други. Ако търсиш начин да спестиш малко време за сутрешния си ритуал за красива коса, си на точното място. 
Franziska си сътрудничи с NIVEA, за да ти покаже как да използваш NIVEA FRESH REVIVE правилно, така че да имаш освежена коса и красива прическа само след минути! 

Как да използваш NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

Имай страхотна коса всеки ден! Гледай видео наръчника стъпка по стъпка и открий как да използваш NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани правилно. Погледни по-долу за по-подробно описание на отделните стъпки.

Стъпка 1

Стъпка 1: Избери правилния нюанс за твоя цвят на косата

Първо избери правилния нюанс на NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан - за светла, кестенява или тъмна коса. Открий формулата, която е най-подходяща за теб. И трите формули са с различни аромати. Franziska използва средния нюанс за тъмните ѝ корени и светлия нюанс за изсветлените краища. 

Стъпка 2

Стъпка 2: Разклати наистина добре

Време е за shake-it, shake-it! Разклати флакона нагоре-надолу, наляво и надясно, докато почувстваш, че съставките на продукта вътре са смесени добре. 

Стъпка 3

Стъпка 3: Раздели косата на кичури и започни да пръскаш

Раздели косата на кичури и започни да впръскваш NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан в корените. Увери се, че си напръскала равномерно и пръскай от около 30 см разстояние от главата. Важно е да не спираш процеса, докато не приключиш. 

Стъпка 4

Стъпка 4: Напръскай всеки кичур в корените

Напръскай равномерно всеки кичур в корените.  Може да ти е малко по-трудно да достигнеш до тила, но е важно да нанесеш сухия шампоан равномерно върху всички кичури. 

Стъпка 5

Стъпка 5: Остави сухия шампоан да подейства

А сега трябва малко търпение. Позволи на NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан да подейства и да свърши работата си. Продуктът трябва да попие в косата, а това отнема около 1-2 минути. Нашият съвет: след като напръскаш корените, използвай по-светлия нюанс за краищата на косата, за да създадеш повече плътност върху тях. 

Стъпка 6

Стъпка 6: Втрий шампоана в косата

Почти си готова! След като оставиш шампоана да подейства за малко, започни да масажираш продукта върху косата си с пръсти. Започни от корените и втривай, докато NIVEA Сух шампоан попие напълно. 

NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

НОВО: NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан прави косата ти страхотна само след минути. Продуктът  мигновено освежава косата ти и ѝ придава приятен аромат. Освен това ѝ придава допълнителен обем, докато нежно я почиства.

Как да си направиш висок кок

Виж наръчника на Franziska "Как да си направиш висок кок"

Да ти покаже как се използва NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан не е единственото, което Franziska Elea прави за теб. Виж видео наръчника ѝ за създаване на сладък висок кок тук! 

Интересни съвети за теб