Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Освежи косата си където и да си, с NIVEA

Franziska Elea ти показва как да използваш Сухи шампоани

Освежи косата си където и да си, с NIVEA!

Успала си се и нямаш време да се приготвиш? Закъсняваш за среща? Не се тревожи! Ние сме насреща! Освежи косата си, където и да си, с NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани.

От сутрин до вечер с @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully е един от най-успешните модни и лайфстайл блогъри в Германия. Момичето от Кьолн споделя ежедневието си и съвети за красота и мода с нейните последователи в личния ѝ блог и в Инстаграм канала си @franziskaelea. 
Franziska знае, че някои сутрини са по-напрегнати от други. Ако търсиш начин да спестиш малко време за сутрешния си ритуал за красива коса, си на точното място. 
Franziska си сътрудничи с NIVEA, за да ти покаже как да използваш NIVEA FRESH REVIVE правилно, така че да имаш освежена коса и красива прическа само след минути! 

Как да използваш NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

Имай страхотна коса всеки ден! Гледай видео наръчника стъпка по стъпка и открий как да използваш NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани правилно. Погледни по-долу за по-подробно описание на отделните стъпки.

НОВО: NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан прави косата ти страхотна само след минути. Продуктът  мигновено освежава косата ти и ѝ придава приятен аромат. Освен това ѝ придава допълнителен обем, докато нежно я почиства.

Виж наръчника на Franziska "Как да си направиш висок кок"

Как да си направиш висок кок

Да ти покаже как се използва NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан не е единственото, което Franziska Elea прави за теб. Виж видео наръчника ѝ за създаване на сладък висок кок тук! 

Имай страхотна коса всеки ден с NIVEA!

Освежи и почисти косата си с NIVEA Сух шампоан, като същевременно ѝ придаваш обема, от който се нуждае.

Нашите препоръки за теб