прическа боксьорски плитки

Alex Mandostyle ти показва как да си направиш прическа Боксьорски плитки

ГОТОВА ЛИ СИ ЗА РИНГА?

Искаш да отидеш във фитнес залата да тренираш, но пък там да си със стилна визия? Научи как да си направиш Боксьорски плитки за следващата тренировка или за всекидневната ти визия.

#DareToStyle с Alex Mandostyle

Alex Mandostyle си партнира с NIVEA в този наръчник, за да ти покаже как да си направиш сладки Боксьорски плитки.

От сутрин до вечер с @alexmandostyle

Aleksandra Pawlik, по-известна в YouTube като Alex Mandostyle, е инфлуенсърка, базирана в Полша. В YouTube повече от 540 000 души следват видеоклиповете за уроците ѝ по красота и лайфстайл.
Когато е време да тренира, Alex се доверява на практични, но красиви прически. Ако търсиш страхотна прическа, с която всички в спортната зала да се обръщат след теб, си на точното място.
Alex си партнира с NIVEA, за да ти покаже как да си направиш сладки Боксьорски плитки само в няколко лесни стъпки. Готова ли си да превземеш ринга? 

прическа боксьорски плитки

Стъпка 1: Раздели косата си

Направи път на косата в средата и я раздели по цялата ѝ дължина на половина. За да ти е по-лесно да работиш с едната част на косата, прихвани с шнола другата част временно. 
прическа боксьорски плитки, наръчник за плитки

Стъпка 2: Раздели на три части от горната част

Наведи напред главата си. Прекарай пръстите си през този кичур коса, за да го разделиш на три равни части. 
прическа боксьорски плитки, как се плете плитка

Стъпка 3: Започни да плетеш плитката

Време е да започнем да плетем плитката! Започни от корените и спри, когато стигнеш до краищата на косата, като премяташ косата от всяка страна на трите кичура. Когато приключиш, използвай ластик, за да прихванеш здраво плитката. 
прическа боксьорски плитки, направи си сама плитки

Стъпка 4: А сега и другата половина на косата

Повтори същия процес и с другата половина на косата. Сплети я, като започнеш от върховете и завършиш с ластик или подходящо гребенче, за да прихванеш краищата. 
прическа боксьорски плитки, брюнетка с плитки

Стъпка 5: Нанеси лак за коса

Време е да фиксираме прическата ти! Завърши визията си с Лак за коса NIVEA Care & Hold така, че плитките ти да издържат не само по време на тренировката ти, но да изглеждат добре и след нея!
 
Стъпка 6: Voilà - готова си!

Стъпка 6: Voilà - готова си!

Готово! Независимо дали отиваш на боксьорския ринг или в спортната зала за цялостна тренировка, Боксьорските плитки съпътстват твоята спортна визия и те правят да изглеждаш страхотно. 

Как да си направиш Боксьорски плитки

Винаги успешна тренировка - Гледай този видео наръчник стъпка по стъпка и позволи на Alex да ти покаже как да си направиш Боксьорски плитки. Прегледай подробното описание на стъпките по-долу. 
прическа боксьорски плитки, видео наръчник за прическа

Виж видеото на Alex "Как да си направиш лесна вечерна прическа"

Искаш ли да видиш още видеоклипове с Alex Mandostyle? NIVEA си партнира с полската YouTube звезда за още един видео наръчник, в който ти демонстрира как да си направиш лесна вечерна прическа. Виж го още сега!

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ