Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

alex-mandostyle-boxer-braids

Alex Mandostyle ти показва как да си направиш прическа Боксьорски плитки

Готова ли си за ринга?

Искаш да отидеш във фитнес залата да тренираш, но пък там да си със стилна визия? Научи как да си направиш Боксьорски плитки за следващата тренировка или за всекидневната ти визия.

#DareToStyle с Alex Mandostyle

Alex Mandostyle си партнира с NIVEA в този наръчник, за да ти покаже как да си направиш сладки Боксьорски плитки.

От сутрин до вечер с @alexmandostyle

Aleksandra Pawlik, по-известна в YouTube като Alex Mandostyle, е инфлуенсърка, базирана в Полша. В YouTube повече от 540 000 души следват видеоклиповете за уроците ѝ по красота и лайфстайл.
Когато е време да тренира, Alex се доверява на практични, но красиви прически. Ако търсиш страхотна прическа, с която всички в спортната зала да се обръщат след теб, си на точното място.
Alex си партнира с NIVEA, за да ти покаже как да си направиш сладки Боксьорски плитки само в няколко лесни стъпки. Готова ли си да превземеш ринга? 

Как да си направиш Боксьорски плитки

Винаги успешна тренировка - Гледай този видео наръчник стъпка по стъпка и позволи на Alex да ти покаже как да си направиш Боксьорски плитки. Прегледай подробното описание на стъпките по-долу. 

Виж видеото на Alex "Как да си направиш лесна вечерна прическа"

Как да си направиш лесна вечерна прическа

Искаш ли да видиш още видеоклипове с Alex Mandostyle? NIVEA си партнира с полската YouTube звезда за още един видео наръчник, в който ти демонстрира как да си направиш лесна вечерна прическа. Виж го още сега!

Нашите препоръки за теб