Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Как да издухаш косата си стилно

Как да издухаш косата си стилно с Vanessa Ziletti

Големи вълни за голям ден

Имаш важен ден и искаш да изглеждаш като току-що излязла от салона с добре издухана коса? С правилната техника и подходящите съвети ще можеш да имаш подобна стилна прическа всеки ден от сега нататък!

От сутрин до вечер с @venessaziletti

YouTube иконата Vanessa Ziletti ти показва съвети и трикове за това как да издухаш косата си стилно.

#DareToStyle с Vanessa Ziletti

Vanessa Ziletti е звезда в YouTube, от Бреша, Италия, източно от Милано. Тя започва да продуцира и да качва видеоклипове в платформата през 2010 г. и има голям брой зрители още от тогава. Vanessa е не само инфлуенсър за мода и красота - тя води феновете си от цял свят на вълнуващите приключения по време на пътуванията си.
Като експерт по красота, Vanessa определено харесва екстравагантни прически. Ако искаш да имаш като онези големи красиви вълни, които обикновено виждаш по телевизията, значи си на точното място. Всичко, което е необходимо, е правилната техника и някои експертни съвети. 
NIVEA си партнира с Vanessa, за да научи какъв е сутрешния ѝ ритуал и я остави да обясни как да изсушиш косата си стилно само в няколко прости стъпки.

Как да изсушиш косата си стилно

Винаги стилна - Гледай това видео стъпка по стъпка и позволи на Vanessa да ти покаже как да си направиш големи красиви вълни само за няколко минути. Виж по-долу подробното описание на съответните стъпки. 

Виж видеото на Vanessa "Как да си направиш небрежен шикозен кок"

Как да си направиш небрежен шикозен кок

YouTube звездата Vanessa не е създала само видеото "Как да изсушиш косата си стилно" за теб! В следващия видео-наръчник, тя показва как да си направиш небрежен шикозен кок. Виж го и се остави на вдъхновението за нови и стилни прически! 

Нашите препоръки за теб