Как да издухаш косата си стилно с Vanessa Ziletti

ГОЛЕМИ ВЪЛНИ ЗА ГОЛЯМ ДЕН

Имаш важен ден и искаш да изглеждаш като току-що излязла от салона с добре издухана коса? С правилната техника и подходящите съвети ще можеш да имаш подобна стилна прическа всеки ден от сега нататък!

От сутрин до вечер с @venessaziletti

YouTube иконата Vanessa Ziletti ти показва съвети и трикове за това как да издухаш косата си стилно.

#DareToStyle с Vanessa Ziletti

Vanessa Ziletti е звезда в YouTube, от Бреша, Италия, източно от Милано. Тя започва да продуцира и да качва видеоклипове в платформата през 2010 г. и има голям брой зрители още от тогава. Vanessa е не само инфлуенсър за мода и красота - тя води феновете си от цял свят на вълнуващите приключения по време на пътуванията си.
Като експерт по красота, Vanessa определено харесва екстравагантни прически. Ако искаш да имаш като онези големи красиви вълни, които обикновено виждаш по телевизията, значи си на точното място. Всичко, което е необходимо, е правилната техника и някои експертни съвети. 
NIVEA си партнира с Vanessa, за да научи какъв е сутрешния ѝ ритуал и я остави да обясни как да изсушиш косата си стилно само в няколко прости стъпки.

Как да изсушиш косата си стилно

Винаги стилна - Гледай това видео стъпка по стъпка и позволи на Vanessa да ти покаже как да си направиш големи красиви вълни само за няколко минути. Виж по-долу подробното описание на съответните стъпки. 
Стъпка 1: Нанеси спрей без отмиване

Стъпка 1: Нанеси спрей без отмиване

Най-напред раздели измитата си коса на кичури и нанеси спрей без отмиване върху всеки кичур. Това ще направи косата ти много по-удобна за сресване. 
Стъпка 2: Среши косата

Стъпка 2: Среши косата

Нежно среши косата. Започни от краищата и постепенно се качвай към корените. 
Стъпка 3: Нанеси пяна за коса

Стъпка 3: Нанеси пяна за коса

Раздели сресаната си коса отново на кичури. Вземи малко Пяна за коса Volume Care и я разпредели по кичурите с пръсти. 
 
Стъпка 4: Издухай корените

Стъпка 4: Издухай корените

Изсуши косата в корените и по дължина. Не спирай, докато не изсъхне напълно! Докато я сушиш, я повдигай нагоре, за да ѝ придадеш повече обем.

Стъпка 5: Раздели косата, като започнеш отпред

Стъпка 5: Раздели косата, като започнеш отпред

Раздели отново косата си, като започнеш от предната част. Отдели най-горната част първо и започни с нея, като издърпваш назад. По този начин ръцете ти няма да се изморят толкова много. 
Стъпка 6: Навий и изсуши

Стъпка 6: Навий и изсуши

Навий косата върху кръгла четка и започни да я продухваш. Докато я изсушаваш, върти четката напред и назад. 
Стъпка 7: Използвай четката за коса като маша

Стъпка 7: Използвай четката за коса като маша

Важно е да използваш кръглата четка като маша, а не за изправяне. Ако издърпваш косата си, тя ще се изправи и вълните, които си създала, ще бъдат прави отново. Затова, върти и развивай четката нежно, докато премахваш кичура от нея. 
Стъпка 8: Продължавай напред

Стъпка 8: Продължавай напред

Повтори предходните стъпки с всички кичури на косата, докато си обработила всички отделени кичури. 
Стъпка 9: Навий вълнообразните кичури около пръстите си

Стъпка 9: Навий вълнообразните кичури около пръстите си

Време е да разделиш отново косата си! Направи малки разделения на кичурите и ги усучи индивидуално върху пръстите си, създавайки ролка от коса. Прдължавай да навиваш, докато стигнеш до скалпа.  
Стъпка 10: Закрепи косата с фиби

Стъпка 10: Закрепи косата с фиби

Закрепи всички навити кичури с фиби! Използвай фиби, за да фиксираш върху главата. Продължавай, докато закрепиш всички кичури на косата. Нашият професионален съвет: Ако използваш фибата от горната част и възможно най-близо до скалпа, ще получиш здраво прикрепяване и кичурът ще остане там, където му е мястото! 
Стъпка 11: Нанеси лак за коса отгоре

Стъпка 11: Нанеси лак за коса отгоре

Фиксирай къдриците си. Напръскай с Лак за коса NIVEA Care & Hold и остави да подейства за кратко. Ако оставиш лака за коса да попие, ще получиш страхотни вълни след развиване! 
Стъпка 12: Отстрани фибите

Стъпка 12: Отстрани фибите

Сега е време да видим резултата! Внимателно отстрани фибите от всеки кичур. Прокарай пръсти през косата и я среши леко. 
Как да си направиш небрежен шикозен кок

Виж видеото на Vanessa "Как да си направиш небрежен шикозен кок"

YouTube звездата Vanessa не е създала само видеото "Как да изсушиш косата си стилно" за теб! В следващия видео-наръчник, тя показва как да си направиш небрежен шикозен кок. Виж го и се остави на вдъхновението за нови и стилни прически!