Paulien Tilstra ти показва как да си направиш Фалшиво каре

НАПРАВИ СИ СТИЛНО КАРЕ С NIVEA

Иска ти се да подкъсиш косата си за по-свежа визия? Не посягай към ножицата! Първо дай шанс на тази прическа Фалшиво каре!

От сутрин до вечер с Paulien Tilstra

Инфлуенсърът за мода и лайфстайл Paulien Tilstra си партнира с NIVEA за този наръчник как да си направиш сама Фалшиво каре.

#DareToStyle с @paulientilstra

Повечето майки нямат време за сложни прически, но Paulien Tilstra е живото доказателство, че не е нужно да компрометираш стила си, само защото си заета да се грижиш за децата. Холандската YouTube и Instagram сензация е абсолютен фен на обикновените, но елегантни прически. Хиляди фенове следват и ценят начина ѝ на живот и съветите ѝ за красота.
Ако искаш да си направиш това must-have каре, за което говорят всички, но все пак не искаш да отрежеш косата си, добре дошла на точното място.
Paulien се съюзи с NIVEA, за да ти покаже как можеш да превърнеш дългата си грива в стилно Фалшиво каре в няколко прости стъпки. 

Нека да видим как Paulien Tilstra прави Фалшиво каре

Бъди винаги стилна - Гледай този видео наръчник с Paulien Tilstra и следвай нейните лесни стъпки за невероятно Фалшиво каре. Не е нужно да отрежеш косата си, за да си направиш тази шикозна прическа. Провери подробното описание на стъпките от наръчника по-долу. 

Преди да започнеш

Преди да започнеш, освежи косата си

Преди да започнеш прическата, можеш лесно да освежиш косата си с NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан. Наведи глава и нанеси продукта за допълнителна текстура и плътност. Провери наръчника на Franziska Elea за това как да използваш сух шампоан. 

Стъпка 1: Намести къдриците си

Стъпка 1: Намести къдриците си

След като косата ти е освежена и си готова за нова прическа, първото нещо, което трябва да направиш, е да наместиш къдриците си така, че крайното Фалшиво каре да бъде абсолютно истинско. 

Стъпка 2: Раздели косата си отзад

Стъпка 2: Раздели косата си отзад

Раздели косата си на тила и оформи кичур коса. Дължината зависи от дължината на косата ти и дължината, която желаеш за твоята прическа. Във видеото на Paulien става въпрос за осем сантиметра. 

Стъпка 3: Направи плитка

Стъпка 3: Направи плитка

След като си отделила част от косата в задната част на главата, изплети плитка по цялата дължина. Използвай ластик, за да завържеш плитката. За по-естествена визия използвай прозрачен ластик за връзване.

Стъпка 4: Прихвани плитката към главата

Стъпка 4: Прихвани плитката към главата

След като плитката е стегната с ластик, навий я до скалпа и я прикрепи с фиби към главата. Ето една малка тайна - ако напръскаш фибите с лак за коса, те ще придържат още по-здраво косата. 

Стъпка 5: Разпредели останалата коса равномерно

Стъпка 5: Разпредели останалата коса равномерно

Време е да скрием плитката и да създадем така мечтаната визия на Фалшиво каре! Просто намести останалата част на косата така, че да се скрие плитката. 

Раздели косата в горната част на главата

Стъпка 6: Раздели косата в горната част на главата

Задната част на косата е готова! Нека да се насочим към предната. Раздели горната част на косата на три отделни кичура. 

Стъпка 7: Навий и закрепи с фиби

Стъпка 7: Навий и закрепи с фиби

Връщаме се към плитката. Навий всеки кичур от трите разделения в посока навътре към плитката и ги закрепи към главата. Само още една стъпка и си готова!

Стъпка 8: Финални щрихи

Стъпка 8: Финални щрихи

Фалшивото ти каре е почти готово. Всичко, което остана да се направи, е да придадеш на класическата си прическа финално оформяне. Използвай малко лак за коса, за да фиксираш всичко на място. И готово - можеш да покориш нови върхове с това Фалшиво каре! 

NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

НОВО: NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

Сега можеш да имаш страхотен ден за косата си всеки ден, където и да си! Новите NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани освежават и почистват нежно косата на мига. Освен това, те добавят обем и плътност в корените. За светла, кестенява или тъмна коса, NIVEA има подходящия Сух шампоан за теб. 

Още от Paulien Tilstra

Още от Paulien Tilstra

Искаш ли да знаеш как да изсушиш къдравата коса и да си направиш въздушна прическа с много обем? Гледай другия наръчник на Paulien и открий как да изсушиш къдравата коса по правилния начин.