Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

paulien-tilstra-fake-bob-header

Paulien Tilstra ти показва как да си направиш Фалшиво каре

Направи си стилно каре с NIVEA

Иска ти се да подкъсиш косата си за по-свежа визия? Не посягай към ножицата! Първо дай шанс на тази прическа Фалшиво каре!

От сутрин до вечер с Paulien Tilstra

Инфлуенсърът за мода и лайфстайл Paulien Tilstra си партнира с NIVEA за този наръчник как да си направиш сама Фалшиво каре.

#DareToStyle с @paulientilstra

Повечето майки нямат време за сложни прически, но Paulien Tilstra е живото доказателство, че не е нужно да компрометираш стила си, само защото си заета да се грижиш за децата. Холандската YouTube и Instagram сензация е абсолютен фен на обикновените, но елегантни прически. Хиляди фенове следват и ценят начина ѝ на живот и съветите ѝ за красота.
Ако искаш да си направиш това must-have каре, за което говорят всички, но все пак не искаш да отрежеш косата си, добре дошла на точното място.
Paulien се съюзи с NIVEA, за да ти покаже как можеш да превърнеш дългата си грива в стилно Фалшиво каре в няколко прости стъпки. 

Нека да видим как Paulien Tilstra прави Фалшиво каре

Бъди винаги стилна - Гледай този видео наръчник с Paulien Tilstra и следвай нейните лесни стъпки за невероятно Фалшиво каре. Не е нужно да отрежеш косата си, за да си направиш тази шикозна прическа. Провери подробното описание на стъпките от наръчника по-долу. 

НОВО: NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

Сега можеш да имаш страхотен ден за косата си всеки ден, където и да си! Новите NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани освежават и почистват нежно косата на мига. Освен това, те добавят обем и плътност в корените. За светла, кестенява или тъмна коса, NIVEA има подходящия Сух шампоан за теб. 

Още от Paulien Tilstra

Още от Paulien Tilstra

Искаш ли да знаеш как да изсушиш къдравата коса и да си направиш въздушна прическа с много обем? Гледай другия наръчник на Paulien и открий как да изсушиш къдравата коса по правилния начин. 

Нашите препоръки за теб