Как да си направиш перфектния висок кок

ПОЗВОЛИ НА FRANZISKA ELEA И NIVEA ДА ТИ ПОКАЖАТ КАК ДА СИ НАПРАВИШ КРАСИВ ВИСОК КОК

Искаш да смениш малко прическата си през деня? Всичко е точно - ние ще ти покажем как! С модерен висок кок ще постигнеш желания ефект. Виж как по-долу.

От сутрин до вечер с @franziskaelea

Модният блогър и инфлуенсър Franziska Elea си сътрудничи с NIVEA за този видео наръчник за създаване на сладък висок кок.

#DareToStyle с Franziska Elea

Franziska „Elea“ Dully е един от най-успешните модни и лайфстайл блогъри на Германия. Момичето от Кьолн споделя ежедневието си, съвети за красота и мода с нейните последователи в личния ѝ блог и в Инстаграм канала си @franziskaelea. 
Franziska знае, че някои дни са по-заети от други. Ако търсиш бърза и свежа прическа, си на точното място. 
Franziska си сътрудничи с NIVEA, за да ти покаже стъпка по стъпка в този видео наръчник как да си направиш висок кок в пет стъпки.  

Как да си направиш висок кок

Имай красива коса всеки ден! Гледай този наръчник стъпка по стъпка и открий как да си направиш красив висок кок само за минути. Виж по-долу подробно описаните стъпки за тази прическа. 
Стъпка 1 - top knot

Стъпка 1: Използвай NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан за повече текстура в косата

Преди да започнеш прическата си, използвай NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан, за да добавиш плътност към косата си. По този начин следващите стъпки ще бъдат много по-лесни за изпълнение и накрая прическата ще се запази дълго. Гледай наръчника на Franziska за правилно използване на NIVEA Сух шампоан.

Стъпка 2 - top knot

Стъпка 2: Отдели горната част на косата

Раздели косата и завържи горната част с ластик. Ти решаваш колко висок искаш да е твоя висок кок - чрез позицията на опашката ще се определи и позицията на завършения висок кок. 
Стъпка 3 - top knot

Стъпка 3: Усучи косата на опашката

В тази стъпка трябва да усучеш опашката около оста ѝ. Увери се, че не си изтървала някое кичурче коса извън кока и прихвани всеки хвърчащ косъм в него. 


Стъпка 4 - top knot

Стъпка 4: Прикрепи кока

Използвай фиби, за да закрепиш кока. Нашият съвет за теб - напръскай ги с лак за коса преди това, за да фиксират здраво кока и да задържат прическата ти за по-дълго време. 
Стъпка 5: Завърши с лак за коса

Стъпка 5: Завърши с лак за коса

След като пооформиш малко спуснатата си коса, се увери, че високият кок е точно на мястото, което си планирала и ще остане там за дълго! Лак за коса NIVEA Care & Hold ще ти помогне да го фиксираш, за да издържи през целия ден - и дори през нощта. 
NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан

NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан за всяка ситуация

NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан е не само идеален помощник, когато ти е необходима повече плътност и текстура в косата преди да си направиш прическа, но може да се използва също и за да освежиш косата си след тежък ден и да я почистиш, за да получиш страхотен резултат накрая. NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан се предлага в три нюанса - за светла, кестенява и тъмна коса. 
franziska-tutorial

Виж видеото на Franziska за NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан

Franziska ни показва сладката си прическа с висок кок и същевременно ни демонстрира как да използваме правилно NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан. Виж видео наръчника и за NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан тук. 

Интересни съвети за теб