Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Franziska-shows-perfect-knot

КАК ДА СИ НАПРАВИШ ПЕРФЕКТНИЯ ВИСОК КОК

Позволи на Franziska Elea и NIVEA да ти покажат как да си направиш красив висок кок

Искаш да смениш малко прическата си през деня? Всичко е точно - ние ще ти покажем как! С модерен висок кок ще постигнеш желания ефект. Виж как по-долу.

От сутрин до вечер с @franziskaelea

Модният блогър и инфлуенсър Franziska Elea си сътрудничи с NIVEA за този видео наръчник за създаване на сладък висок кок.

#DareToStyle с Franziska Elea

Franziska „Elea“ Dully е един от най-успешните модни и лайфстайл блогъри на Германия. Момичето от Кьолн споделя ежедневието си, съвети за красота и мода с нейните последователи в личния ѝ блог и в Инстаграм канала си @franziskaelea. 
Franziska знае, че някои дни са по-заети от други. Ако търсиш бърза и свежа прическа, си на точното място. 
Franziska си сътрудничи с NIVEA, за да ти покаже стъпка по стъпка в този видео наръчник как да си направиш висок кок в пет стъпки.  

Как да си направиш висок кок

Имай красива коса всеки ден! Гледай този наръчник стъпка по стъпка и открий как да си направиш красив висок кок само за минути. Виж по-долу подробно описаните стъпки за тази прическа. 

NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан за всяка ситуация

NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан

NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан е не само идеален помощник, когато ти е необходима повече плътност и текстура в косата преди да си направиш прическа, но може да се използва също и за да освежиш косата си след тежък ден и да я почистиш, за да получиш страхотен резултат накрая. NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан се предлага в три нюанса - за светла, кестенява и тъмна коса. 

Виж видеото на Franziska за NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан

franziska-tutorial

Franziska ни показва сладката си прическа с висок кок и същевременно ни демонстрира как да използваме правилно NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан. Виж видео наръчника и за NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан тук. 

Имай красива коса всеки ден с NIVEA!

Освежи косата си на мига с NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан, където и да си. Той добавя плътност и обем на косата, докато нежно я почиства.

Нашите препоръки за теб