Alex Mandostyle ти показва как да си направиш Лесна вечерна прическа

ИДЕАЛНАТА ПРИЧЕСКА ЗА ЕДНА ИДЕАЛНА ВЕЧЕРbr>
Неочаквана среща тази вечер и трябва бързо да трансформираш дневния си стил във вечерен? Alex Mandostyle ти показва как да си направиш лесна вечерна прическа.

От сутрин до вечер с @alexmandostyle

Модният блогър и инфлуенсър Aleksandra Pawlik си партнира с NIVEA, за да създаде този наръчник за Лесна вечерна прическа на вълни.

#DareToStyle с Alex Mandostyle

Aleksandra Pawlik е истинското ѝ име, но интернет я познава като Alex Mandostyle. Полякинята е активна в YouTube повече от пет години и е събрала над 540 000 последователи. В клиповете и в канала си Instagram @alexmandostyle Alex дава съвети за красота и лайфстайл с уникална доза хумор и сладост. 
Alex не е начинаеща в шикозните и елегантни прически за значими вечери. Но тя също така знае, че понякога трябва бързо да промениш стила си от дневен на нощен. Ако търсиш лесни, но зашеметяващи Вечерни вълни, си на точното място.
Alex си партнира с NIVEA за този видео наръчник, за да ти покаже как да си направиш лесна вечерна прическа на вълни само в няколко стъпки.

Стъпка 1: Разплети плитките

Стъпка 1: Разплети плитките

Първо, разплети плитките и нежно прокарай пръсти през тях. Увери се, че запазваш мекотата на вълните на плитките!
Стъпка 2: Навий косата

Стъпка 2: Навий косата

За да подчертаеш къдриците, използвай маша. Започни от предната част на косата и се придвижвай назад. 
Стъпка 3: Използвай машата хоризонтално

Стъпка 3: Използвай машата хоризонтално

Дръж машата хоризонтално, докато увиваш кичура с коса около нея. Придвижвай я внимателно нагоре и надолу.
Стъпка 4: Освободи машата

Стъпка 4: Освободи машата

След като приключиш, махни машата и разхлаби леко вълните. Повтори предходните две стъпки на няколко пъти с различни кичури от косата си. Увери се, че не си пропуснала някой кичур. Може да е малко по-трудно за косата на тила, но е напълно възможно!
Стъпка 5: Добави плътност в косата си

Стъпка 5: Добави плътност в косата си

За да добавиш обем и плътност в корените, използвай NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан. По този начин косата ти ще се запази обемна за по-дълго време. 
 
Стъпка 6: Фиксирай вечерния си стил

Стъпка 6: Фиксирай вечерния си стил

Почти си готова! Завърши вечерния си стил с лак за коса NIVEA Care & Hold, за да запазиш вечерната си прическа непокътната за по-дълго.
 

Как да си направиш Лесна вечерна прическа

Имай винаги красива коса - Гледай този видео наръчник с Aleksandra и ѝ позволи да ти покаже как лесно да трансформираш дневната си визия във вечерна прическа за броени минути. Прегледай подробните стъпки по-долу. 
NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

НОВО: NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани са твоя ежедневен помощник. Продуктите не само добавят плътност и обем на косата ти, но можеш на мига да я освежиш и да я почистиш ефикасно и бързо след работен ден.
Гледай другия наръчник на Aleksandra

Виж другия наръчник на Aleksandra

Alex не е създала само видеото "Как да си направиш лесна вечерна прическа". В другия си стъпка по стъпка наръчник тя демонстрира как да си направиш Боксьорски плитки в няколко лесни стъпки. Готова ли си за ринга? 
Имай красива коса всеки ден с NIVEA!