Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

easy-evening-hair

Alex Mandostyle ти показва как да си направиш Лесна вечерна прическа

Идеалната прическа за една идеална вечер

Неочаквана среща тази вечер и трябва бързо да трансформираш дневния си стил във вечерен? Alex Mandostyle ти показва как да си направиш лесна вечерна прическа.

От сутрин до вечер с @alexmandostyle

Модният блогър и инфлуенсър Aleksandra Pawlik си партнира с NIVEA, за да създаде този наръчник за Лесна вечерна прическа на вълни.

#DareToStyle с Alex Mandostyle

Aleksandra Pawlik е истинското ѝ име, но интернет я познава като Alex Mandostyle. Полякинята е активна в YouTube повече от пет години и е събрала над 540 000 последователи. В клиповете и в канала си Instagram @alexmandostyle Alex дава съвети за красота и лайфстайл с уникална доза хумор и сладост. 
Alex не е начинаеща в шикозните и елегантни прически за значими вечери. Но тя също така знае, че понякога трябва бързо да промениш стила си от дневен на нощен. Ако търсиш лесни, но зашеметяващи Вечерни вълни, си на точното място.
Alex си партнира с NIVEA за този видео наръчник, за да ти покаже как да си направиш лесна вечерна прическа на вълни само в няколко стъпки.

Как да си направиш Лесна вечерна прическа

Имай винаги красива коса - Гледай този видео наръчник с Aleksandra и ѝ позволи да ти покаже как лесно да трансформираш дневната си визия във вечерна прическа за броени минути. Прегледай подробните стъпки по-долу. 

НОВО: NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани

NIVEA FRESH REVIVE Сухи шампоани са твоя ежедневен помощник. Продуктите не само добавят плътност и обем на косата ти, но можеш на мига да я освежиш и да я почистиш ефикасно и бързо след работен ден.

Виж другия наръчник на Aleksandra

Гледай другия наръчник на Aleksandra

Alex не е създала само видеото "Как да си направиш лесна вечерна прическа". В другия си стъпка по стъпка наръчник тя демонстрира как да си направиш Боксьорски плитки в няколко лесни стъпки. Готова ли си за ринга? 

Нашите препоръки за теб