Покажи нежна грижа с NIVEA

ПОДАРИ ЛЮБОВ НА СВ.ВАЛЕНТИН Кой казва, че Свети Валентин е само за двойки? Имаме забавни идеи за всички, които са сами на този празник!

ИДЕИ ЗА НЕОБВЪРЗАНИТЕ НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Денят на Свети Валентин не е само за влюбени двойки! Виж нашите забавни идеи за необвързаните.

СВЕТИ ВАЛЕНТИН ЗА НЕОБВЪРЗАНИТЕ

Според много хора Свети Валентин е специален ден само за хората, които са във връзка. На тях им е омръзнало да виждат рози и любовни послания навсякъде. Но това не трябва да е така!

Дори и да си сам в Деня на Свети Валентин, покажи на близките хора в твоя живот колко много означават те за теб и им подари грижа - твоята нежна грижа. Приятелките, майка ти, братята и сестрите - всички те заслужават любов.

Събрали сме идеи за един прекрасен Ден на влюбените за теб, твоите приятели и семейството ти. Съберете се заедно за закуска, поиграйте забавни игри, направете си филмова вечер - тези и още идеи са идеални за необвързаните в Деня на Свети Валентин. 


ЗАБАВНИ ДЕЙНОСТИ НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

НАПРАВИ КИНО-ВЕЧЕР

НАПРАВИ КИНО-ВЕЧЕР

Покани приятелките си вкъщи, влизайте в пижамите си и се настанете удобно! На този Ден на влюбените, какво ще кажеш за отваряне на бутилка шампанско и филмова вечер? Не е задължително да е романтична комедия… нека всяка да избере любимия си филм и вижте колко ще можете да изгледате днес.

ВЕЧЕР С ИГРИ С ПРИЯТЕЛИ И СЕМЕЙСТВОТО

ВЕЧЕР С ИГРИ С ПРИЯТЕЛИ И СЕМЕЙСТВОТО

Какво ще кажеш за това да се срещнеш с любимите си хора на този Ден на Св. Валентин? Играта Jenga е хубава идея например. Добавянето на предизвикателства към дървените блокове е доста провокативно! Нека приятелите ти пеят песни, да разказват истории, да рецитират стихове… 


ПОКАЖИ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ГРИЖА

"НАПРАВИ СИ САМ": КАРТИЧКА ВЪЗДУШЕН БАЛОН

Ако се чувстваш кретивно на този Ден на Св. Валентин, какво ще кажеш за това да направиш тази сладка ръчно изработена картичка за най-добрия си приятел? Всичко, от което се нуждаеш е цветна картонена хартия и ножици! Изрежи сърца и ги прикрепи към сгънатата на две картичка. След това нарисувай малки кошници върху нея и твоят балон с горещ въздух е готов за полет.

КАРТИЧКА ВЪЗДУШЕН БАЛОН

ЗАКУСКА С ПРИЯТЕЛИ НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Имаш ли понякога чувството, че не казваш достатъчно често на приятелите си колко много означават те за теб? Какво ще кажеш вместо това да си поставиш за цел да направиш приятелите си щастливи на този Св. Валентин? Покани ги вкъщи за закуска и просто се насладете на компанията си.

ЗАКУСКА С ПРИЯТЕЛИ НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН


ПОВЕЧЕ ВДЪХНОВЕНИЕ В ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ

care-for-yourself-on-valentines-day

БЪДИ ДОБРА КЪМ СЕБЕ СИ

Кой се нуждае от някой специален човек, така или иначе? Бъди добра към себе си на този Свети Валентин! Например, организирай си СПА ден вкъщи. Пусни си хубава музика, приготви си гореща вана и вземи книгата, която си мечтаеш да приключиш от доста време. Какъв по-добър начин да прекараш Деня на влюбените, отколкото със самата себе си? 

valentines-day-for-couples

СВЕТИ ВАЛЕНТИН ЗА ВЛЮБЕНИ ДВОЙКИ

Ако си във връзка и искаш да покажеш на твоя любим колко много означава той за теб, какъв по-добър начин да го направиш, от този с ръчно изработени подаръци и идеи за страхотни подаръци в последната минута? Разгледай нашето ръководство за Деня на влюбените за двойки и се вдъхнови от там!