Покажи грижа с NIVEA

ПОДАРИ ЛЮБОВ НА СВ.ВАЛЕНТИН

На този Свети Валентин подари грижа на свой любим човек с лесните "Направи си сам" идеи и забавления. Прочети тук и се вдъхнови!

ДНЕС Е ДЕН НА ЛЮБОВТА!

Виж нашите препоръки за забавни и лесни идеи за подаръци на Св. Валентин.

ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕШ, Е ЛЮБОВ

Честит Свети Валентин!
Днес е още по важно да покажеш грижа на любимия човек! Но какъв би бил подходящия подарък? 

Разбира се, цветята винаги са чудесно начало. Шоколадовите бонбони и картички също са добра идея. Но какво ще кажеш да промениш малко традицията тази година и да изработиш нещо самостоятелно? Има толкова много лесни и забавни "Направи си сам" идеи за картички и подаръци, дори и за в последния момент! Събрали сме нашите любими и ще ти покажем как можеш да ги направиш за нула време! 

Независимо дали планираш Свети Валентин една седмица по-рано или имаш нужда от нещо бързо и ефектно в самия ден, ние имаме предложения за теб! 

Прочети и се вдъхнови! Твоят любим човек определено ще оцени усилието и ще имаш възможност да покажеш своята грижовност.


"НАПРАВИ СИ САМ" КАРТИЧКА: ОБИЧАМ ТЕ ТОООООЛКОВА МНОГО

НАПРАВИ СИ САМ

"НАПРАВИ СИ САМ" КАРТИЧКА: ОБИЧАМ ТЕ ТОООООЛКОВА МНОГО

Това е една лесна и супер сладка идея. Вземи обикновена сгъната на две картичка. Начертай малка фигурка върху нея (Не е нужно да си художник за това, довери ни се!) и после напиши кратък текст отдолу, за да покажеш колко много обичаш половинката си: тооооолкова много!

ЦВЕТЕН БУКЕТ ОТ СЪРЦА

"НАПРАВИ СИ САМ" КАРТИЧКА - ЦВЕТЕН БУКЕТ ОТ СЪРЦА

Друга забавна идея е да направиш цветен букет от хартиени сърца. Първо отрежи няколко сърца от цветен картон и ги сгъни по средата. След това залепи само едната половина върху картичката - това ще придаде на твоя букет 3D ефект! Със зелен химикал нарисувай дръжките на цветята и си готова!


СТРАХОТНИ ПОДАРЪЦИ "НАПРАВИ СИ САМ" ЗА СВ. ВАЛЕНТИН

ПОКАЖИ ЛЮБОВТА СИ ЧРЕЗ ПЪЗЕЛ

Добре, тази идея може би е малко по-романтична. Но има ли по-добро време за романтика от Свети Валентин? С пърченца пъзел можеш да покажеш на твоята половинка колко важна част е от живота ти. Защото, точно както при пъзелите, вие двамата се допълвате перфектно заедно, нали?

ПОКАЖИ ЛЮБОВТА СИ ЧРЕЗ ПЪЗЕЛ

ПОДАРЪК "НАПРАВИ СИ САМ" - КНИГОРАЗДЕЛИТЕЛ

За тази идея, всичко, от което се нуждаеш, е малко подаръчна панделка и цветна палитра за цветове. Просто изрежи сърца в различните полета и закачи подаръчната панделка. Ще се получи сладък разделител за книги, с който твоят любим човек винаги ще знае къде е спрял да чете.

КНИГОРАЗДЕЛИТЕЛ


ИДЕИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

last-minute-valentines-present

ОГЛЕДАЛЦЕ, ОГЛЕДАЛЦЕ НА СТЕНАТА…

Ако си закъснела с подаръците или идеите за Деня на Св. Валентин тази година, ето ти едно забавно предложение за в последната минута. Какво ще кажеш за използването на самозалепващи се листчета, с които да създадеш малко творение на изкуството, като това сърце? Твоят любим човек определено ще оцени този жест, когато се прибере вкъщи!

МАЛКА ИЗНЕНАДА  В ОФИСА

МАЛКА ИЗНЕНАДА В ОФИСА

Идеята в последната минута се нуждае от малко хитрост. Ако твоят любим човек носи лаптопа си вкъщи след работа, вмъкни няколко самозалепващи се бележки вътре, като напишеш сладко послание за Свети Валентин. Можеш също да пуснеш в чантата и крем за ръце, например. Каква мила изненада!


ПОВЕЧЕ ИДЕИ ЗА ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ

ДЕН НАСВЕТИ ВАЛЕНТИН ЗА НЕГО

ДЕН НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН ЗА НЕГО

Кой казва, че мъжете не обичат да получават подаръци за Деня на влюбените? Какво ще кажеш за това: купи му нови обувки за бягане (или връзки за старите) и направи сладка малка картичка - така че той да знае, че "винаги се пробягва в ума ти".

valentines-day-for-singles

ИДЕИ ЗА НЕОБВЪРЗАНИТЕ НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Необвързаните често се чувстват пренебрегвани, когато стане въпрос за Свети Валентин. Но това не трябва да е така! Какво ще кажеш да прекараш този Свети Валентин със семейството и приятелите си? Имаме няколко интерсни "Направи си сам" предложения за теб, така че да си необвързан на Св. Валентин се очертава да бъде забавно.

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ