Подхранвай кожата си, за да поглезиш тялото и душата си

Една малка стъпка като нанасянето на лосион за тяло ежедневно може да повлияе положително на твоето благосъстояние. Млякото за тяло NIVEA може да ти помогне да подобриш ежедневната грижа за себе си и в резултат да подхраниш не само тялото, но и душата си. Неговата формула за цялостна 5в1 грижа прави кожата ти гладка и здрава на вид. Подари си вниманието, което заслужаваш!

5в1 Цялостна грижа

Повече от обикновен хидратиращ крем, научи всичко за ползите на Подхранващо мляко за тяло NIVEA:
You can see here how NIVEA body moisturizer takes care of your dry skin.

Здрава на вид кожа

Кожата ти е с теб всеки ден, във всеки един момент, през върховете и спадовете на живота. Отдели време да ѝ благодариш и да ѝ дадеш грижата, която заслужава, като използваш NIVEA Подхранващо мляко за тяло. Формулата за цялостна грижа 5в1 подхранва в дълбочина кожата ти.

За всяка нужда

Нашите подхранващи и хидратиращи продукти дават на кожата ти всичко, което заслужава, благодарение на формулите 5в1, които подхранват в дълбочина, за да имаш гладка и здрава на вид кожа.

Мляко за тяло Smooth Sensation

 • 48-часова хидратация в дълбочина, която глези сухата кожа
 • Обогатено с дълбоко хидратиращ серум и масло от ший
 • Абсорбира се бързо
 

Подхранващо мляко за тяло Rich Nourishing

 • 48-часово богато подхранване за суха до много суха кожа
 • Обогатено с дълбоко хидратиращ серум и бадемово масло
 • Немазна, богата и кремообразна формула за гладка и сияйна кожа

Лосион за тяло Aloe & Hydration

 • 48-часова и освежаваща хидратация в дълбочина за нормална към суха кожа
 • Обогатено с дълбоко хидратиращ серум и натурално алое вера
 • Абсорбира се бързо
 

Ежедневна грижа

Кожата е най-големият орган на тялото ти, затова е толкова важно да се грижиш за нея. Подари на кожата си всичко, което заслужава, със специална рутина за грижа за себе си, като се съсредоточиш само върху теб, твоето тяло и ум. Практикуването на известна осъзнатост в ежедневието ти наистина може да повлияе на твоето благосъстояние.

Ето пет от любимите ни съвети за грижа за себе си, които можеш да пробваш:

 1. Медитация. Всичко, от което се нуждаеш, е 5 минути време; опитай се да медитираш в рамките на деня.
 2. Качествен сън. Открий какъв ритъм отговаря най-добре на твоя график и се възползвай от дрямка, ако имаш нужда от нея.
 3. Осъзнатост навсякъде. В движение, преди да заспиш или по време на обедната ти почивка – пробвай да слушаш подкаст за осъзнатост, за да успокоиш заетия си ум.
 4. Оптимална хидратация. Консумирай достатъчно вода - това ще ти даде енергия и ще подобри вида на кожата ти.
 5. Практикувай любов към себе си. Оценявай всичко, което тялото ти прави за теб всеки ден. Можеш да си водиш дневник за благодарност и признателност, за да отбележиш красотата си!
 

ЧЗВ

Какво правиш при много суха кожа?

Изключително сухата кожа може да бъде резултат от комбинация от много различни неща, като генетика, променящите се сезони, качество на сухия въздух и небалансирана диета, наред с други. Една от стъпките, която можеш да предприемеш, е хидратиране веднага след душ или вана, заедно с това да се поддържаш оптимално хидратирана през деня и да спазваш здравословна диета. Прочети повече за това как да помогнеш на сухата си кожа.
 

Как да имаш хидратирана и сияйна кожа?

Има много страхотни съвети за постигане на хидратирана и сияйна кожа. Създаването на ежедневна рутина за грижа за кожата с подхранващо мляко NIVEA може да бъде първата стъпка. Други съвети включват редовно ексфолиране, почистване и използване на слънцезащитни продукти. Открий още съвети за красива кожа.
 

Как да поддържаш кожата си мека и гладка?

Ексфолирането и почистването на кожата ти, както и спазването на здравословна диета и редовни физически упражнения могат да помогнат на кожата да остане мека и гладка. Отделянето на известно време за грижа за себе си и следването на редовна рутина за грижа за кожата може да бъде първата ти стъпка. Прочети още съвети за гладка кожа.
 

Какво е необходимо за добра рутина за кожата?

Поддържането на кожата оптимално хидратирана с качествен продукт за тяло е началото на добра рутина за грижа за кожата. Ежедневната рутина може да включва хидратация с Подхранващо мляко за тяло NIVEA след всеки душ или вана, като наблягаш на по-сухите зони като лакти и колене. Научи повече в това пълно ръководство за хидратация на кожата.
 

Статии