КАЖИ ДА НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА!

Създаваш и експериментираш нови грим-визии с новата формула NIVEA MicellAIR 5-в-1!

НОВА ФОРМУЛА 5 В 1

0% ОСТАТЪЦИ ОТ ГРИМ, 100% СВОБОДА ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАШ

Кога за последен път пробва нещо ново? Или кога излезе от зоната си на комфорт и откри неизследвана твоя страна? Животът е твърде кратък, за да не опитваш нови неща, дори и понякога да не се получават по начина, по който искаш. Не се притеснявай – всички се учим от грешките си, само така се развиваме. Ние те подкрепяме да бъдеш спонтанна, смела и безстрашна, за да пробваш всички видове визии и да експериментираш с новата многофункционална формула на мицеларна вода NIVEA MicellAIR 5в1.

 

Мицеларна вода NIVEA MicellAIR 5в1 премахва грима, почиства деликатно, хидратира, успокоява и се грижи за кожата ти. И накрая, оставя кожата ти гладка, с матов, естествен завършек, без остатъци. Формулата е веган, за да бъде добра не само за теб, но и за планетата - не съдържа съставки от животински произход. А бутилката е изработена от 96% рециклирана пластмаса*.

 

*с изключение на етикета и капачката

 

ПРОДУКТИ

ПРИГОТВИ СЕ ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!

Новата формула 5-в-1 премахва ефикасно грима, почиства в дълбочина, успокоява раздразненията, хидратира и омекотява кожата и я подготвя за нова грим визия. Избери мицеларната вода NIVEA MicellAIR 5в1, която отговаря на нуждите на твоята кожа, и кажи "да" на твоята нова визия!

МИЦЕЛАРНА ВОДА NIVEA MICELLAIR 5-В-1 ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Деликатна мицеларна вода за чувствителна и много чувствителна кожа. Грижовната формула с пантенол и масло от гроздови семена премахва ефикасно грима от лицето, очите и миглите ти, почиства нежно, успокоява зачервяването и хидратира кожата, без да я дразни и без остатъци от продукта. 

МИЦЕЛАРНА ВОДА NIVEA MICELLAIR 5-В-1 ЗА НОРМАЛНА КОЖА

Освежаваща мицеларна вода за нормална кожа. Формулата, обогатена с Витамин Е, премахва ефективно грима от лицето, очите и миглите ти, почиства в дълбочина и хидратира кожата, без да нарушава естествения ѝ баланс. Резултатът е приятно освежена, видимо хидратирана и кадифено мека кожа. 

ТВОЯТ МИЦЕЛАРЕН РИТУАЛ

Нека видим стъпка по стъпка как да премахнеш грима си и да освежиш кожата си!

Стъпка 1

Нанеси мицеларна вода NIVEA MicellAIR 5-в-1, подходяща за твоя тип кожа, върху почистващ тампон за лице.

Стъпка 2

Почисти лицето си с кръгови движения. Помни, че няма нужда да търкаш агресивно.

Стъпка 3

Не е нужно да изплакваш, след като приключиш с почистването. Остави кожата си да диша и се наслади на чист, кадифен и хидратиран тен.


НОВАТА 5-в-1 ФОРМУЛА НА NIVEA MicellAIR

Кажи да на всяка грим-визия! С новата 5в1 формула на мицеларни води NIVEA MicellAIR получаваш точната грижа за твоя тип кожа и експериментираш, колкото пожелаеш, защото винаги можеш да започнеш на чисто, без остатъци! С MICELLAIR® технология, която привлича замърсяванията като магнит, премахва ефикасно грима и хидратира, омекотява и успокоява кожата ти, за да ѝ даде шанс да диша отново! Пробвай сега!

ИМАШ НУЖДА ОТ ОЩЕ СЪВЕТИ И ПРЕПОРЪКИ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА? НАМЕРИ ВДЪХНОВЕНИЕ В СТАТИИТЕ ПО-ДОЛУ.