ЗА СВЕЖ И СИЯЕН ПОГЛЕД

НОВО: Околоочен коректор NIVEA Cellular 3-в-1

КАК ДЕЙСТВА

НОВО: ОКОЛООЧЕН КОРЕКТОР NIVEA CELLULAR 3В1

Искаш ли да придадеш на очите си естествен, свеж вид  бързо и лесно? Сега това е супер лесно - с новия NIVEA CELLULAR 3в1 Околоочен коректор имаш перфектната комбинация от хидратираща грижа за околоочната зона с анти-ейдж ефект и коректор за естествено покритие. За сияйни и красиви очи само с един клик!

ДВА ТОНА ЗА СЪБЛАЗНИТЕЛЕН ВИД

За различните типове и тонове на кожата разработихме два различни нюанса на цвета специално за Околоочен коректор NIVEA CELLULAR 3в1: светъл тон и среден тон. Цветните минерални пигменти във формулата се адаптират перфектно към всеки тон на кожата и прикриват ефикасно не само тъмните кръгове под очите, но и зачервяванията и пъпките по лицето. 

GIVEAWAY

ПРИКРИЙ ЕСТЕСТВЕНО И СПЕЧЕЛИ НОВИЯ ОКОЛООЧЕН КОРЕКТОР NIVEA CELLULAR 3В1

Решена ли си да се сбогуваш с петната, белезите, бръчките, тъмните кръгове, зачервяванията, сенките и всички останали несъвършенства на кожата под очите (и не само!)? А знаеш ли, че кожата ти може да бъде безупречна само с един клик? Пробвай новия Околоочен коректор NIVEA Cellular 3в1: перфектната комбинация между крем за очи с анти-ейдж ефект и коректор с естествено покритие. А ако се чувстваш късметлия, те каним да отговориш на нашия тест, като кликнеш върху едно от изображенията, и така ще имаш шанс да спечелиш 1 от 10 броя Околоочен коректор NIVEA Cellular 3в1 Среден тон и комплект от 3 гъби за грим Real Techniques!

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите и можеш да провериш дали си сред тях тук.

Можеш да прочетеш Правилата за участие тук.

 
ИНТЕРВЮ С ЕКСПЕРТ

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОКОЛООЧЕН КОРЕКТОР NIVEA CELLULAR 3В1

Britta Fischer
Проучване и развитие на продукти за NIVEA

 

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА ТАЗИ СПЕЦИАЛНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

КАКВО Е ПРЕДИМСТВОТО НА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СПЕЦИФИЧЕН ПРОДУКТ ЗА ГРИЖА ПОД ОЧИТЕ?

Кожата под очите е по-различна в сравнение с други зони на кожата по лицето. Тя е много тънка и има по-слаба подкожна съединителна тъкан. Тази зона е много чувствителна и предразположена към различни признаци като тъмни кръгове под очите или бръчки. Околоочен коректор NIVEA CELLULAR 3в1 е много лек, без парфюми, намалява бръчките и свежда до минимум тъмните сенки. За естествен, младежки лъчезарен вид.

КАК СЕ ПОЯВЯВАТ ФИНИ ЛИНИИ И БРЪЧКИ ПОД ОЧИТЕ?

Има няколко причини за преждевременно стареене на кожата. Основната причина за това е UV радиацията на слънцето. Други външни влияния, като нездравословен начин на живот или стрес, също могат да имат отрицателен ефект върху чувствителната ни кожа. Тези фактори причиняват образуването на свободни радикали в кожата, които са основната причина за преждевременно стареене на кожата. Ето защо, комбинацията от хидратация, покривност и ефективност срещу стареене е от решаващо значение за нашия коректор за околоочна грижа NIVEA CELLULAR 3в1.

ЗАЩО ХИДРАТАЦИЯТА Е ТОЛКОВА ВАЖНА ЗА КОЖАТА ПОД ОЧИТЕ?

Хидратацията играе важна роля, когато става въпрос за здраво изглеждаща кожа. Кожата с оптимално балансирана влага е автоматично по-еластична и по-мека и има добра защитна система. Твърде малко влага може да доведе до безжизнена и бледа кожа. В допълнение, сухата кожа също може да загуби еластичност, което може да доведе до фини линии с течение на времето. Поради това за здравословен и балансиран тен е много важно Околоочен коректор NIVEA CELLULAR 3в1 да осигурява също и достатъчно хидратация.

КОЛКО ПЪТИ НА ДЕН ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ ОКОЛООЧНИЯ КОРЕКТОР NIVEA CELLULAR 3В1?

За свеж и сияен поглед Околоочен коректор NIVEA CELLULAR 3в1 може да се нанася толкова често, колкото желаеш. Независимо дали сутрин след почистване на лицето, след обяд за освежаване на погледа или вечер преди специално събитие – този продукт е специално разработен за чувствителната кожа под очите.

ОТКРИЙ ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ И ТАЙНИ ЗА КРАСОТА

Интересни съвети за теб