Прически Headband

Прически Headband с диадема за коса за елегантен външен вид

Открий прическите Headband за дълга и къса коса
Използването на диадема за коса или създаването на венец от плитки може да внесе живот дори и на най-семплата прическа. Разбери как да превърнеш ежедневните прически в истински красиви прически с минимални усилия.

Въвеждане на прически Headband с диадема от коса

С прическите Headband винаги се чувстваш женствена и създаваш любимия си външен вид, без да се налага да прекарваш часове в приготовления.

Да изпробваме прическите с диадеми за коса

Лентите за коса дават на всяка жена шанс да създаде прически, които са лесни, но я карат да се чувства добре, без значение колко малко време има на разположение.

Съвети за създаване на неофициални прически с лента за коса

Ежедневни прически с лента за къса коса 

Жените с къса коса понякога могат да се чувстват ограничени в избора си на прическа. Най-хубавото нещо на лентата за коса е, че е подходяща за всякаква дължина на косата. Флоралната лента може да омекоти изпъкналите скули, за да изглежда ежедневната ти прическа добре. За малко по-дълга коса, опитай се да поставиш бретона на една страна с лентата за коса. 

Ежедневни прически с лента за дълга коса 


Предимството на дългата коса е, че можеш да използваш свои собствени кичури коса, за да оформиш прическата си с диадема за коса от собствените ти плитки. Използвай пяна за коса, преди да изсушиш, за да придадеш допълнителен блясък и ефект. 

При дълга коса можеш да оформиш диадема на главата от плитки по няколко начина - от рошави плитчици до кокчета Chignons и Tuck-and-cover.

Помогни на прическата си Headband да издържи по-дълго

Нашите препоръки за теб