Прически Headband с диадема за коса за елегантен външен вид

ОТКРИЙ ПРИЧЕСКИТЕ HEADBAND ЗА ДЪЛГА И КЪСА КОСА

Използването на диадема за коса или създаването на венец от плитки може да внесе живот дори и на най-семплата прическа. Разбери как да превърнеш ежедневните прически в истински красиви прически с минимални усилия.

Въвеждане на прически Headband с диадема от коса

С прическите Headband винаги се чувстваш женствена и създаваш любимия си външен вид, без да се налага да прекарваш часове в приготовления.

Да изпробваме различни видове диадеми от коса

С толкова много и различни прически Headband все ще намерим нещо, което да отговаря на капризите на всяка една жена и всеки един изтънчен външен вид. 

Диадемите днес са във всички форми и размери, от метални до такива от плат, от двойни и тройни до обикновени и украсени. Текстилните ленти или шарените шалове се съчетават добре с трапецовидни или клош поли, за да създадат така модерният хипи стил в момента. 

В същото време деликатните флорални части от лентата за коса могат да се поставят в косата или да се оформи рамка на лицето - идеално за лятото или по време на фестивалите. 

Тънките ленти за коса, които се поставят на челото, могат да се използват, за да оживят дневния и вечерния вид. Деликатната тънка лента го прави класически и елегантен. На практика, диадемите от коса могат да се прикрепят и с лак за коса, за да се запазят, докато си на кея, например.

Жена, нанасяща пяна за коса върху влажна коса

Дай воля на обема

Ластиците за коса не са само за вдигнати прически. Постави лента от плат за коса върху непокорните плажни вълни за сладък ежедневен стил или тънка метална диадема за официален вечерен стил. Нанеси малко NIVEA Пяна за блясък и обем Diamond Volume, за да издържат буклите до вечерта.

 

Конска опашка

Как да носиш диадема за коса

Конска опашка

Нещо толкова просто, колкото използването на различен ластик за коса, може да промени цялата ти прическа. За непринуден външен вид, носи цветна лента около челото си с хлабава опашка.

Използвай тънък ластик за коса за по-официални прически.

Как да носиш диадема за коса

Разрошен кок с ластик

Косата може да даде тон на целия ти външен вид. Ако искаш да имаш разрошен кок в офиса, формален ластик за коса, като например тънка лента, може да ти помогне да направиш стила си по-подходящ за офиса. За по-обикновен или хипи стил, след работа, избери платнена лента за коса или бандана.

Използвай ластик за коса, за да фиксираш прическата си.

Как да носиш диадема за коса

Прическа с наполовина вдигната коса с ластик за коса

Понякога наполовина вдигнато updo може да бъде по-трудно да се създаде, отколкото си мислиш. Ако прическата ти не стои правилно или просто имаш лош ден за косата си, може да използваш ластик за коса, за да прикриеш всички разхвърляни и хвърчащи кичурчета.

Красиви прически с лента за коса от плитки

Как да носиш диадема за коса

Диадема за коса от плитки

Знаеш ли, че прическите с ленти за коса могат да бъдат създадени, използвайки собствената ти коса? Изплети плитка отстрани до ухото си и я прекарай през горната част на главата или пред челото си. Този стил е невероятно универсален - може да се съчетае както с кок, така и с пусната коса.

Лентите за коса също могат да допълват и къдриците

Как да носиш диадема за коса

Плажни букли с лента за коса

Диадемите за коса се използват за придържане на косата, без да изглеждаш строго. Нанеси NIVEA Пяна за коса за диамантен блясък, преди сушене, за да укрепиш косата и да я предпазиш от топлинните ефекти. Пяната за коса придава допълнителен блясък и обем преди стилизиране.


Да изпробваме прическите с диадеми за коса

Лентите за коса дават на всяка жена шанс да създаде прически, които са лесни, но я карат да се чувства добре, без значение колко малко време има на разположение.
Използвай тънки ленти за коса за елегантни прически

Как да създадем елегантни прически с лента за коса

Елегантните прически не трябва да бъдат сложни, когато използваш ластик за коса. За елегантен, вечерен стил ключът е да избереш тънък ластик и да избягваш грубите, плътни материалли. Деликатните цветни декорации на ластика допълват както късата, така и дългата коса.

Лак за коса

Лак за коса - това, от което всяка жена се нуждае

След като създадеш прическата, напръскай с NIVEA Diamond Gloss Care Лак за коса за диамантен блясък, за да ѝ помогнеш да се задържи до 24 часа. Лакът за коса ти дава възможност да фиксираш диадемата от плитки или металната диадема с наполовина вдигната коса с увереност, че ще издържи през целия ден.

 

Съвети за създаване на неофициални прически с лента за коса

Ежедневни прически с лента за къса коса 

Жените с къса коса понякога могат да се чувстват ограничени в избора си на прическа. Най-хубавото нещо на лентата за коса е, че е подходяща за всякаква дължина на косата. Флоралната лента може да омекоти изпъкналите скули, за да изглежда ежедневната ти прическа добре. За малко по-дълга коса, опитай се да поставиш бретона на една страна с лентата за коса. 

Ежедневни прически с лента за дълга коса 


Предимството на дългата коса е, че можеш да използваш свои собствени кичури коса, за да оформиш прическата си с диадема за коса от собствените ти плитки. Използвай пяна за коса, преди да изсушиш, за да придадеш допълнителен блясък и ефект. 

При дълга коса можеш да оформиш диадема на главата от плитки по няколко начина - от рошави плитчици до кокчета Chignons и Tuck-and-cover.

background

Помогни на прическата си Headband да издържи по-дълго

Интересни съвети за теб