Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Прически Headband

Прически Headband с диадема за коса за елегантен външен вид

Открий прическите Headband за дълга и къса коса

Използването на диадема за коса или създаването на венец от плитки може да внесе живот дори и на най-семплата прическа. Разбери как да превърнеш ежедневните прически в истински красиви прически с минимални усилия.

Въвеждане на прически Headband с диадема от коса

С прическите Headband винаги се чувстваш женствена и създаваш любимия си външен вид, без да се налага да прекарваш часове в приготовления.

Да изпробваме различни видове диадеми от коса

С толкова много и различни прически Headband все ще намерим нещо, което да отговаря на капризите на всяка една жена и всеки един изтънчен външен вид. 

Диадемите днес са във всички форми и размери, от метални до такива от плат, от двойни и тройни до обикновени и украсени. Текстилните ленти или шарените шалове се съчетават добре с трапецовидни или клош поли, за да създадат така модерният хипи стил в момента. 

В същото време деликатните флорални части от лентата за коса могат да се поставят в косата или да се оформи рамка на лицето - идеално за лятото или по време на фестивалите. 

Тънките ленти за коса, които се поставят на челото, могат да се използват, за да оживят дневния и вечерния вид. Деликатната тънка лента го прави класически и елегантен. На практика, диадемите от коса могат да се прикрепят и с лак за коса, за да се запазят, докато си на кея, например.

Дай воля на обема

Жена, нанасяща пяна за коса върху влажна коса

Ластиците за коса не са само за вдигнати прически. Постави лента от плат за коса върху непокорните плажни вълни за сладък ежедневен стил или тънка метална диадема за официален вечерен стил. Нанеси малко NIVEA Пяна за коса за диамантен блясък, за да издържат буклите до вечерта.

Да изпробваме прическите с диадеми за коса

Лентите за коса дават на всяка жена шанс да създаде прически, които са лесни, но я карат да се чувства добре, без значение колко малко време има на разположение.

Съвети за създаване на неофициални прически с лента за коса

Ежедневни прически с лента за къса коса 

Жените с къса коса понякога могат да се чувстват ограничени в избора си на прическа. Най-хубавото нещо на лентата за коса е, че е подходяща за всякаква дължина на косата. Флоралната лента може да омекоти изпъкналите скули, за да изглежда ежедневната ти прическа добре. За малко по-дълга коса, опитай се да поставиш бретона на една страна с лентата за коса. 

Ежедневни прически с лента за дълга коса 


Предимството на дългата коса е, че можеш да използваш свои собствени кичури коса, за да оформиш прическата си с диадема за коса от собствените ти плитки. Използвай пяна за коса, преди да изсушиш, за да придадеш допълнителен блясък и ефект. 

При дълга коса можеш да оформиш диадема на главата от плитки по няколко начина - от рошави плитчици до кокчета Chignons и Tuck-and-cover.

Как да създадем елегантни прически с лента за коса

Използвай тънки ленти за коса за елегантни прически

Елегантните прически не трябва да бъдат сложни, когато използваш ластик за коса. За елегантен, вечерен стил ключът е да избереш тънък ластик и да избягваш грубите, плътни материалли. Деликатните цветни декорации на ластика допълват както късата, така и дългата коса.

Лак за коса - това, от което всяка жена се нуждае

Лак за коса

След като създадеш прическата, напръскай с NIVEA Лак за коса с ултрасилна фиксация, за да ѝ помогнеш да се задържи до 24 часа. Лакът за коса ти дава възможност да фиксираш диадемата от плитки или металната диадема с наполовина вдигната коса с увереност, че ще издържи през целия ден.

background

Помогни на прическата си Headband да издържи по-дълго

Нашите препоръки за теб