Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

NIVEA SUN Protect & Bronze

NIVEA SUN
Protect & Bronze

НАСЛАДИ СЕ НА СЛЪНЦЕТО С НАДЕЖДНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА И КРАСИВ ЗЛАТИСТ ТЕН

Слънцезащита и златист тен

За красив тен и чисти дрехи

Кой не обича галенето на слънчевите лъчи по кожата през лятото, било то на плажа, по време на барбекю в градината или просто докато се разхождаш из парка? 
Не забравяй, че UVA и UVB лъчите стимулират производството на меланин, който е отговорен за златистия ти загар, но същевременно могат да причинят изгаряния и слънчеви алергии и са основните виновници за преждевременното стареене на кожата. 

За всички фенове на слънцето и на златистия тен, създадохме серия NIVEA SUN PROTECT & BRONZE с екстракт от про-меланин, който активира естественото производство на меланин в кожата и по този начин ти осигурява красив, здравословен и дълготраен тен. Така можеш да се насладиш на оптимална защита от слънцето, докато работиш върху своя неустоим златист тен! 

NIVEA SUN Protect & Bronze

Формулата на NIVEA SUN PROTECT & BRONZE е без добавени цветни пигменти или самооцветяващи вещества и съчетава слънцезащитния крем с естественото почерняване на кожата. За да предпазиш кожата си от слънчевите лъчи, използвай достатъчно количество слънцезащитен продукт и избягвай излагането на слънце между 11 и 15 часа. Нанасяй по няколко пъти на ден, особено след като се изпотиш, след плуване и при смяна на дрехите. 

А сега и с иновативна формула срещу петна, която помага да се намали интензитета на петната по дрехите*. 

*Новата формула предпазва дрехите като намалява интензитета на петната от слънцезащитния продукт след изпиране. 

Плюс това, можеш да закупиш продуктите още сега, чрез магазините на нашите онлайн партньори, директно от страницата на желания продукт! 

 

Защита от UVA / UVB лъчи

Защита от UVA / UVB лъчи

Незабавна слънцезащита за кожата веднага след нанасяне – подходяща за цялото семейство.

Активира естественото потъмняване на тена

Активира естественото потъмняване на тена

Благодарение на меланина в състава, се подпомага естествения процес на почерняване на кожата.

Формула срещу петна*

Формула срещу петна*

Специалната формула спомага за намаляването на интензитета на белите петна, които остават след изпиране.* 

*Новата формула защитава дрехите, като намалява интензитета на петната от слънцезащитния продукт след изпиране. 

Слънцезащита за чувствителна кожа

NIVEA SUN SENSITIVE

Всеки иска да се наслаждава на слънчевия ден на открито. Но за някои хора радостта от слънцето се намалява от мисълта, че кожата им ще реагира негативно. Новите продукти за мигновена слънцезащита NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect идват на помощ за защита на чувствителната кожа от слънцето - така че всеки да може да се наслади на слънчевите лъчи.

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЧЕВИ АЛЕРГИИ

Слънчеви алергии? Не и днес!  

Имаш ли опит с появата на червени петна и слънчеви алергии при първите слънчеви лъчи? Тогава Спрей NIVEA SUN Sensitive Sun-Allergy Protection е точно това, от което имаш нужда!   

Леката, немазна формула с био Алое вера ти осигурява незабавна и много висока защита от UVA и UVB лъчите,  които увреждат кожните клетки. Същевременно, благодарение на антиоксидантите, предпазва от слънчевите алергии и раздразненията, предизвикани от слънцето. Водоустойчивата формула е без парфюм и е изключително подходяща за чувствителната кожа. 

Закупи го още сега от твоя любим онлайн магазин, директно от страницата на продукта. 

Спрей-помпа NIVEA SUN Sensitive Sun-Allergy Protection

ДРЕХИ БЕЗ ПЕТНА

 

УСПОКОЯВА КОЖАТА И ПРЕДОТВРАТЯВА
КОЖНИТЕ РАЗДРАЗНЕНИЯ

NIVEA SUN Sensitive Soothing е специално разработен за кожа, чувствителна към слънцето. Той е успокоява чувствителната кожа и осигуряват цялата необходима защита от слънцето, като същевременно предпазват кожата ти от раздразнения, предизвикани от слънчевите лъчи. 

Леката, немазна текстура се нанася лесно за цялостно покритие и е също и водоустойчива – така, че можеш да я споделиш с приятелите и семейството си, докато се наслаждавате заедно на слънцето. 

Закупи го още сега онлайн чрез магазините на нашите партньори и се наслади на лятото с красив загар! 

Статии

ПРАВИЛНАТА ГРИЖА ЗА ТЕБ

                                                                                       СПОДЕЛИ ГРИЖАТА И СЕ ЗАЩИТИ ОТ СЛЪНЦЕТО

Погрижи се за себе си и близките си с NIVEA SUN! Радвай се всяко лято на дълготраен и здрав тен!

Виж влиянието на UV-лъчите върху кожата

Когато слънцето грее, то свети с всички цветове и дължини на светлинните вълни. Всеки тип лъчение има различни ефекти. UV лъчението обаче е най-важно за кожата. Открий във видеото всичко за вредните UV-лъчи и тяхното влияние върху кожата.

Открий във видеото какво е SPF (слънцезащитен фактор) и колко дълго можеш да останеш под слънцето, след като си нанесла слънцезащита

Открий във видеото какво е SPF (слънцезащитен фактор) и колко дълго можеш да останеш под слънцето, след като си нанесла слънцезащита.

Виж как изглеждаш под UV-светлина

Всеки тип кожа може да бъде изложена на слънце, без то да ѝ навреди, за определено време. Номерът на слънцезащитния фактор показва с колко се удължава това време. Погрижи се за себе си правилно! 

Можеш ли да нанесеш слънцезащитен крем по цялото тяло?

Нанеси слънцезащитния крем по цялото тяло, без да пропускаш нито една част! Помоли приятелите или някой от семейството да ти помогне - с продуктите на NIVEA Sun е толкова лесно и забавно!

Дневният крем със SPF на плажа - да или не?

Виж в това видео дали кремовете за лице със слънцезащитен фактор са подходящи за плажа! Ще се изненадаш от отговора!

Разбери защо трябва да нанасяш периодично слънцезащита 

Слънцезащитата действа мигновено върху кожата, но с времето тя се изтрива - не забравяй да донанасяш редовно, за да поддържаш кожата винаги защитена от UV-лъчите и тяхното вредно влияние. 
ЧЗВ

Често задавани въпроси

Как се съчетават слънцезащитата и красивия тен?

Всяка жена иска да използва надеждни продукти за защита от слънцето, но без да прави компромис с красивия, естествен тен. Сега това е възможно с новата формула на NIVEA SUN Protect & Bronze. Благодарение на Про Меланин, производството на меланин в клетките на кожата се активира значително, а кожата е защитена от UVA/UVB лъчи. Освен това, новата формула помага да се намали интензитета на петната по дрехите след изпиране. Надеждната слънцезащита и красивия тен вече могат да се съчетаят с любимите летни дрехи за по-дълго!

Какво е специално в серията NIVEA SUN Protect & Bronze?

NIVEA SUN Protect & Bronze има три желани ефекта: първо, защитава кожата от вредните UV лъчи. Освен това, активира естествения процес за образуване на тен - без да бъде автобронзант. NIVEA SUN Protect & Bronze умело съчетава защитата с придобиването на тен. Когато кожата е изложена на UV лъчи, тя стартира защитен процес, като произвежда кафяв пигмент, наречен меланин. Той придава на кожата златист тен и действа като защитен щит за клетките. Получаването на тен е част от защитния процес на кожата. NIVEA SUN включи активна съставка, която активира естествения механизъм на кожата. Ключовата съставка на уникалната серия NIVEA SUN Protect & Bronze e екстрактът Про Меланин. Той активира значително производството на меланин от кожата. Дори след слънчеви бани, производството на меланин остава активирано. Най-новата формула на NIVEA SUN Protect & Bronze се грижи за твоите любими летни дрехи. Благодарение на иновацията срещу петна, тази формула подпомага да се намали интензитета на петната от слънцезащитни продукти по дрехите след изпиране. Продуктите от серията NIVEA SUN Protect & Bronze подпомагат свойството на кожата да образува дълготраен тен, докато надеждно защитават кожата и дрехите ти.

Как да използвам продукти NIVEA SUN Protect & Bronze?

Можете да използвате продуктите от серията NIVEA SUN Protect & Bronze като всеки друг слънцезащитен продукт. Нанесете щедро преди да излезете на слънце. Използвайте достатъчно слънцезащитен крем, за да покриете равномерно кожата. Нанасяйте повторно, за да поддържате желаната защита, особено след къпане, подсушаване и потене.

Как NIVEA SUN Protect & Bronze може да бъде най-ефективен?

Защитните филтри на Protect & Bronze започват да действат веднага след нанасяне.
 
Серията NIVEA SUN Protect & Bronze одобрена ли е дерматологично?

Да, това е стандартен тест за всички продукти на NIVEA.

Серията NIVEA SUN Protect & Bronze само за жени ли е подходяща?

Не, мъже и жени, които искат да се насладят на красив и дълготраен тен, могат да използват продуктите.

Продуктите от серията NIVEA SUN Protect & Bronze автобронзанти ли са?

Не, автобронзантите са продукти, които съдържат съставка, която действа на горния слой на кожата, за да образува кафеникав цвят и няма слънцезащитен ефект. Може да предизвика петнисто оцветяване на кожата ако не бъде нанесен равномерно и да доведе до неестествен цвят на кожата. Серията NIVEA SUN Protect & Bronze има различен ефект. Екстрактът Про Меланин е съставка базирана на растение, която действа на по-долните слоеве на кожата и активира производството на меланин. Продуктите от серията NIVEA SUN Protect & Bronze защитават кожата ти и активират производството на меланин, за красив и напълно естествен тен.

Какво мога да направя за жълтите петна върху дрехите ми, причинени от слънцезащитни продукти?

Прехвърлянето на слънцезащитни продукти върху светли на цвят тъкани може да доведе до жълто-оранжеви петна върху тях. Тези петна възникват в резултат на специфични UV филтри, съдържащи се в подобни формули. Поради спектралната им абсорбция, специфичните UV филтри имат жълт цвят, което води до първоначалните жълти петна. Абсорбцията на филтрите в тъканта се усилва чрез взаимодействие между филтрираните молекули и повърхността на тъканта. Тези първоначални петна трудно се отстраняват чрез изпиране и могат дори да се засилят при взаимодействие с йоните във водата за изпиране. 

В идеалния случай позволи на слънчевия продукт да се абсорбира напълно и избягвай директния контакт с тъканите и твърдите повърхности, за да избегнеш и петната по тях.

Въпреки това, ако дрехите влязат в контакт със слънцезащитните продукти, тези прости инструкции могат да ти помогнат да премахнеш петната от слънцезащита:
Не използвай избелващи препарати. 

Изпирай дрехите при ниски температури, тъй като високите температури могат да закрепят петната върху тъканта.

Стъпка 1: Направи предварително изпиране на 30°C без да използваш перилен препарат.

Стъпка 2: Задай основния цикъл на пране при 30°C и използвай течен препарат.

 

 

Слънцезащита за деца

Слънцезащитата за децата е най-важна за безгрижни летни дни!

Sun-kids
Сега вече сме готови за най-здравословните слънчеви бани, затова е време да се погрижим и за най-малките фенове на слънчевите лъчи и плажните игри! Виж как NIVEA се грижи за децата под слънцето.

Препоръчано от NIVEA:

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА НЮЗЛЕТЪР

*задължително