Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

З дравословни снаксове за заети кариеристки

Здравословни снаксове: открий няколко вкусни начина да се презаредиш с енергия на мига.

Открий няколко вкусни начина да повишиш енергийния си запас

Да водиш здравословен живот не е лесно. Тук ще откриеш някои здравословни бързи закуски, на които да се насладиш, без да е необходимо да гладуваш!

Дай на кожата си дневна доза детокс

Красотата на кожата ти идва отвътре. Затова е важно да включиш в диетата си здравословна храна и продукти, които имат добро въздействие върху кожата ти. Вдъхнови се от нашите идеи за смути по-долу!

Сутрешна йога за фокусиране на ума

Сутрешна йога за фокусиране на ума

Практикуването на йога веднага след сутрешното ставане, може да помогне да се заредиш с енергия за през целия ден. То също е чудесен начин да се насладиш на твоето лично време, преди да се завъртиш в кръговрата на деня.

Започни деня правилно

Здравословният сутрешен старт е жизненоважен за един продуктивен ден, но е много по-лесен след добър сън през нощта. Старай се винаги да спиш поне 8 часа, така че да се събуждаш отпочинала и готова за предизвикателствата на деня. 

Подходящият сутрешен ритуал за грижа ще хидратира кожата ти и ще я защити от атмосферните влияния през деня. Тествай Дневен крем NIVEA Urban Detox + 48ч. мигновена хидратация със свежа и лека формула с хиалуронова киселина, антиоксиданти и SPF 20. 

Дори и да нямаш много време, бързата закуска ти помога да бъдеш енергична цял ден. Тук ще откриеш няколко страхотни бързи снаксове - така че без повече извинения да се насладиш на най-важното хранене за деня! 

 

6 лесни идеи за закуска

  • Пръчици от моркови и целина. 
  • Ябълка и фъстъчено масло. 
  • Домашно приготвени пуканки без добавени захар или сол. 
  • Кашу, бадеми, лешници и семена от чия. 
  • Обезмаслено кисело мляко с горски плодове. 
  • Пълнозърнести оризови кексчета с масло от кашу.