Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

З дравословни снаксове за заети кариеристки

Grab&Go: Здравословни снаксове за заети кариеристки

Открий няколко вкусни начина да повишиш енергийния си запас

Да водиш здравословен живот не е лесно, когато си винаги в движение. Тук ще откриеш някои здравословни бързи закуски, с които да се насладиш на ритъма на града, без да гладуваш!

Дари на кожата си ежедневна доза детокс с NIVEA Urban Detox

Да живееш в градска среда може да бъде стресиращо за организма ти, но има начин да постигнеш здравословен баланс.

Сутрешна йога за фокусиране на ума

Сутрешна йога за фокусиране на ума

Практикуването на йога веднага след сутрешното ставане, може да помогне да се заредиш с енергия за през целия ден. То също е чудесен начин да се насладиш на твоето лично време, преди да се завъртиш в кръговрата на деня.

Започни деня правилно

Здравословният сутрешен старт е жизненоважен за един продуктивен ден, но е много по-лесен след добър сън през нощта. Старай се винаги да спиш поне 8 часа, така че да се събуждаш отпочинала и готова за предизвикателствата на деня. 

Подходящият сутрешен ритуал за грижа ще хидратира кожата ти и ще я защити от атмосферните влияния през деня. Тествай Дневен крем NIVEA Urban Detox + 48ч. мигновена хидратация със свежа и лека формула с хиалуронова киселина, антиоксиданти и SPF 20. 

Дори и да нямаш много време, бързата закуска ти помога да бъдеш енергична цял ден. Тук ще откриеш няколко страхотни бързи снаксове - така че без повече извинения да се насладиш на най-важното хранене за деня! 

Зареди батериите по време на обяда

За повечето от нас обедната почивка е първата възможност да спрем работата си, да си отдъхнем и да се заредим с енергия за предизвикателствата на предстоящия следобед. Жизненоважно е да се възползваш пълноценно от това време, непременно да се отдръпнеш от светлината на компютъра и да фокусираш мозъка си върху нещо друго. 

Ако си късметлийка да работиш близо до парк или плаж, излез навън и подишай чист въздух. Промяната на обстановката ще помогне да прочистиш главата си и да станеш по-продуктивна през следващите часове. 

Тъй като денят продължава, опасността замърсяванията и стресът от градския живот да въздействат на организма ни е в сила. След като се прибереш вкъщи, използвай 1-минутна Маска за лице NIVEA Urban Detox. Тя извлича себума и замърсяванията от кожата само след 1 минута действие, докато в същия момент намалява раздраненията дълготрайно. Открий повече за серията NIVEA Urban Detox

6 невинни идеи за бързи закуски в офиса

  • Пръчици от моркови и целина. 
  • Ябълка и фъстъчено масло. 
  • Домашно приготвени пуканки без добавени захар или сол. 
  • Кашу, бадеми, лешници и семена от чия. 
  • Обезмаслено кисело мляко с горски плодове. 
  • Пълнозърнести оризови кексчета с масло от кашу.