ТВОИТЕ ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ НА СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ

За да направиш студените дни по-приятни и уютни за теб, сме ти подготвили специални промоции! Посети любимия си козметичен магазин през февруари, закупи предпочитаните продукти NIVEA на специална цена* и си подари време за теб! Поглези се в уюта на собствения си дом с подходящата грижа за твоята кожа и можеш да спечелиш и награда – продукти NIVEA, с които да превърнеш обикновената почивка след работния ден в истинска СПА процедура у дома.

*Промоциите са валидни до 28 февруари и важат за избрани търговски обекти в страната.

Крайните цени и отстъпки към потребителите се определят единствено от съответните търговци и Байерсдорф България ЕООД не влияе върху тези решения. 


ПОДАРИ СИ ВРЕМЕ ЗА ТЕБ

В мрачните дни, когато времето минава бавно и скучно, е добра идея да отделиш време за себе си. Грижата за теб ще те накара да се чувстваш по-добре в кожата си, по-уверена, по-щастлива и доволна и така ще имаш повече енергия да се справиш с ежедневните предизвикателства, независимо от естеството им. Можеш да превърнеш дома си в салон за красота лесно и бързо – вземи релаксираща вана или благоуханен душ, а след това хидратирай кожата си от глава до пети с любимите подхранващи продукти от NIVEA. Сега можеш да ги закупиш на специални, по-ниски цени! Виж по-долу кои търговски обекти те очакват с промоции през февруари.


ПРОМОЦИЯ В LILLY

СПЕЧЕЛИ МАСАЖЕН РОЛЕР ИЛИ СТЪКЛЕНА ПИЛА

В дрогерии lilly те очакват не само любимите продукти на специални цени, но и томбола за страхотни награди! До края на месец февруари всеки 2 закупени продукта на NIVEA ти дават шанс да избереш скреч карта на касата, а след като я изтриеш, можеш да спечелиш масажен ролер за лице или стъклена пила за нокти! Дано късметът е на твоя страна! 😊


СПА У ДОМА С НАГРАДИ NIVEA

СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ, С КОИТО ДА СЕ ПОГЛЕЗИШ И РЕЛАКСИРАШ

„СПА у дома”. Има ли други думи, които имат силата незабавно да отпуснат тялото и ума ти? Може би само "денят за заплата", но все пак "СПА у дома" печели, защото ден, посветен изцяло на теб, ще те поддържа уверена и доволна цяла седмица.

И тъй като искаме да имаш повече моменти, в които да се поглезиш и да релаксираш, ти даваме шанс да спечелиш награди NIVEA за твоя домашен СПА център. Попълни анкетата по-долу и можеш да спечелиш 1 от 5 комплекта NIVEA, съдържащ Стягащ дневен крем за лице Q10 POWER, Подхранващо мляко за тяло Rich Nourishing и Мицеларна вода Sensitive! Идеалният сет за пълна СПА процедура у дома!

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите и можеш да провериш дали си сред тях тук.

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 

СТАТИИ

Ето някои допълнителни идеи за пълноценно време у дома.