Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

gradski-shik-header

Градски моден шик и вдъхновяващ стил

Как да изглеждаш невероятно в града

Градският живот е разнообразен и динамичен, а модата и стила са голяма част от него. Следвай нашето ръководство, за да се откроиш от тълпата.

Градът е моята писта

Облекла и аксесоари, които те карат да се чувстваш страхотно - независимо дали си в офиса, на ежедневна обиколка по магазините или навън с приятелки.

Какъв е твоят аромат?

parfium-gradsko-momiche

Да откриеш идеалния парфюм е задължително за всяка дама, но и от особено значение в града, където постоянно си заобиколена от най-различни други ухания - понякога хубави, понякога - не. Когато откриеш парфюма, който истински обожаваш, го направи част от себе си и личният ти подпис.

Аксесоари за градски момичетаКои са аксесоарите, които всяко градско момиче трябва да има? 


  • Чанта за рамо тип торба - практична, обемна и винаги на мода; тези чанти са идеални за документи, гримове, дрънкулки и могат да те спасят от неудобството да носиш багаж в ръце. Открий повече важни и полезни съвети за жителките на града. 
  • Шапка - за шик без никакво усилие, но и за защита на кожата на лицето ти от слънчевите лъчи. 
  • Тракер на физическата активност - кой няма да поиска да контролира фитнес-тренировките си? 
  • Чифт удобни обувки - всичко в града е леснодостъпно пеша, затова без повече спъвания на високи токчета, които дори вече не са модерни. 

Стилни прическа и грим в града

Със сияйна кожа и блестяща коса ще си просто неустоима

Градски прически, с които да изпъкнеш в тълпата

Уникалната прическа е гаранция, че няма да останеш незабелязана. Пробвай тези лесни вдигнати прически за градски шик без усилия. 

  • Висок кок - наведи главата си и използвай пръстите си, за да изтеглиш цялата коса в конска опашка. Както държиш опашката в една ръка, с другата добави обем като раздвижиш пръстите си в косата. Завърти опашката около оста ѝ, за да оформиш кок, и го прихвани с фиби. 
  • Коса на вълни - нанеси балсам за къдрене върху леко мократа си коса, преди да я изсушиш, но не я изсушавай напълно. Вземи малък кичур от косата, усучи я в малък кок и фиксирай. Продължавай, докато цялата коса е навита на малки кокове. Изсуши добре със сешоара, преди да премахнеш фибите. Запази естествено изглеждащите вълни с лак за коса. 
  • Елегантна прическа - започни с гладко сресване на косата и оформяне на пътя. Изсипи малко гел в ръцете си и използвай пръстите си, за да го разнесеш върху кичурите коса, преди да ги разделиш отново. Фиксирай с лак за коса. 

NIVEA обедини усилията си с някои от най-добрите инфлуенсъри в Европа, за да проучи модерните и лесни прически за градския стил. Открий още прически и се вдъхнови от нашите съвети за стилна прическа

4 ползи от серията NIVEA Urban Detox за градските жителки

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ