руса жена пред душ-кабината, грижа за тялото от NIVEA

ВЪПРОСИ ОТНОСНО ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

Открий тук отговорите на често задавани въпроси относно грижата за тяло.

1. Защо трябва всеки ден да използвам хидратиращ продукт за тяло? 

Всеки ден тялото ни е изложено на различни влияния – изсушава се бързо след душ, а влиянията на околната среда го стресират. Затова е важно да хидратираш кожата си. Всички продукти за грижа за тялото от NIVEA осигуряват на кожата ти необходимите хидратиращи съставки.

 

2. Подходящи ли са продуктите за грижа за тялото NIVEA също и за лицето?

Кожата на лицето е по-деликатна и тънка и има своите специфични нужди. Затова е важно да се грижиш за нея подобаващо, с продукти, специално разработени за този тип кожа. NIVEA има широка гама от продукти за грижа и почистване на лице, предназначени за различни нужди, които ти препоръчваме да използваш. 

 

3. Колко често трябва да използвам крем за ръце?

Колко често хидратираш ръцете си зависи от стреса, на който са подложени, както и на индивидуалните ти нужди от хидратация. Просто хидратирай ръцете си редовно, за да са меки и приятни на допир. 

 

4. Кои продукти NIVEA могат безопасно да се използват по време на бременност срещу стрии? 

Заради високото съдържание на полезни масла, стягащото олио за тяло NIVEA Q10 е идеално за масаж на корема по време на бременност. В допълнение, то осигурява чувство на мекота при нанасяне върху стрии. 

 

5. Защо ръцете ми се нуждаят от специален хидратиращ продукт? 

Ръцете ни са изложени на различни влияния на околната среда, почистващи препарати и миене всеки ден. Тъй като сме постоянно в движение, кремът за ръце трябва не само да хидратира, но и да попива бързо.

 

Други въпроси?

Ако имаш допълнителни въпроси, свържи се с нас чрез формуляра за онлайн контакт. Ще се радваме да ти отговорим! 😊 

Интересни съвети за теб