Всичко за бебешкия шампоан

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЕФЕКТИВНО БЕБЕШКИ ШАМПОАН

Бебешкият шампоан е жизненото важен за това да запазите косата и скалпа на мъничето чисти и здрави. И това не е единственото, за което е подходящ - бебешкия шампоан може да се използва за повече неща, отколкото бихте могли да предположите!

Всичко, което трябва да знаете за бебешкия шампоан

Главата на бебето ви заслужава най-доброто - направете така, че да проучите какво търсите в един бебешки шампоан и изберете продукт, който ще е нежен към бебето ви.

Бебешкият шампоан не е само за бебета

Майката също може да има ползва от използването на бебешки шампоан. Много възрастни откриват, че мекотата на бебешките шампоани прави косата им дори по-мека и податлива на стилизиране от обикновено.

5 употреби на бебешкия шампоан, които могат да ви изненадат

  • Миене на чинии
  • Лъскане на обувки
  • Почистване на килими
  • Къпане на куче
  • Отстраняване на петна от дрехи

По какво бебешките шампоани се различават от нормалния шампоан?

Винаги помнете, че косата и скалпът на бебето са по-раними от вашите. Бебешки шампоани като *NIVEA Baby Нежен шампоан* с ултра леката си формула с лайка почистват косата и скалпа, докато нежно ги успокояват. Той поддържа естественото pH-ниво на скалпа и прави косата особено мека и нежна. Най-доброто нещо е, че не дразни очите. Край на сълзите по време на баня. Опростете времето за къпане за вас и бебето като изберете бебешки шампоан с формула, специално създадена за бебета.

Как де измиете косата на бебето - инструкции стъпка по стъпка

Нанесете шампоана

Вземете малко количество шампоан (не повече от малка монета) и нежно го втрийте в косата и скалпа на бебето. Внимавайте с фонтанелата.

Направете пяна!

Масажирайте шампоана в скалпа с върховете на пръстите с нежни, кръгови движения, докато се получи малко количество пяна. Докато правите това, дръжте главата назад, така че в очите да не попада шампоан.

Изплакнете

Докато главата е все още извита назад, нежно излейте още една чаша топла вода над главата на бебето и нежно разтрийте, за да отстраните всички следни от шампоана.

Намокрете главата

Напълнете чаша с приятно топла вода, за да сте сигурни, че скалпът на бебето е изцяло мокър.

Най-добрите начини за измиване и грижа за косата на бебето

Намирането на добър бебешки шампоан е наистина важно за това косата и скалпа на бебето да получат грижата, от която имат нужда. Важното е да търсите продукт, който запазва естественото за бебешката кожа pH, така че да не влоши и без това високо чувствителната бебешка кожа. Опитайте да използвате бебешки шампоан от NIVEA като *NIVEA Baby Нежен шампоан*, чиято формула е специално създадена за бебешката кожа.

Измиването на косата на бебето всеки ден или през ден не е необходимо и дори може да изсуши деликатния скалп на бебето ви. Най-добрият подход е да миете косата както и когато е необходимо. Винаги можете да използвате кърпа всеки ден, с която нежно да забърсвате замърсяванията и да направите така, че зоната на главата отново да се чувства чиста.

Интересни съвети за теб