Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Be part of the game!

Спечели

Закупи продукти NIVEA MEN от магазини METRO и спечели страхотни награди!

Специално за своите фенове, REAL MADRID и NIVEA MEN са подготвили нови, страхотни награди! Бъди част от играта и можеш да спечелиш два билета за мач на REAL MADRID, 5 броя официални тениски на REAL MADRID и 50 броя мултифункционални инструменти NIVEA MEN! Оле!🙌🏻

Всичко, което трябва да направиш, е да закупиш от магазини METRO продукти NIVEA MEN на минимална стойност 10 лв. с ДДС в периода от 19 март до 15 април 2020 година, да попълниш формуляра по-долу с твоите данни и да прикачиш фактурата, удостоверяваща покупката. Посредством томбола ще имаш шанса да спечелиш изненадващо добри награди! Успех! 🤞🏻

Можеш да прочетеш Правилата на кампанията тук.

NIVEA MEN

Участвай

Бъди част от играта и спечели своята страхотна награда!

Закупи ли вече от METRO любимите си продукти NIVEA MEN на стойност от минимум 10лв. с ДДС? Ако отговорът е ДА, попълни формуляра по-долу с твоите данни и добави снимка на фактурата, която доказва покупката, за да участваш в томболата за:
2x билет за мач на REAL MADRID, 5x официална тениска на REAL MADRID или 50x мултифункционален
инструмент NIVEA MEN
!

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*задължително
Участващи продукти
NM DEEP

ГРИЖАТА С NIVEA MEN ТИ НОСИ СТРАХОТНИ НАГРАДИ!

Потърси любимите продукти на NIVEA MEN в магазини METRO, закупи ги и можеш да спечелиш два билета за мач на REAL MADRID, 5 броя официални тениски на REAL MADRID и 50 броя мултифункционални инструменти NIVEA MEN!

Всички продукти на NIVEA MEN от магазини METRO участват в промоцията и могат да увеличат шанса ти да спечелиш една от наградите.