Мицеларна технология

Каква е технологията зад мицеларната вода?

ОТКРИЙ НАЙ-НЕЖНИЯ НАЧИН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО С МИЦЕЛАРНА ВОДА

Всички експерти по красотата говорят за мицеларната вода. Но знаеш ли как действа тя? Научи повече за технологията на мицеларната вода и разбери как може да ти помогне да поддържаш кожата си безупречно чиста и здрава.

Какво е мицеларна вода?

Тук ще откриеш всичко за мицеларната вода, за която говорят всички. Разбери как действа и как може да революционизира ритуала ти за грижа за кожата.

Най-нежния начин за почистване

Мицеларната вода е нежен начин за почистване на кожата и премахване на грим и замърсявания.

Освен това тя е с подхранващо действие и е достатъчно деликатна, за да бъде използвана в нежната зона около очите, като същевременно се грижи и за миглите. 

Нежната формула премахва ефикасно замърсяванията и отстранява грима, без да оставя мазни следи или остатъци от продукта. И още – ще имаш чиста, хидратирана и свежа кожа, без да е необходимо търкане или изплакване!

Всичко, което ти трябва, е само памучно тампонче и твоята любима NIVEA Мицеларна вода.

 

КАКВО Е МИЦЕЛАРНАТА ВОДА И КАК ДЕЙСТВА?

NIVEA Мицеларна вода почиства и тонизира само с едно движение. Мицеларната технология позволява разтварянето на грим и замърсявания и така кожата става чиста и свежа за нула време.

От научна гледна точна, „обичащия себума“ център на мицела привлича като магнит себума и омазняващите замърсявания и така почиства ефективно кожата.

Какво са мицелите?

Мицелите са микроскопични струпвания на молекули, които съдържат „обичаща водата“ (хидрофилна) и „обичаща себума“ (липофилна) част. В резултат на това те премахват както водоразтворимите замърсявания, така и тези, които се разтварят само в мазнини. 

Мицелите обгръщат липофилните частици замърсявания в липофилния си център, за да могат да бъдат премахнати, без да е необходимо търкане, и по този начин не причиняват раздразнения по кожата и се грижат за миглите. 

Хидрофилните части се залепят като магнит за хидрофилния тампон, използван с мицеларната вода.

Този естествен феномен е използван за лесно и бързо почистване на грим, което същевременно подхранва кожата и миглите.

ЛЮБЯЩА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО С МИЦЕЛАРНА ВОДА

От порите до миглите и клепачите - открий продукта, който премахва ефикасно замърсявания и грим, докато тонизира и хидратира кожата.
грижа за кожата с мицеларна вода, мицели за почистване на лице

Гъсти мигли

Мицеларната вода от NIVEA е създадена с мисъл за твоите мигли. Водата нежно, но същевременно цялостно, отстранява грима от очите, миглите, лицето и устните - без да е необходимо търкане или изплакване.

Какво прави мицеларната вода толкова нежна към кожата?

 • Има нежна и подхранваща формула.
 • Съдържа витамини, хидратанти и/или антиоксиданти.
 • Почиства без търкане и без да стресира кожата.
 • Премахва замърсяванията бързо и лесно и предотвратява раздразненията по кожата.
 • Комбинира 3 стъпки в една: нежно почистване, тонизиране и хидратация.
 • Подходяща е за употреба навсякъде и по всяко време.
 • Удобна по време на път – избери мини мицеларна вода и мицеларни кърпички, за да се освежиш винаги, когато почувстваш нужда. 
 

КОЯ МИЦЕЛАРНА ВОДА Е ЗА МЕН?

Научи повече за мицеларните води на NIVEA и избери коя от тях е подходяща за нуждите на твоята кожа:

 • 3-в-1 Мицеларна вода за чувствителна кожа – специално създадена за чувствителната кожа и в хармония с естествения микробиом на кожата. Има успокояващо действие, благодарение на формулата с декспантенол и масло от гроздово семе. Предотвратява основните проблеми на чувствителната кожа: зачервяване, опъване и сухота.
 • Мицеларна вода за нормална кожа – универсален продукт, който премахва нежно грима, почиства в дълбочина кожата и има освежаващ ефект. Без парфюм, без остатъци върху кожата, без изплакване след употреба. Само чиста кожа, която диша свободно!
 • Двуфазна мицеларна вода MicellAIR® Expert – препоръчана от професионалните гримьори, тази мицеларна вода премахва бързо и ефикасно многослоен грим и водоустойчива спирала и е подходяща за всеки тип кожа. Двуфазната формула с екстракт от черен чай и сухи масла почиства старателно, грижи е за чувствителната зона около очите и защитава миглите. Разклати добре, преди употреба, за да смесиш двете фази и да я активираш!
 • 3-в-1 Мицеларна вода Urban Detox – детоксикираща формула с екстракт от зелен чай и водорасли. Почиства в дълбочина замърсяванията и себума и има матиращ ефект. Благодарение на мицеларната технология, премахва грима без остатъци и без изплакване.
 • Двуфазна мицеларна вода MicellAIR® Rose – освежаваща формула с органична розова вода и MicellAIR® комплекс. Премахва ефективно водоустойчивия грим, без остатъци, без търкане, без изплакване. Разклати добре, за да смесиш двете фази и да активираш силата на мицелите! 
 • Мицеларна вода Naturally Good – с 98% съставки от естествен произход и био алое вера, има освежаващ ефект и е подходяща за всеки тип кожа. Премахва грим и замърсявания и хидратира – за перфектно чиста кожа, която диша свободно. Плюс това е в 97% рециклируема бутилка, направена от рециклирана пластмаса.
 • Мицеларна вода Hydra Skin Effect – формула с чиста хиалуронова киселина [HA] и мицеларна технология за оптимална хидратация в дълбочина. Почиства ефикасно грим и отстранява замърсявания и себум, без да изсушава кожата. Подходяща за всеки тип кожа.
 • Мицеларна вода Energy – ревитализираща веган формула с 3 антиоксиданта: Витамин С, Витамин B3 и екстракт от боровинка. Почиства в дълбочина кожата и премахва ефикасно грима, правейки кожата кадифено мека и свежа. Има енергизиращ ефект и е подходяща за всекидневна употреба.
 • Мицеларна вода Rose Touch – за любителите на традиционната еднофазна мицеларна вода. Деликатна формула с органична розова вода и мицели, която почиства, хидратира, тонизира и предпазва кожата от изсушаване. Премахва перфектно дневния грим и замърсяванията по кожата и е подходяща за лице, очи и устни.
 
кестенява жена с мицеларна вода NIVEA, мицеларна вода за чувствителна кожа