Как да създадеш красиви зимни прически

Как да създадеш красиви зимни прически

Идеи за прически и процедури за грижа за косата през зимата 
Студеното време и прекаленото стилизиране могат да изсушат косата ти. Научи как да поддържаш косата си в добра форма с овлажняващ шампоан и открий прическите, с които да съчетаеш зимния си гардероб.

Представяне на зимни прически

Вдъхнови се през този сезон с нашето ръководство за лесна зимна прическа и открий нашите съвети за оформяне на косата без да причиняваш щети.

Зимна грижа за косата

Важно е да промениш ежедневната си грижа за косата според сезона, за да запазиш косата си енергична и блестяща. 

Имаме склонност да използваме стилизиращите инструменти по-често през зимата, тъй като не можем да оставим косата да изсъхне естествено. Увери се, че използваш NIVEA Пяна за коса за диамантен блясък Diamond Gloss, за да предпазиш косата от сешоара, машата и пресата за изправяне, които предизвикват топлинно увреждане на косъма, и придай на кичурите си блясък. 

Изкуствената термична обработка, както и носенето на шапка постоянно могат да раздразнят скалпа. Използвай меки шампоани, като NIVEA Hairmilk, които са деликатни към кожата на скалпа и я подхранват. 

 

Зимни прически и грижа за косата

Красивите прически и косата с блясък украсяват всяка студена сутрин. Научи как да се грижиш за косата си с шампоан за суха коса.

Създай красиви зимни прически с продуктите за стилизиране

Нашите препоръки за теб