Как да създадеш красиви зимни прически

ИДЕИ ЗА ПРИЧЕСКИ И ПРОЦЕДУРИ ЗА ГРИЖА ЗА КОСАТА ПРЕЗ ЗИМАТА

  Студеното време и прекаленото стилизиране могат да изсушат косата ти. Научи как да поддържаш косата си в добра форма с овлажняващ шампоан и открий прическите, с които да съчетаеш зимния си гардероб.

Представяне на зимни прически

Вдъхнови се през този сезон с нашето ръководство за лесна зимна прическа и открий нашите съвети за оформяне на косата без да причиняваш щети.
Идеи за зимна прическа: висока конска опашка

Висока конска опашка

Високата конска опашка е семпла, но елегантна прическа, и е любима на известните личности. За вечерно облекло, стилизирайте я с NIVEA Лак за коса за диамантен блясък. Подходяща е също и през деня за по-небрежен външен вид, когато е разхлабена, с изкарани кичурчета, които обграждат лицето.
Идеи за прическа през зимата: Обикновен кок

Обикновен кок

На пръв поглед кокът изглежда сложен. Би помислила, че ще прекараш цяла сутрин, оформяйки косата си. В действителност, всичко, което трябва да направиш, е да се срешеш, да напръскаш с лак, да обърнеш косата навътре и да закрепиш с фиби. Съвет: съчетай с изправен бретон и много обем.
Зимни идеи за прическа: Плитки

Плитки

Плитките са модерни през цялата година. Това, което ги прави толкова страхотна зимна прическа е, че те изглеждат добре под шапка. За да създадеш тази прическа: раздели косата си на две, изплети обикновени плитки. След това увий плитките нагоре и закрепи на върха на главата.
Идеи за зимна прическа: Разрошен кок

Разрошен кок

Разрошеният кок е друга ултралесна и многофункционална прическа. Започни с хлабава, висока конска опашка, увий косата около нея и закрепи с фиби. Завърши с Лак за коса NIVEA Care & Hold, за да предотвратиш развяващи се косъмчета. Съчетай с поло за най-модерния зимен стил.
 
Идеи за прическа през зимата: Рибена кост

Рибена кост

Красотата на тази прическа е, че тя може да се трансформира от дневен Бохо шик до вечерна елегантност, само с повдигане. За да създадеш рибената кост: вземи две части от косата. Прехвърли кичур от едната страна върху другата, а след това кичур от втората страна върху първата и повтори.

Зимна грижа за косата

Важно е да промениш ежедневната си грижа за косата според сезона, за да запазиш косата си енергична и блестяща. 

Имаме склонност да използваме стилизиращите инструменти по-често през зимата, тъй като не можем да оставим косата да изсъхне естествено. Увери се, че използваш NIVEA Пяна за коса за блясък и обем Diamond Volume, за да предпазиш косата от сешоара, машата и пресата за изправяне, които предизвикват топлинно увреждане на косъма, и придай на кичурите си блясък. 

Изкуствената термична обработка, както и носенето на шапка постоянно могат да раздразнят скалпа. Използвай меки шампоани, като NIVEA Hairmilk, които са деликатни към кожата на скалпа и я подхранват. 

 

 

Зимни прически и грижа за косата

Красивите прически и косата с блясък украсяват всяка студена сутрин. Научи как да се грижиш за косата си с шампоан за суха коса.

Как да се предпазим от статичност и наелектризиране през зимата

Статичността може да повлияе на косата ни през цялата година, но една от причините, поради които е по-честа през зимата е, че носим вълнени шапки. 

Статичното явление се случва при по-светла, суха коса. В резултат на това най-добрият начин за предотвратяване на статичния ефект е чрез овлажняване на косата и обгрижването ѝ с подхранващи продукти за грижа за косата. Шампоан NIVEA Hairmilk Подхранващ шампоан за коса с нормална структура е шампоан за суха коса, който регенерира стресираната коса според структурата на косъма, без да я утежнява. 

Нанасянето на пяна коса преди изсушаване и оформяне също помага за предотвратяване на наелектризирането през зимата - плюс това печелиш повече обем и блясък. 

Когато става дума за ресане на косата, използването на лак за коса върху четката предотвратява всякакви статични явления.

Как да избегнеш ефекта на шапката

Как да избегнеш ефекта на шапката

Да поддържаш главата си на топло, докато оставаш със стилна прическа, си е истинско предизвикателство. За обемна коса продухвай, вместо да изсушаваш. Премахни пътя, за да повдигнеш косата в корените. С ниски плитки ще избегнеш неприятните последици от носенето на шапка през зимата. 
Идеи за прическа през зимния сезон: Сгушени къдрици
Прически за къса и дълга коса

Дълга коса

Сгушените къдрици са ласкателен, но семпъл външен вид за дълга коса, при който все още може да носиш зимна шапка. За да създадеш тази прическа: направи две ниски опашки, като оставяш място за плитка. Навий кичурите от конската опашка, след което увий плитката около къдриците.
Зимни идеи за прическа: Обратна опашка
Прически за къса и дълга коса

Средна дължина на косата

Полуповдигнатите прически са идеални за коса със средна дължина. Обратната опашка лъха на шик, но е изненадващо лесна да се направи. Започни, като завържеш малка част от косата в горната част на главата си в хлабава опашка. Прекарай краищата през средата в горната част и издърпай надолу.
winter-hairstyles-ideas-a-line-bob
Прически за къса и дълга коса

Къса коса

Тази зима комбинирай редкия изправен бретон с подстрижка в стил Боб А за обем. За да запазиш обема, използвай NIVEA Пяна за коса Volume Care преди да изсушиш, след това оформи и си готова да посрещнеш деня! 
 
product-stage-bg

Интересни съвети за теб