Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Как да създадеш красиви зимни прически

Как да създадеш красиви зимни прически

Идеи за прически и процедури за грижа за косата през зимата 

Студеното време и прекаленото стилизиране могат да изсушат косата ти. Научи как да поддържаш косата си в добра форма с овлажняващ шампоан и открий прическите, с които да съчетаеш зимния си гардероб.

Представяне на зимни прически

Вдъхнови се през този сезон с нашето ръководство за лесна зимна прическа и открий нашите съвети за оформяне на косата без да причиняваш щети.

Зимна грижа за косата

Важно е да промениш ежедневната си грижа за косата според сезона, за да запазиш косата си енергична и блестяща. 

Имаме склонност да използваме стилизиращите инструменти по-често през зимата, тъй като не можем да оставим косата да изсъхне естествено. Увери се, че използваш NIVEA Пяна за коса за диамантен блясък Diamond Gloss, за да предпазиш косата от сешоара, машата и пресата за изправяне, които предизвикват топлинно увреждане на косъма, и придай на кичурите си блясък. 

Изкуствената термична обработка, както и носенето на шапка постоянно могат да раздразнят скалпа. Използвай меки шампоани, като NIVEA Hairmilk, които са деликатни към кожата на скалпа и я подхранват. 

 

Зимни прически и грижа за косата

Красивите прически и косата с блясък украсяват всяка студена сутрин. Научи как да се грижиш за косата си с шампоан за суха коса.

Как да се предпазим от статичност и наелектризиране през зимата

Статичността може да повлияе на косата ни през цялата година, но една от причините, поради които е по-честа през зимата е, че носим вълнени шапки. 

Статичното явление се случва при по-светла, суха коса. В резултат на това най-добрият начин за предотвратяване на статичния ефект е чрез овлажняване на косата и обгрижването ѝ с подхранващи продукти за грижа за косата. Шампоан NIVEA Hairmilk Подхранващ шампоан за коса с нормална структура е шампоан за суха коса, който регенерира стресираната коса според структурата на косъма, без да я утежнява. 

Нанасянето на пяна коса преди изсушаване и оформяне също помага за предотвратяване на наелектризирането през зимата - плюс това печелиш повече обем и блясък. 

Когато става дума за ресане на косата, използването на лак за коса върху четката предотвратява всякакви статични явления.

Как да избегнеш ефекта на шапката

Как да избегнеш ефекта на шапката

Да поддържаш главата си на топло, докато оставаш със стилна прическа, си е истинско предизвикателство. За обемна коса продухвай, вместо да изсушаваш. Премахни пътя, за да повдигнеш косата в корените. С ниски плитки ще избегнеш неприятните последици от носенето на шапка през зимата. 

Нашите препоръки за теб