Hairmilk – последната иновация в грижата за косата

HAIRMILK РЕГЕНЕРИРА КОСАТА БЕЗ ДА Я УТЕЖНЯВА

Открийте как да възстановите сухата си коса с продукти, които я подхранват в дълбочина. Научете как шампоана и балсама трансформират безжизнените кичури в меки къдрици.

Историята на Hairmilk

Научете повече за дългогодишната история на NIVEA в грижата за косата и се уверете, че косата Ви е в сигурни ръце със серията Hairmilk.

Hairmilk - направен с любов

Грижата за косата е от голяма важност за много жени, без значение дали се глезят с подхранваща маска за коса или просто изпълняват ежедневния си ритуал с шампоан и балсам. А как са се грижили хората за косата си преди повече от 100 години? През 1912 NIVEA помага на жените да поддържат косата си красива и здрава с продукт, който носи името на най-новата иновация от NIVEA: *Hairmilk*
Модерна интерпретация на класиката

Модерна интерпретация на класиката

Серията *NIVEA Hairmilk* комбинира най-доброто от историята и иновациите: за възстановена, красива и пълна с живот коса.
Синята опаковка напомня за наследството на NIVEA, докато изписването на името на продукта е вдъхновено от оригиналния *NIVEA Крем*
Знаем, че просто не можеш да се наситиш на аромата

Знаем, че просто не можеш да се наситиш на аромата

Новите ни шампоан и балсам за суха коса носят лек аромат на оригиналния *NIVEA Крем*, но имат всички подхранващи свойства, с които е свързан този аромат. Ние комбинирахме цветен букет с женствеността на виолетки и люляк, кадифената мекота на мускус и свежестта на бергамот.

Как да регенерирате сухата и леко увредена коса с Hairmilk

Мислите, че не може да имате регенериране коса без утежняване? Помислете пак. Нашият шампоан за суха коса Ви дава и двете.
Отчаяни сте от изтощена коса без блясък? Това може да направи поддържането на прическата много по-трудно и да превърне всеки ден в ден с лоша прическа. 
Може да сте генетично предразположени към суха коса или просто косата Ви реагира на външните условия.
Формулата на серията *NIVEA Hairmilk* с Eucerit и масло от макадамия осигурява оптимална защита от външни влияния. Тя запечатва повърхността на косъма и прониква дълбоко в косата като подобрява еластичността. Благодарение на тази комбинация сухата коса е регенерирана, но без утежняване.
Шампоан за суха коса

Шампоан за суха коса

Казват, че самочувствието  идва отвътре. Ето защо *шампоана NIVEA Hairmilk*
Балсам за суха коса

Балсам за суха коса

*NIVEA Hairmilk* регенерира косата в дълбочина. Но въпреки силната си формула, *NIVEA Hairmilk* не изсушава скалпа, правейки го подходящ за ежедневна употреба.

Интересни съвети за теб