Въпроси относно грижата за коса?

Открийте отговорите на често задаваните въпроси тук.

1. Натоварват ли стилизиращите продукти NIVEA Hair Care косата ми?

Стилизиращите продукти NIVEA не натоварват косата и скалпа! Точно обратното, стилизиращите продукти на NIVEA със съдържание на витамини защитават косата в ежедневните й премеждия.

 

2. Кога да използвам пяна за коса?

Пяната за коса е особено подходяща за стилизиране с цел придаване на обем. Пяните за коса обикновено се предпочитат в комбинация със сешоар и кръгла четка. Могат да се използват обаче и когато оставяте косата си да изсъхне на въздух. Пяните за коса на NIVEA придават естествена визия и гъвкава фиксация през целия ден.

 

3. Кога се нуждая от лак за коса?

Лакът за коса фиксира прическата ви и ѝ придава дълготрайна и надеждна фиксация. Лаковете на NIVEA осигуряват видим блясък и държат косата във форма през целия ден. Пръскат се като финална щриха върху прическата и са идеално допълнение към пяните за коса NIVEA.

 

4. Каква е разликата между ултра силна и екстра силна фиксация?

Стилизиращите продукти са разделени на различни нива на фиксация: гъвкава, екстра силна, ултра силна, мега силна и изключителна фиксация. Те означават нивото на фиксиране на прическата. Така че ултра силната фиксация е по-силна и по-малко гъвкава от екстра силната.


5. Мога ли да използвам стилизиращи продукти, дори и ако имам пърхот?

Стилизиращите продукти на NIVEA обикновено не оказват негативно влияние върху скалпа или косата. Дори и с пърхот можете да използвате без колебание всички стилизиращи продукти на NIVEA. Пърхотът е дразнещ, но не трябва да е проблем. Препоръчваме шампоаните против пърхот NIVEA. С активната си система те се справят активно в пърхота и намаляват появата му.

 

6. Защо продуктите NIVEA Hair Care съдържат силикони?

Добре формулираните и дозирани силикони имат много положителни характеристики и следователно помагат косата ви да е по-гладка, блестяща и мека. Продуктите на NIVEA съдържат само силикони, които са полезни и не вредят. Силиконите се използват в продуктитеза коса от 80-те години на 20 век, макар че първите продукти са доста тежки и силни, което придава на фината коса леко сплескан и мазен вид. Днешните продукти със силикони вече нямат този ефект. Тъй като всички използвани силикони могат да се отстранят от почистващите съставки при измиване, не може да се образува натрупване на силикони. Косата ви е оптимално поддържана, без да се натоварва или изсушава. Тъй като бихме искали да ви дадем възможност да решите дали да използвате продукти със съдържание на силикон или не, гамата продукти за коса на NIVEA предлага и редица продукти без съдържание на силикон.


Други въпроси?

Моля, свържете се с нас чрез формуляра за онлайн контакт.

Интересни съвети за теб