Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

LP Promo LIDL

Механизъм

СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА

Участвай в новата кампания с награди NIVEA в магазини Lidl! 🎁️🎉 В периода 16 юли – 12 август 2020г*. купи продукти NIVEA за минимум 12лв. с ДДС от магазини Lidl, регистрирай касовата бележка във формуляра на NIVEA.bg и можеш да спечелиш 1 от 3 броя прахосмукачки-робот iRobot Roomba 676! За повече време с любимите хора!

*Валидният период на кампанията е 16 юли – 12 август 2020г. Рекламните материали в магазините посочват различни дати и не са валидни. Благодарим за разбирането.

LP Promo LIDL

Регистрирай се

СПЕЧЕЛИ ПРАХОСМУКАЧКА-РОБОТ iROBOT ROOMBA 676 ОТ NIVEA, ЗА ДА СЕ РАДВАШ НА ВРЕМЕТО, ПРЕКАРАНО С БЛИЗКИТЕ!

Погрижи се за дома си и спечели повече време за теб и твоите близки с новата кампания на NIVEA в магазини Lidl! Купи любими продукти NIVEA на стойност от минимум 12 лева с ДДС от магазини Lidl и можеш да спечелиш 1 от 3 прахосмукачки-робот iRobot Roomba 676!

Условията за участие ще откриеш тук. Попълни формуляра по-долу и този супер-помощник за дома може да бъде твой - прахосмукачка-робот iRobot Roomba 676!

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*задължително
Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Избери любимите си NIVEA продукти от магазини Lidl и ги закупи в периода 16 юли – 12 август 2020г*, като запазиш касовата бележка, ако минималната сума е 12лв. с ДДС! Регистрирай се тук и участвай в играта за 1 от 3 прахосмукачки-робот iRobot Roomba 676! Спечели повече време за любимите хора с NIVEA!

*Валидният период на кампанията е 16 юли – 12 август 2020г. Рекламните материали в магазините посочват различни дати и не са валидни. Благодарим за разбирането.
Победители

ВИЖ ДАЛИ СИ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Ела тук отново на 21 август 2020г., за да провериш дали си сред късметлиите, които ще спечелят 1 от 3 прахосмукачки-робот iRobot Roomba 676!