Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

NIVEA MEN

Механизъм и награди

Разбери как да участваш

Новият сезон започва с нови награди от NIVEA MEN! Купи от избрани магазини на територията на страната NIVEA MEN продукти на стойност от минимум 10 лева с ДДС в периода 1 октомври - 30 ноември 2018 г. и поискай своята скреч карта на касата, от бюро "Информация" или от промоутър на NIVEA. Можеш да спечелиш 150 уреда за подстригване/оформяне/бръснене на брада Philips OneBlade, 800 футболни топки Real Madrid или 4000 NIVEA MEN Creme 30мл! Оле!

Скреч-картата ти е печеливша? Поздравления! Ако печелиш футболна топка или NIVEA MEN крем, можеш да ги получиш на място в магазина, като представиш печелившата скреч-карта. Ако спечелиш голямата награда - уред за подстригване/оформяне/бръснене на брада Philips OneBlade, е време да ни изпратиш данните си във формуляра по-долу, за да удостовериш покупката и да получиш наградата си!

Съвет: Запази както касовата бележка, така и скреч-картата - ще имаш нужда от снимка на касовата бележка и от номера на печелившата ти скреч-карта, за да получиш наградата си.
Участващи магазини

ОТКРИЙ ТУК СПИСЪК НА УЧАСТВАЩИТЕ МАГАЗИНИ

Ако все още не знаеш откъде да вземеш скреч карта, за да спечелиш една от страхотните NIVEA MEN награди, провери списъка с участващите магазини в промоцията на NIVEA MEN!
Регистрирай се

Завоювай своята награда!

Ти си тук, защото си избрал печелившата скреч-карта и си спечелил голямата награда - уред за подстригване/оформяне/бръснене на брада Philips OneBlade - честито! Още само една крачка те дели от твоята награда - попълни формуляра по-долу с личните си данни, за да можем да се свържем с теб и да ти доставим наградата.

Направи снимка на касовата бележка и я запази, заедно с печелившата скреч карта, за да потвърдиш покупката. Попълни формуляра с твоите данни, качи снимката на касовата бележка и въведи номера на печелившата скреч-карта, за да удостовериш покупката и спечелената награда, и скоро очаквай куриера на посочения адрес!

Наградите ще бъдат доставени до 21.12.2018 г. За допълнителна информация провери Правилника на кампанията ето тук.

Кампанията на NIVEA MEN Philips OneBlade приключи. Остани с нас, за да откриеш пълния списък с печелившите, които получават уред за подстригване/оформяне/бръснене на брада Philips OneBlade.