Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

СЕРИЯ NIVEA MICELLAIR ROSE

НОВО: СЕРИЯ NIVEA MICELLAIR ROSE

Открий силата на розата в новата серия почистващи продукти NIVEA MicellAIR Rose с розова вода!

Розова вода

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩНА СЪСТАВКА

На кралицата на цветята - красивата роза, нито една жена не може да  устои. Но знаеш ли защо лечебната розова вода се използва от край време като естествен тоник за освежаване и почистване на кожата? 

Розовата вода е ценна с това, че има антибактериални, подхранващи и ароматизиращи качества. 🌹 🌹 🌹 

Тя е била любима на Клеопатра, Цезар е плувал в розова вода, а в Индия и до днес  е е широко употребявана козметична съставка. Розовата  вода е в основната и на новата серия мицеларни почистващи продукти на NIVEA- MicellAIR Rose!

Какви точно са ползите от розовата вода?

  • Освежава и хидратира кожата и я прави изключително мека.
  • Свива порите и премахва натрупаните замърсявания и излишно омазняване.
  • Благодарение на противовъзпалителните свойства облекчава зачервяванията, причинени от раздразнения по кожата.
  • Антиоксидантните ѝ свойства допринасят за укрепването на кожните клетки и регенерацията на кожната тъкан. 
  • Редовната употреба на розова вода елиминира тъмните петна по кожата и допринася за изравняването на тена.
Предимства

ОТКРИЙ ИНОВАЦИЯТА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ДЪЛГОТРАЕН ГРИМ

Със серия NIVEA MicellAIR Rose премахваш ефикасно дълготрайния грим - без следи от продукта или мазен филм и без да изсушаваш кожата си.

ОТКРИЙ ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯ MICELLAIR ROSE

Почти всички жени използват декоративна козметика всеки ден, независимо от следите, които оставя тя върху кожата. За да поддържаш кожата си здрава и свежа е важно да я почистваш цялостно и в дълбочина. Кой от тези продукти предпочиташ?
Попитай експертите

ПРЕМАХНИ ЕФИКАСНО МНОГОСЛОЙНИЯ И ДЪЛГОТРАЕН ГРИМ И ОСТАВИ КОЖАТА ДА ДИША СВОБОДНО

Какво прави мицелатните продукти NIVEA MicellAIRⓇ  толкова уникални?
NIVEA MicellAIRⓇ премахва дори и тежкия, многослоен грим, бързо и лесно – но с нежна грижа и същевременно подхранвайки кожата. Знаете ли, че 30% от жените на възраст от 25 до 44 години използват над 9 продукта за грим всеки ден2? Те се нуждаят от почистващи продукти, които са особено бързи и ефикасни. За тези потребители създадохме нашата професионална серия с продукти NIVEA MicellAIRⓇ.

Какви са предимствата на мицеларната технология?
Мицелите почистват в дълбочина и са нежни към кожата. В ядрото си съдържат разтварящи маслени частици и хидрофилни нишки. Маслените частици придърпват замърсяванията, излишният себум и грим от кожата. Хидрофилните нишки на мицелите, задържали замърсяванията, им помагат да полепнат като магнит по памучния тампон и по този начин този процес позволява ефективно почистване на кожата, без да е нужно търкане и изплакване. Така кожата е чиста и  предпазена кожата от раздразнения.

С какво се отличават продуктите от серията NIVEA MicellAIRⓇ  Rose от другите мицеларни продукти на NIVEA?
Със специален комплекс от активни почистващи вещества и органична розова вода в състава. Розовата вода е с витамини и възстановява естествения баланс на кожата, като я подхранва и хидратира в дълбочина, без да изсушава. Това позволява ефикасното и нежно почистване на лицето, очите и устните от многослоен грим, без да оставя мазен филм върху кожата. В същото време, чувствителната околоочна зона и миглите са изключително обгрижени, а кожата е приятно освежена и чиста. 

MicellAIRⓇ подобрява зареждането с кислород на кожата. Защо това е предимство? 
Научните изследвания1 потвърждават, че нивото на кислород има положителен ефект върху кожата посредством поддържането на клетъчното дишане и събирането на енергия от клетките. Нашите тестове показват, че кожата абсорбира повече кислород след употребата на продукти NIVEA MicellAIRⓇ. Това е знак за напълно чиста кожа, върху която не остава следа от продукт. Резултатът – чиста, добре поддържана и здрава на вид кожа, която се чувства освежена, почистена и свободна да диша. 

Има ли специални продукти, създадени за премахването на водоустойчив грим? 
Да - NIVEA MicellAIRⓇ Rose Двуфазна Мицеларна вода за премахване на водоустойчив грим отстранява нежно и ефикасно, благодарение на  двуфазната формула със сухи масла и органична розова вода. След употреба кожата е подхранена, хидратирана, приятно освежена и може да диша свободно. NIVEA MicellAIRⓇ Rose Мицеларен измиващ гел почиства нежно очите и лицето, като същевременно премахва ефективно, но нежно, водоустойчив и дълготраен грим, без да изсушава. Подходящ е и за чувствителна кожа. 

1   ин витро тест


Изследвания & Открития

НАУКАТА ЗАД MICELLAIR®

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ