Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

ЗА ДА ВИДИШ ЛЮБИМАТА УСМИВКА
За кампанията

Повече усмивки на Коледа!

ИЗБЕРИ ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК, ЗА ДА ВИДИШ ЛЮБИМАТА УСМИВКА

ИЗБЕРИ ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК, ЗА ДА ВИДИШ ЛЮБИМАТА УСМИВКА

Коледа е онзи празник, който винаги свързваме с купуване и получаване на подаръци. Въодушевлението, което изпитваме, докато правим това, е неописуемо и очакването на радостните моменти при отварянето на подаръка и изражението по лицето на получателя са истинска еуфория за всеки от нас.
Но преди всичко, е важно да отделиш време, за да избереш перфектния подарък за твоите близки - този, който ще ги накара да се усмихнат!
NIVEA идва на помощ със страхотни и разнообразни предложения за подаръци на семейството, приятелите или партньора в живота. Открий новите предложения за 2018/2019 година!

Механизъм

СПЕЧЕЛИ СУПЕР НАГРАДА ЗА ТЕБ ИЛИ БЛИЗКИТЕ СИ!

Всеки един закупен подаръчен комплект от NIVEA и/или NIVEA MEN може да ти донесе страхотна награда! Избери един от невероятните подаръчни комплекти на NIVEA и/или NIVEA MEN, регистрирай касовата бележка във формуляра по-долу и спечели 1 от 150 преносими високоговорители SONY XB10! Супер награда за супер настроение през цялата зима!

СПЕЧЕЛИ СУПЕР НАГРАДА ЗА ТЕБ ИЛИ БЛИЗКИТЕ СИ

Подаръчни комплекти

ЗА ДА ВИДИШ ЛЮБИМАТА УСМИВКА

Празниците през зимата са идеалното време за нежна грижа към близките ти. Еуфорията и магията на сезона са неописуеми. NIVEA създаде модерните и елегантни подаръчни комплекти За Нея и За Него и ти помага да избереш перфектния подарък за близките ти, за да видиш любимата усмивка по лицата им. Освен това, можеш да спечелиш страхотна награда, за да поддържаш настроението през целия сезон!

За НЕЯ

Избери грижа за красива и сияйна кожа с подаръчен комплект NIVEA За НЕЯ! Зарадвай твоята майка, баба, леля, дъщеря, съпруга, сестра или приятелка с най-нежната грижа за лице и тяло, за да видиш любимата щастлива усмивка! Специално създадена за нуждите на кожата през този сезон, грижата от NIVEA дарява с копринена мекота и деликатен аромат, докато хидратира кожата в дълбочина и глези сетивата!

За НЕГО

Грижовен баща, работещ в мултинационална компания, притежател на собствен бизнес, учител по йога или може би не, това е мъжът, когото обичаш, и той заслужава правилната грижа За НЕГО! Изненадай го с най-добрия избор от продукти за грижа за лице или тяло, избери комплект за цялостна грижа за мъже, за да бъде той готов за всяко едно предизвикателство през тази зима! Твоят любим, колега, брат, син, чичо, баща или дядо заслужава подходящите инструменти за грижа и перфектния подарък, за да видиш любимата усмивка!
Регистрирай се

СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНА НАГРАДА ОТ NIVEA

Кампанията на NIVEA приключи. Провери списъка с печелившите, които получават преносим високоговорител SONY XB10 с EXTRA BASS™ и BLUETOOTH® тук.