Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Go Real Go Deep

Механизъм и награди

Разбери как да участваш

Ново предизвикателство за феновете на Real Madrid! Купи любимите си продукти на NIVEA MEN на стойност минимум 10 лева с ДДС в периода 1 май - 10 юни 2018 г., регистрирай и запази касовата бележка и можеш да спечелиш 1 от 100 официални фланелки на любимия отбор или 1 от 50 раници Real Madrid!

Go real prizes
Регистрирай се

Регистрирай се за участие

Преди да се регистрираш за участие, закупи продукти NIVEA MEN на минимална стойност от 10 лв. с ДДС в периода 1 май - 10 юни 2018г. и направи снимка на касовата бележка. Попълни формуляра по-долу с личните си данни, качи снимката на касовата бележка, за да потвърдиш покупката, (но я запази в оригинал!) и стискай палци да спечелиш 1 от общо 150 награди! Go REAL, Go DEEP!

***Можеш да участваш колкото пъти желаеш, но винаги с НОВА снимка на неригистрирана касова бележка до момента.

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*задължително
Победители

Победители

Ела тук отново на 10 юли 2018г., за да провериш дали си в списъка с победителите.
NIVEA MEN Deep

Go REAL, Go DEEP

Открий силата на формулата с черен въглен в новата серия NIVEA MEN Deep!