NIVEA Q10 – ЧЕСТВАМЕ 25 ГОДИНИ

Знаеш ли, че през 1998 г. изследователите от Beiersdorf са първите, които използват естествения за кожата коензим Q10 в крем за грижа за зряла кожа? Q10 е една от най-важните активни съставки в грижата против бръчки днес, тъй като стимулира снабдяването с енергия на кожните клетки и укрепва защитния слой на кожата. Резултатът е гладка, стегната и видимо подмладена кожа.

Тъй като празнуваме 25 години от създаването на първия ни крем против бръчки с Q10, си припомняме всичко, което доведе до разработването на един от най-популярните кремове за грижа за лицето и искаме да споделим с теб някои интересни факти, които може би не знаеш.

Добре дошли в прекрасния свят на NIVEA Q10!

 

Д-р Питър Мичъл е първият, който доказва, че коензим Q10 играе ключова роля в доставката на енергия за клетките, а за работата си е удостоен с Нобелова награда.

Използвайки изследванията на д-р Питър Мичъл, експертите на NIVEA разработват собствения Q10 на кожата в крем за грижа за лицето и са първите, които го предлагат на пазара.

Всяка година в света се продават 20 милиона крема NIVEA Q10 и това ги прави сред най-продаваните кремове за лице в света!

В нашите продукти използваме Q10, който е 100% идентичен с естествено срещащия се коензим Q10 в кожата ти. Само след 2 седмици редовна употреба, количеството Q10, загубено за 8 години, се възстановява!

ГОРДИ СМЕ, ЧЕ NIVEA Е ТВОЯТ ПЪРВИ ИЗБОР ❤

Дългогодишният опит, непрекъснатото развитие и усъвършенстване, както и най-високото качество са основните причини, поради които NIVEA е избор за грижа за поколения наред, от най-малките до най-големите в семейството. Вече 25 години борбата с бръчките и признаците на стареене е напълно успешна и милиони жени поддържат кожата си стегната, гладка и видимо по-млада, благодарение на революционната анти-ейдж съставка Коензим Q10!
 

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ПРОМОЦИИТЕ В DM И LILLY

До края на месец август можеш да се възползваш от отстъпки и игри с награди, докато пазаруваш любимите си продукти от NIVEA от най-близката до теб дрогерия dm или lilly!СПЕЧЕЛИ NIVEA Q10 МАСКА ЗА ЛИЦЕ ОТ LILLY

Празнуваме подобаващо четвърт век, откакто създадохме първия крем с Q10 в света! Закупи 2 продукта NIVEA Q10 от дрогерии lilly и можеш да спечелиш NIVEA Q10 маска за лице! Ето как: Избери два продукта NIVEA с Q10 и на касата ще получиш скреч-карта, която може да ти донесе награда! Можеш да участваш до 31 август 2023г. Желаем ти късмет! 😊СПЕСТИ 5лв. ОТ ДРОГЕРИЯ DM ИЛИ ОТ МОЯТ DM-APP!

До 30 август имаш възможност да спестиш 5лв. за всяка покупка на стойност 25лв. на продукти NIVEA, NIVEA SUN или NIVEA MEN! И можеш да направиш това от комфорта на твоя дом или директно от плажа, благодарение на приложението моят dm-app! Отстъпката ще бъде приложена на касата или директно при онлайн поръчка. Сега е моментът да направиш списък с желаните продукти! 😊

ИЗБЕРИ ПОДХОДЯЩИЯ КРЕМ Q10 ЗА ТВОЯ ТИП КОЖА

Днес серията продукти NIVEA Q10 е съобразена с различните типове кожа, за да можем да отговорим на всички нужди и желания. Коя ти е любимата?