Коледен наръчник с идеи

НАРЪЧНИК С ИДЕИ ЗА ЩАСТЛИВИ КОЛЕДНИ ДНИ

Открий нашите съвети как да се възползваш пълноценно от това прекрасно време на годината – Коледния сезон!

Несъмнено Коледните празници имат особен чар и вдъхновяват всички ни да бъдем по-добри, да преоткрием доброто в себе си и да оценим напълно най-ценните подаръци - компанията на любимите хора и спомените, които ни обединяват.

 

Ето няколко Коледни идеи как да се насладиш пълноценно на очарованието на този сезон!


СЕМЕЙНА КОЛЕДНА ФОТОСЕСИЯ

Какво по-хубаво от няколко тематични коледни снимки с най-любимите хора? Дори и да не можеш да отидеш при професионален фотограф, срещата у дома ще помогне да създадете най-красивите си спомени. Няколко съвета за перфектни снимки: приготви разнообразни или тематични тоалети, украси елхата и разбира се - улови най-искрените усмивки!

Освен това можеш да отпечаташ любимите си снимки, които да закачиш на елхата като Коледни играчки или да ги поставиш в рамка. А ако искаш да пресъздадеш емоцията традиционно, можеш да изпратиш снимка на близките си по пощата, заедно с най-красивите коледни пожелания!

семейна фотосесия, коледна фотосесия
семейно видео обажданеОБАДИ СЕ НА ВСИЧКИ БЛИЗКИ

Дори напоследък празниците да са нетипични и да не е възможно да се насладиш на компанията на всичките си любими хора, винаги можете да бъдете с тях чрез видео разговори. Затова се обади на баба и дядо или на други близки хора, които не можеш да видиш и се наслади на минутите заедно: споделете спомени от предишни празници, рецептите, които правите заедно всяка година, коментирайте бъдещите си планове за нови срещи. Можете да пеете коледни песни едновременно или да отваряте коледни подаръци пред камерата, за да се насладите на момента на очакване и изненада.

ОТДЕЛИ ВРЕМЕ ЗА РЕЛАКС ЗА ТЕБ

Определи приоритетите си и без значение колко приготовления и неща трябва да свършиш за празниците, не забравяй, че на първо място трябва да си ти самата! Затова не забравяй да се поглезиш и да разпуснеш както подобава: с добра книга, ароматен чай, релаксираща вана, йога или дори видео разговор с най-добрата си приятелка. В крайна сметка Коледа означава да се радваш и да оценяваш малките неща в живота.

ПРИПОМНИ СИ СМИСЪЛА НА КОЛЕДА

Освен вкусните ястия, красивите тоалети и многобройната украса, коледният празник е най-вече за радостта, мира и благодарността. И дори тази година да не успееш да бъдеш с всичките си близки физически, опитай се да се почувстваш по-близо до тях по друг начин. В допълнение към видео разговорите можеш да добавиш и друго - да приготвиш рецептата за торта на майка си, да създадеш фотоалбум с най-красивите спомени и след това можеш да го подариш на близките си или защо не  -да гледаш същия Коледен филм заедно с тях, по едно и също време!

Весели и спокойни празници!

коледен дух, коледно настроение

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ