ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ

ИЗЖИВЕЙ ЛЯТОТО ПО СВОЯ НАЧИН

Как изглежда твоето лято? Неповторимо, непредвидимо, пъстро? С NIVEA е точно такова! Планираш ли поредната почивка с приятели, семейството или половинката до теб? Предлагаме ти да пробваш нещо ново следващия път – почивка с кемпер!

Не е нужно да търсиш информация за целта – просто се запиши за участие в нашата нова промо игра, в която можеш да спечелиш 1 от 6 ваучера за почивка с кемпер с включени допълнителни пакети към него! Прочети детайлите по-долу и изживей лятото по своя начин!

 

СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ

ПОЧИВКА С КЕМПЕР ОТ CAMPERISIMO

Заинтригувахме ли те? Ако си готов/а за ново приключение през това лято, участвай в нашата томбола за 1 от 6 броя ваучери за почивка с кемпер от CAMPERISIMO! Лесно е – ПЪРВО: закупи продукти NIVEA от който и да е търговски обект в страната за минимум 18лв., като поне един от тях да е NIVEA SUN. ВТОРО: Направи снимка на касовата бележка и я качи във формуляра за участие. ТРЕТО: Следи резултатите от трите етапа на теглене. 🎁

Тази кампания на NIVEA приключи. Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук. Можеш да провериш кои са печелившите от различните етапи по-долу. 

 

ПЕЧЕЛИВШИ

Изтеглихме печелившите участници от първи и втори етап и списък с тях ще откриеш тук и тук

Печелившите от трети етап са налични тук.

Желаем ти късмет! 😊

 

УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

Виж нашите препоръки по-долу и не забравяй да закупиш поне един продукт NIVEA SUN, за да се квалифицираш за участие!