Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Новите почистващи продукти за лице NIVEA Creme Care


Първият измиващ продукт с нежна грижа

Превърнете почистването в грижа за лицето

NIVEA откри нов начин да почиствате своята кожа деликатно, като й осигурите и нежна грижа от серията Creme Care. Разгледайте страницата и открийте как!
Нови продукти

Най-доброто от NIVEA Care

NIVEA Creme Care Facial продукти

Превърнете почистването в грижа за лицето

Почистването е важна част от ежедневната грижа за кожата за повечето жени. За да ви помогне да избегнете чувството на опъната кожа след почистване, NIVEA пусна на пазара първата серия почистващи продукти, които се грижат за кожата: NIVEA Creme Care.

Новата продуктова гама включва различни продукти за различните навици на почистване: тоалетно мляко за лице, измиващ крем и кърпички.

Иновативната им формула с комплекс „защитна грижа“  и уникалния аромат на NIVEA Creme оставя кожата чиста и мека, с естествено красив вид.

Измиващ продукт с нежна грижа

Новите почистващи продукти за лице NIVEA Creme Care

Открийте новата гама на почистваща грижа NIVEA Creme Care, като гледате най-новата ни телевизионна реклама.

Съвети за почистване

Правилната процедура за почистване на лицето

Ежедневното почистване на лицето е важна част от всяка добра грижа за кожата. Тук искаме да обясним как да почиствате и да се грижите за кожата си по правилния начин, за да я усещате чиста и здрава.
Съвети за почистване

Още полезни съвети за грижа с NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

Експертно интервю

Експертно интервю с д-р Свеня Молгаард

 

Често задавани въпроси

Защо е толкова важно кожата да се поддържа чиста?

"Една от основните функции на кожата е да функционира като бариера за защита на тялото. Кожата защитава тялото от различни външни влияния, например бактерии, химикали и климатични влияние. Същевременно тя поддържа баланса на течности и по този начин предотвратява прекомерната загуба на хидратация. 
Много фактори обаче могат да нарушат баланса на кожата. 
Стареенето, замърсяването на околната среда, нездравословният начин на живот и климатът могат да отслабят бариерата на кожата. Резултатът: натрупаните през деня грим и замърсяване могат по-лесно да повлияят на функциите на кожата и необходимостта от редовно и цялостно почистване става все по-важна с оглед на защита от пъпки и раздразнения и възвръщане на естествения блясък на свежата и красива кожа.

Какво е специалното на новите почистващи продукти за лице NIVEA Creme Care?

„Искахме да разработим почистващи продукти, които действат лесно и същевременно се грижат за кожата. Затова разработихме уникална почистваща формула“ казва д-р Свеня Молгаард от екипа по разработване на продукти за грижа за лицето от изследователския отдел на  Beiersdorf. Така новите почистващи продукти NIVEA Creme Care имат почистващи свойства и осигуряват най-добрата грижа от NIVEA. „Продуктите осигуряват същия комплекс Protective Care и аромат като NIVEA Creme, защитен и грижовен продукт, който повечето от нас познават от детска възраст“, обясняват експертите. „Можете лесно и цялостно да почистите кожата си от натрупаните през деня замърсявания, като защитите естествения й баланс със съставки като Eucerit и пантенол – без да търкате и стресирате кожата допълнително“, добавя д-р Молгаард. Така формулата за грижа прави кожата на лицето чиста, освежена и добре хидратирана. „Може да се използва два пъти дневно или когато се нуждаете от грижа при почистване“, добавя експертът. Резултатът: естествено красива, удивително мека и свежа кожа.

Какво означава „включване на най-доброто от грижата на NIVEA“?

"NIVEA е известна с грижата за кожата от над 100 години. Например, много клиенти обичат нашата синя кутийка NIVEA Creme, продукт за защита и грижа, който повечето от нас познават от деца. Това ни вдъхнови да включим най-доброто от грижата на NIVEA в новите ни почистващи продукти. Основата на тези характеристики е комплексът Protective Care (защитна грижа). Продуктите могат да защитават кожата ни от изсушаване и да я подкрепят със специална грижа дори по време на почистването. С новите ни продукти можем да обединим ефективното почистване с най-добрата грижа от NIVEA. 
Тъй като продуктите включват най-доброто от грижата на NIVEA, избраният за тях аромат е базиран на оригиналния бял NIVEA Creme. Уникалният NIVEA аромат, вдъхновен от флорални, цитрусови и мускусни ухания е обичан от поколения по целия свят и често се свързва с чудесни детски спомени. Кара хората да си спомнят миналото с умиление. Когато го помиришат, те си мислят за любов, доверие и грижа. Тъй като NIVEA Creme Care е най-грижовната ни гама за почистване, искахме ароматът да отразява това – почистване, което кара лицето да се чувства обичано."Какво точно представлява комплексът NIVEA Protective Care?

Комплексът Protective Care се състои от специални съставки за грижа. Формулата включва Eucerit, естествен емолиент, който е известен с грижовните си и хидратиращи характеристики и засилва бариерната функция на кожата. Beiersdorf има дори свой собствен производствен процес, за да създава специален, чист Eucerit. Добавили сме също така пантенол, който стимулира процеса на регенерация на кожата. Той доказано подобрява хидратацията на кожата и намалява сърбежа и възпаленията.

От какви продукти се състои продуктовата гама NIVEA Creme Care?

Както всяка жена е и различна, така се различават и навиците за почистване и грижа. Някои предпочитат почистващи кремове пред млека, докато други искат бързо почистване и използват кърпички. Затова сме разработили три различни продукти за почистване и грижа: млякото NIVEA Creme Care се нанася с памучен тампон. Кремът NIVEA Creme Care се използва в комбинация с вода, а кърпичките NIVEA Creme Care са готови за употреба и почистват лицето веднага. При кърпичките сме обърнали специално внимание на тъканта им и сме използвали такива с изключителна мекота, която създава приятно чувство.

За какъв тип кожа са подходящи продуктите? Подходящи ли са и за чувствителна кожа?

"Всеки тип кожа може да бъде негативно повлиян от прекалено грубо или неправилно почистване. 

Нашата цел бе да разработим нежни почистващи продукти и с новата ни гама предлагаме уникално решение за всеки тип кожа. Продуктите са подходящи дори за чувствителна и суха кожа."


Сутрин или вечер трябва да използвам любимия си продукт NIVEA Creme Care?

И сутрин, и вечер! Вечер лицето трябва да се почисти от грима и замърсяването, натрупани през деня. Почистената кожа, за която е положена грижа, е идеална предпоставка за възстановяване през нощта. Недостатъчното почистване може да доведе до раздразнение или зачервяване. На сутринта, в резултат от процеса на регенериране и клетъчно обновяване, трябва да се отстрани мазнината от себум и пот, покриваща кожата. Почистващите ни продукт са идеални за ежедневна употреба. 

Тъй като се твърди, че продуктите се грижат нежно за кожата и я хидратират, трябва ли въпреки това да използвам дневен и нощен крем? 

Да, трябва да се използват допълнителни хидратиращи кремове. NIVEA Creme Care няма за цел да замени хидратиращ крем за лице. Формулата почиства цялостно, като полага грижа за кожата, но въпреки това лицето се нуждае от допълнително подхранване.

Прочетете интервюто ни с д-р Свеня Молгаард от изследователския екип на NIVEA.

Прочетете интервюто ни с д-р Свеня Молгаард от изследователския екип на NIVEA.

NIVEA Creme Care е новата продуктова гама за почистване на лице. Какво е специалното в нея? 

За новата гама NIVEA Creme Care Facial Cleansing разработихме уникална формула, която не само цялостно почиства кожата, но същевременно и нежно се грижи за нея – създавайки чувство на мекота. 

Какво е специалното в тази формула?

Успяхме да обединим най-добрите аспекти на почистването и грижата в продукт за почистване на NIVEA, който осигурява най-добрата възможна грижа. Без да е необходимо да търкате, можете лесно и цялостно да почистите кожата си от дневните замърсявания, като същевременно защитавате естествения хидратантен баланс. Новата гама NIVEA Creme Care има ефективни почистващи свойства и осигурява най-добрата грижа от NIVEA. Продуктите осигуряват същия комплекс Protective Care и аромати като NIVEA Creme.

Казахте, че гамата съдържа най-грижовните почистващи продукти от NIVEA. Как постигнахте това?

"Искаме да разработим почистващи продукти, които действат лесно и същевременно се грижат за кожата. Затова разработихме уникална почистваща формула, която включва най-добрите елементи за грижа от иконата на марката, NIVEA Creme. Грижовната формула оставя кожата чиста, освежена и добре хидратирана, така че се чувствате добре в нея. 

Можете да откриете още информация за иновацията в често задаваните въпроси по-долу.
Въпроси и отговори

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси