nivea-sun

Наслади се на лятото! ☀️


Спечели продукти и плажна хавлия NIVEA SUN, като се абонираш за нашия бюлетин!

Предимства

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ПРЕДИМСТВАТА ДА СИ АБОНАТ НА NIVEA!

За да бъдеш винаги информирана за всичко, което подготвяме, от нови продукти за грижа до отстъпки и кампании с награди, всичко, което трябва да направиш, е да се абонираш за нашия бюлетин. Така ще се възползваш от изключителни предимства, като например:
nivea-sun
  • Разбираш първа за нашите най-нови продукти, но също и за активните ни промоции и отстъпки
  • Имаш възможност да участваш в кампании за тестване на нови продукти
  • Получаваш персонализирани съвети за грижата за лице, коса и тяло, както и за защита от слънцето
  • Можеш да участваш в ексклузивни кампании с награди, активни само за абониралите се
  • Бъди винаги информирана - можеш да четеш бюлетина, където и да си, от всяко устройство
Giveaway

АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НА NIVEA И СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНИ ЛЕТНИ НАГРАДИ!

Ако се абонираш за нашия бюлетин сега, можеш да спечелиш награди, които ще ти помогнат да се насладиш напълно на всеки слънчев ден през това лято! Ето това са наградите в летния сет NIVEA SUN:
nivea-sun

Абонирай се

КАК МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ?

Промоционалната кампания NIVEA Нови абонати приключи! Провери дали си сред печелившите участници тук.

 

Пълните правила можеш да прочетеш тук.


Съвети

ЗА ЕДНО ПРЕКРАСНО И БЕЗГРИЖНО ЛЯТО

Наслади се на най-доброто от слънцето! Независимо къде се намираш, ако използваш подходящия слънцезащитен продукт и съобразиш няколко неща, можеш да се радваш на красив и здравословен тен дълго време! Ето и няколко съвети, които могат да ти помогнат!
nivea-sun
  • Хидратация! Както отвътре, така и отвън. Използвай подхранващ лосион/крем вечерта преди деня за излагане на слънце и пий чаша вода на всеки два часа през деня. По този начин избягваш дехидратацията и подготвяш кожата си за златистия тен, за който мечтаеш.
  • Нанеси слънцезащитен продукт 30 минути преди да излезеш навън, независимо къде отиваш. Дори няколко минути разходка из града могат да се окажат достатъчни, за да се сдобиеш с красив летен загар.
  • Помогни на кожата си да произвежда меланин. Меланинът е съставката в кожата, която променя цвета ѝ и ако мечтаеш за златист и красив тен, можеш да насърчиш производството му, като използваш слънцезащитен продукт, който активира производството на меланин, като например тези от серия NIVEA SUN Protect & Bronze.
  • Подари на кожата си грижата, от която се нуждае след излагане на слънце – ревитализиращ душ с любим освежаващ душ-гел и хидратиращ в дълбочина продукт, който да възстанови нивото на хидратация в кожата, за да може тенът ти да се запази възможно най-дълготрайно.

Интересни съвети за теб