A woman has removed heavy blue eye make-up with the NEW NIVEA Micellar Water and shows the cotton pad. Next to her is the NEW NIVEA Micellar Water package.

НОВО ПОКОЛЕНИЕ МИЦЕЛАРНИ ВОДИ NIVEA

Премахват до 100% следите от грим*, без търкане

НОВАТА МИЦЕЛАРНА ВОДА NIVEA – ПРЕМАХВА ДО 100% СЛЕДИТЕ ОТ ГРИМ* БЕЗ ТЪРКАНЕ

Новата формула на мицеларна вода NIVEA вече е обогатена с комплекс от аминокиселини и ефективно премахва грима, замърсяванията, себума... без да е необходимо търкане, следователно - без да предизвиква дразнене! За нежно, но и изключително ефективно почистване на кожата.

Сега можеш да създаваш и да експериментираш с нови грим-визии - отново и отново и отново!

 

*В 86% от случаите, според проучване/тест с употреба на продукт от 167 респондента

ПО-НЕЖНО ПОЧИСТВАНЕ С КОМПЛЕКС ОТ АМИНОКИСЕЛИНИ

Доказаната почистваща сила на мицелите сега обединява сили с нежните аминокиселини. Новата формула премахва до 100% от следите от грим*, замърсяванията и омазняването по кожата само с няколко леки движения – и не се изисква търкане. Пробвай новото поколение мицеларни води NIVEA сега и премахни грима си без търкане.

 

А за да е добре както за теб, така и за околната среда, формулата е без микропластмаса, а бутилката е направена от 97% рециклирана пластмаса.**

 

**С изключение на етикета, тапата и капачката. 

 

НОВА ФОРМУЛА, 5 ОПЦИИ, ОТ КОИТО ДА ИЗБЕРЕШ

Съществува мицеларна вода NIVEA за всичко, от което се нуждае кожата ти! Новата формула с комплекс от аминокиселини почиства ефективно, без да оставя остатъци и без нужда от триене или търкане. Привлича нежно частиците грим, позволявайки на кожата да диша отново.

 

Просто избери мицеларна вода според твоя тип кожа и с помощта на тампон за грим почисти нежно цялото си лице, клепачите и устните.

 

И това е – готова си за една нова грим сесия или за любимия си продукт за грижа за лице!

УСПОКОЯВАЩ ЕФЕКТ

Лесно раздразнима ли е кожата ти? Не се притеснявай, новата формула на NIVEA мицеларна вода за чувствителна кожа вече е обогатена с нежен комплекс от аминокиселини! Премахва грима по-ефективно от всякога, успокоява и хидратира кожата, без да оставя следи*.

ОСВЕЖАВАЩ ЕФЕКТ

Харесва ли ти усещането за ревитализирана кожа? Новата мицеларна вода NIVEA за нормална кожа вече е обогатена с иновативен  комплекс от аминокиселини, който прави процеса на почистване на лицето супер нежен и ефективен. Премахва добре грима, почиства порите и освежава тена.

ПОЧИСТВАНЕ В ДЪЛБОЧИНА

Сбогом, мазна кожа! С формулата с иновативния  комплекс от аминокиселини, в новата мицеларна вода на NIVEA за комбинирана кожа, порите ще бъдат внимателно отпушени, излишният себум ще бъде отстранен и Т-зоната ще бъде старателно почистена в дълбочина. За чиста, матирана и детоксикирана кожа, с до 100% премахнати следи от грим*.

ЕНЕРГИЗИРАЩ ЕФЕКТ

По-енергизирана кожа само с няколко движения! Мицеларната енергизираща вода NIVEA е подходяща за всеки тип кожа. Формулата е обогатена с комплекс от аминокиселини и 3 вида антиоксиданти - витамин С, витамин В3, екстракт от червена боровинка и почистващи мицели. Ефективно премахва грима*, замърсяванията и излишния себум само с няколко леки движения, които не изискват търкане или изплакване.

 

ЧАО, ВОДОУСТОЙЧИВ ГРИМ

Наслади се на издръжлив грим и го премахни лесно с мицеларна вода NIVEA за водоустойчив грим, подходяща дори за чувствителна кожа! Формулата с комплекс от аминокиселини премахва ефективно водоустойчивия грим, почиства порите в дълбочина, предпазва миглите и се грижи за тях, без да оставя остатъци* или мазна кожа.

*В 86% от случаите, според проучване/тест с употреба на продукт от 167 респондента

КАК ДА ПРЕМАХНЕШ ГРИМА И ДА ОСВЕЖИШ КОЖАТА СИ СТЪПКА ПО СТЪПКА!

NIVEA MICELLAR WATER
Стъпка 1
Нанеси мицеларната вода NIVEA, подходяща за твоя тип кожа, върху почистващия тампон.
NIVEA MICELLAR WATER
Стъпка 2
Почисти лицето си с леки кръгови движения, няма нужда да натискаш и търкаш агресивно.
NIVEA MICELLAR WATER
Стъпка 3
Не изплаквай, след като приключиш с почистването. Остави да изсъхне и след това се наслади на чиста, кадифено-мека и хидратирана кожа.

ИМАШ ЛИ НУЖДА ОТ ОЩЕ СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ ЗА ТОВА КАК ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА КОЖАТА СИ? ПРОЧЕТИ СТАТИИТЕ ПО-ДОЛУ.