ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ДО -50%1!

Открий иновацията Cellular LUMINOUS630 за третиране на пигментни петна и се радвай на видими резултати само след 2 седмици**.
 

Купи 2 или повече продукта от серия NIVEA LUMINOUS630® и вземи отстъпка1 в размер на цената на продукта с най-ниска стойност.

1 Максималният размер на отстъпката е 50%, ако пакетната покупка включва само 2 еднакви продукта. 

*Източник: NielsenIQ, Market Track, Грижа за лице, сегмент серуми против пигментни петна (категория, дефинирана от клиента), анализ в 36 държави (определени от клиента), продажби в стойност, обем в пакетни продажби, Май 2021 – Април 2022

**Проучване чрез употреба с 34 участници; намаляване на интензитета на пигментните петна след 12 седмици, самооценка по десетобална скала.

Как да участваш

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ОТСТЪПКА ДО -50%1 НА ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА NIVEA LUMINOUS630®!

Купи два или повече продукта от серия NIVEA LUMINOUS630® и ще получиш до 50%1 от покупката обратно, под формата на банков превод! Всичко, което трябва да направиш, е да избереш поне 2 продукта с патентованата съставка LUMINOUS630® за третиране на пигментни петна, да регистрираш касовата бележка / фактура и да изчакаш в сметката си сумата за най-евтиния продукт обратно.

 

• Промо играта се провежда във всички търговски обекти на „Лили Дрогерие“ и „дм България“ (без онлайн магазините).

• Кампанията е активна в периода 25 май до 30 юни 2023г..

Правилата за участие можеш да прочетеш тук.

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Ако вече си се записал/а, участието ти е в процес на валидация.

 

1 Максималният размер на отстъпката е 50%, ако пакетната покупка включва само 2 еднакви продукта. 

Формуляр

РЕГИСТРИРАЙ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА/ФАКТУРАТА ТУК

След като закупиш минимум 2 продукта, които участват в промо играта, направи ясна снимка на касовата бележка или фактурата си. На снимката трябва да се вижда четливо следната информация:

 

• Име на магазина

• Наименованието на продуктите, участващи в промо играта

• Индивидуалната цена на участващите продукти

• Номер на касовата бележка/фактурата

• Дата и час на издаване на касовата бележка/фактурата

Участващи продукти

ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯ NIVEA LUMINOUS630®

Открий продуктите от серия NIVEA LUMINOUS630®, които ще ти донесат до 50%1 обратно в портфейла ти!

NIVEA LUMINOUS630®АКТИВЕН СЕРУМ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ПИГМЕНТНИ ПЕТНА

Това е нашият продукт с най-висока концентрация на витамин Е и хиалуронова киселина, в комбинация със силата на патентованата съставка LUMINOUS630. Ще имаш по-равномерен и сияен тен само след 2 седмици и ще оцениш бързото му усвояване в кожата и фактът, че е подходящ за всички типове и тонове кожа. 

NIVEA LUMINOUS630® ДНЕВЕН КРЕМ SPF50 С ТРОЙНА ЗАЩИТА

Той действа върху съществуващите пигментни петна и предотвратява появата или потъмняването им. Формулата съдържа LUMINOUS630, хиалуронова киселина, витамин Е и има SPF50, така че можеш да се насладиш на хидратиран и матиран тен, защитен от пигментни петна и признаци на стареене, причинени от излагането на слънце.

NIVEA LUMINOUS630® ВЪЗСТАНОВЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ

За възстановен, ревитализиран и освежен тен, осигури на кожата си правилната грижа по време на сън. Този нощен крем има 3 действия срещу пигментните петна: намалява размера им, изсветлява цвета им и намалява броя им. Видими резултати ще забележиш само след 4 седмици.

NIVEA LUMINOUS630® АКТИВЕН ОКОЛООЧЕН КРЕМ-СЕРУМ

Ефективно третира основните причини за появата на тъмни кръгове под очите с помощта на формулата с кофеин, комбинирана с LUMINOUS630 и хиалуронова киселина. Изглажда контура на околоочната зона, изсветлява тъмните сенки, намалява торбичките под очите, както и фините линии и бръчки, независимо от типа на тена.

NIVEA LUMINOUS630® ЦВЕТЕН ФЛУИД ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА SPF20

Видимо подобрява вида на кожата и я изравнява и омекотява, благодарение на двойното си действие върху несъвършенствата. 1. Естествено покрива пигментните петна с помощта на микрокапсулирани пигменти и 2. Третира и намалява пигментните петна с патентованата формула LUMINOUS630. За гладък и сияен тен!

NIVEA SUN СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ SPF50+ С LUMINOUS630®

Тази флуидна формула е идеална за ежедневна употреба. Можеш да транспортираш продукта в чантата си по всяко време, благодарение на компактната му опаковка. Усеща се лек и немазен върху кожата и осигурява освежаващ и изглаждащ ефект. Формулата действа незабавно срещу UV лъчите и предотвратява и намалява пигментните петна, причинени от слънцето.

ЧЗВ

ТИ ПИТАШ, NIVEA ОТГОВАРЯ

По-долу ще откриеш отговорите на въпроси , които може да имаш относно тази кампания.

 

Кои магазини участват в промо играта?

Желаещите да участват в промо играта следва да закупят продукти от който и да е физически търговски обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД или „дм България“ ЕООД на територията на страната, без онлайн магазините. 

Какъв е механизма на промо играта?

Няма нищо по-просто. Купи 2 или повече продукта NIVEA LUMINOUS630® от всеки физически магазин lilly или dm, регистрирай снимка на касовата бележка или фактура и ние ще ти възстановим сумата, съответстваща на най-евтиния продукт. Един участник може да получи "CASHBACK" в размер на най-много 100лв с ДДС. Тази максимална стойност не зависи от броя регистрирани от него касови бележки..

Ето стъпките:

 1. Купи 2 или повече продукта NIVEA LUMINOUS630®.
 2. Качи снимка на касовата бележка или фактурата и попълни формуляра за участие с твоите данни.
 3. Ще получиш имейл веднага след валидиране на касовата бележка/фактурата. В случай, че си одобрен, сумата ще ти бъде възвърната в срок от максимум 30 работни дни след процеса на валидация.
 4. Ако касовата бележка или фактурата не са потвърдени, ще получиш имейл с причината за анулирането. Можеш да участваш отново в кампанията, като запишеш нова касова бележка или фактура. 
 

До кога мога да участвам в промо играта?

Можеш да качиш касовия бон или фактурата до 30.06.2023г.. Всички касови бележки или фактури от периода 25 май – 30 юни 2023г. са допустими за участие. 

Какво се случва с касовата бележка/фактурата, след като я кача?

Проверяваме данъчния документ в рамките на няколко работни дни. След като касовата бележка/фактурата бъде обработена, ще получиш имейл от нас със статуса на валидирането.

Ето още веднъж кои са стъпките, които трябва да следваш, за да се запишеш за участие:

 1. Купи 2 или повече продукта NIVEA LUMINOUS630®.
 2. Качи снимка на касовата бележка или фактурата и попълни формуляра за участие с твоите данни.
 3. Ще получиш имейл веднага след валидиране на касовата бележка/фактурата. В случай, че си одобрен, сумата ще ти бъде възвърната в срок от максимум 30 работни дни след процеса на валидация.
 4. Ако касовата бележка или фактурата не са потвърдени, ще получиш имейл с причината за анулирането. Можеш да участваш отново в кампанията, като запишеш нова касова бележка или фактура. 
 

Кога ще получа парите си обратно?

След като получиш имейла за потвърждение, че касовата бележка/фактурата е валидна, сумата, която трябва да бъде възстановена, ще бъде в сметката ти в срок до 30 работни дни след края на кампанията. Това зависи и от времето за обработка на твоята банка, така че преводът все може да бъде отложен и още.

Имам технически проблем. Какво да правя?

От време на време може да срещнеш временни технически проблеми. Ето някои съвети, които трябва да имаш предвид:

 1. Пробвай да се регистрираш по-късно.
 2. Можеш да използваш друг браузър. Препоръчваме ти да използваш Firefox или Google Chrome.
 3. Опитай да се регистрираш от друго устройство.
 4. Изчисти кеша на браузъра си, включително "бисквитките" (история на браузъра), и пробвай отново.

Ако след следване на горните съвети проблемът все още не е разрешен, свържи се с нас чрез формуляра за контакт. Какво трябва да имаш предвид: Колкото повече информация ни споделиш относно изпитания проблем, толкова по-бързо ще можем да ти помогнем. Опиши ни повече информация за следното:

 1. Получаваш ли съобщение за грешка? Ако е така, какво е то?
 2. От какъв тип устройство, с каква операционна система и какъв браузър се опитваш да се регистрираш?
 3. Кажи ни точно какво не работи и какво се случва, ако направиш определени неща, като например да кликнеш върху връзка.
 4. Съвет: Изпрати ни и екранна снимка.

Ако закупя повече от четири продукта с един фискален бон/фактура, получавам ли парите си обратно за повече от един продукт?

Ако участникът е регистрирал фискален бон/фактура, в която има два или повече закупени продукта NIVEA LUMINOUS630®, то той може да участва в кампанията за връщане на парите само на един от закупените продукти – този с най-ниска стойност в касовата бележка.

Един участник може да получи "CASHBACK" в размер на най-много 100 лв. с ДДС по време на цялата кампания. Тази максимална стойност не зависи от броя регистрирани от него касови бележки.

 

Имам още един въпрос или имам нужда от допълнителна подкрепа.

Не отговорихме на въпроса ти? Тогава е най-добре да се свържеш с нас тук. Опиши подробно въпроса си, за да ти помогнем възможно най-скоро и точно.

 
Статии

ДОВИЖДАНЕ, ПИГМЕНТНИ ПЕТНА! ЗДРАВЕЙ, СИЯЙНА КОЖА!

Открий повече за пигментните петна и революционната съставка LUMINOUS630 и се радвай на видими резултати само след 2 седмици*.

 

*Проучване чрез употреба с 34 участници; намаляване на интензитета на пигментните петна след 12 седмици, самооценка по десетобална скала.