Избери най-подходящата грижа против бръчки за твоята ежедневна рутина

С течение на времето нуждите на кожата ни се променят и след 25-годишна възраст е желателно и препоръчително създаването на рутина против бръчки. Изгодните и разнообразни комплекти на NIVEA предлагат доказани решения за анти-ейдж грижа за кожата, съобразени с нуждите ѝ. Всеки от CELLULAR комплектите на NIVEA включва два продукта, обогатени с активни съставки, които заедно действат оптимално и осигуряват видими резултати за кратко време. Открий подходящия комплект за теб и създай своята цялостна анти-ейдж рутина лесно и ефективно! 
 

КОМПЛЕКТ LUMINOUS630® СРЕЩУ ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА

Рутина за сияйна кожа със CELLULAR LUMINOUS630® - патентованата съставка LUMINOUS630® намалява и предотвратява всички видове пигментни петна, възстановявайки естествения равномерен тен на кожата. Комплектът съдържа:

Серумът за третиране на пигментни петна CELLULAR LUMINOUS630®, сега с още по-добра формула с два пъти повече хиалуронова киселина*, за хидратирана кожа в дълбочина. В комбинация с революционната съставка LUMINOUS630®, този лек серум намалява всички неравномерности по кожата** и я предпазва от повторна поява на пигментни петна, като възстановява естествения сияен вид на тена.

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ, КОИТО СЕ ПОДОБРЯВАТ С ВРЕМЕТО

  • От първия ден патентованата съставка LUMINOUS630® започва да работи за кожата, действайки на клетъчно ниво, за да намали ефективно пигментните петна.
  • За 2 седмици пигментните петна са значително намалени.
  • За 12 седмици интензивността на пигментните петна е намалена с до 71%***.
  • Наблюдава се непрекъснато подобрение, ако продуктът се използва редовно****.

Дневен флуид CELLULAR LUMINOUS630® със SPF50 за тройна защита срещу пигментни петна, съдържащ иновативната съставка LUMINOUS630®, слънцезащитен фактор SPF50, хиалуронова киселина и витамин Е. По този начин той не само третира пигментните петна и предотвратява повторната поява на нови, но и предпазва кожата от стареене, причинено от слънчевата светлина. 

*В сравнение с предишната формула на Серум за третиране на пигментни петна Luminous630 на NIVEA.
**Пигментни петна, причинени от излагане на слънце, стареене и хормонален дисбаланс като бременност и менопауза
***Самооценка (резултат), 12-седмично проучване сред 34 жени, 2018г.
****12-седмично проучване

CELLULAR EXPERT LIFT – АНТИ-ЕЙДЖ РУТИНА ЗА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

Преоткрий рутината си против бръчки с достъпния дневен комплект за анти-ейдж грижа NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT, съдържащ:

Дневен крем против бръчки CELLULAR EXPERT LIFT със SPF30 съдържа ЧИСТ БАКУЧИОЛ и два вида хиалуронова киселина – МИКРО- и МАКРО-, две есенциални анти-ейдж съставки за борба с бръчките, известни с мощния си ефект на хидратиране, изглаждане и видимо намаляване на бръчките. Кремът стимулира производството на колаген само 4 часа след нанасяне и помага на кожата да стане стегната и еластична.*

Серум CELLULAR EXPERT LIFT с ефект върху 3 зони е обогатен с иновативната анти-ейдж съставка Бакучиол, в 10 пъти по-висока концентрация1, и действа в дълбочина на клетъчно ниво, за доказан и видим лифтинг ефект върху 3 зони:

  1. ЛИЦЕТО - Видимо намалява бръчките и предефинира контура
  2. ШИЯТА - Кожата е видимо по-стегната
  3. ДЕКОЛТЕТО - Видимо по-гладък външен вид

Серумът с лека текстура съдържа 10 пъти повече ЧИСТ БАКУЧИОЛ, най-високото количество във формулите на NIVEA¹. Тази активна съставка против бръчки е толкова ефективна, колкото ретинола2, но по-нежна към кожата. Увеличава производството на колаген в клетките само за 4 часа2 с клинично доказана ефикасност против бръчки.

Кожата е по-стегната и бръчките са видимо намалени.

  1. След 1 седмица еластичността на кожата видимо се подобрява с +50%3, а тенът е по-стегнат.
  2. След 2 седмици значително укрепва структурата на кожата на лицето, шията и деколтето, резултатите се потвърждават от 98% от жените, които са го тествали4.

*Тествано на кожни клетки
1В сравнение с количеството Бакучиол, използвано в другите продукти от серия NIVEA CELLULAR Expert Lift
²Отнася се за производство на колаген, тестван ин витро
3Степен на подобрение на резултата, 4-седмично проучване сред 44 жени, 2022 г.
4Самооценка, 2-седмично проучване сред 101 жени, 2022 г.

 

CELLULAR EXPERT LIFT – КОМПЛЕКТ ЗА БОРБА СРЕЩУ ДЪЛБОКИТЕ БРЪЧКИ

Изгодният комплект против бръчки CELLULAR EXPERT LIFT съдържа два крема, единият за дневна грижа, а другият за вечерната ти рутина, обогатени с революционната съставка Бакучиол, която се бори с бръчките и в същото време е нежна към кожата.

Дневен крем против бръчки със SPF30 CELLULAR EXPERT LIFT съдържа ЧИСТ БАКУЧИОЛ и два вида хиалуронова киселина – МИКРО- И МАКРО-, две основни съставки против бръчки, известни с ефекта си на хидратиране, изглаждане и видимо намаляване на бръчките. Стимулира производството на колаген само 4 часа* след нанасяне и помага на кожата да стане стегната и еластична.

Нощен крем против бръчки CELLULAR EXPERT LIFT, разработен с чист Бакучиол, хидратира, предефинира и възстановява структурата на кожата ти, докато спиш. Кожата се регенерира през нощта, като се акцентира върху усвояването на хранителните вещества, а на сутринта тенът изглежда хидратиран и кадифено мек. Кремът ускорява производството на колаген само 4 часа след нанасяне и помага на кожата да стане стегната и еластична.*

*Тествано върху кожни клетки

 

CELLULAR EXPERT FILLER – КОМПЛЕКТ ЗА СТЕГНАТА КОЖА

Изгодният комплект против бръчки CELLULAR EXPERT FILLER се състои от два продукта, идеални за твоята анти-ейдж рутина, съдържащи комбинация от мощни съставки против бръчки с ефект на запълване на бръчките в рамките на 24 часа*.

Дневен крем против бръчки CELLULAR EXPERT FILLER със SPF15 съдържа мощна комбинация от анти-ейдж съставки, които се борят с бръчките: ЧИСТА ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА, която помага за регенериране на клетките и възстановяване на еластичността на кожата и МИКРО- И МАКРО-ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, известна с мощния си ефект на хидратира, изглаждане и видимо намаляване на бръчките. Те осигуряват ефект на запълване на бръчките в рамките на 24 часа и се борят със загубата на контур, възстановявайки обема на кожата.

Нощен крем против бръчки CELLULAR EXPERT FILLER съдържа комбинация от мощни съставки против бръчки, които осигуряват ефект на запълване на бръчките в рамките на 24 часа и се борят срещу признаците на стареене за по-стегната кожа и възстановен обем. Формулата е подсилена с ЧИСТА ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, които имат мощно регенериращо действие през нощта и подпомагат естествения процес на обновяване на кожата, за ревитализиран и отпочинал вид на сутринта.

*Съгласно ин витро тестове с активни съставки