100% ГАРАНЦИЯ

Открий серия NIVEA Derma Skin Clear за проблемна кожа! Ефективна грижа срещу пъпки, акне и черни точки само след 7 дни*

Гарантирани резултати или ще върнем парите ти обратно1! Купи продукт от серия NIVEA Derma Skin Clear, тествай го в рамките на 7 дни* и ако не си доволен, ще върнем парите ти обратно1! Точно така – 100% гаранция за видимо по-чиста кожа само след седмица!

 

1 Период на промоцията: 01.07.-31.08.2023г.. За участие в промоцията е необходимо да предоставиш доказателство за закупен продукт NIVEA Derma Skin Clear – касова бележка.

 

*Самооценка, 8-седмично проучване сред 100 жени и мъже, използващи NIVEA Derma Skin Clear Нощен пилинг, 40мл, 2022г. 

 

КАК ДА УЧАСТВАШ

ВИДИМО ПО-ЧИСТА КОЖА САМО СЛЕД 7 ДНИ ИЛИ ЩЕ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ ТИ1!

Купи продукт от серия NIVEA Derma Skin Clear и го тествай в продължение на 7 дни. Убеди се, че използваш продукта правилно, а ако не си доволен, ще върнем парите ти обратно1! Просто запази касовата бележка, за да можеш да я регистрираш във формуляра по-долу.

 

Промо играта е валидна за продукти NIVEA Derma Skin Clear, закупени от който и да е физически или онлайн обект в страната.

Кампанията е активна в периода 1 юли – 31 август 2023г..

Правилата за участие можеш да прочетеш тук.

 

Ето стъпките, които да следваш, за да възвърнеш парите си, в случай, че не си доволен/доволна от ефективността на избрания продукт от серия NIVEA Derma Skin Clear.

 

ФОРМУЛЯР

РЕГИСТРИРАЙ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА/ФАКТУРАТА ТУК

След като си тествал/а продукта NIVEA Derma Skin Clear в продължение на 7 дни и резултатите не те задоволят, можеш да получиш парите си обратно. Ето как - направи ясна снимка на касовата бележка или фактурата си. На снимката трябва да се вижда четливо следната информация:

 

• Име на магазина

• Наименованието на продукта, участващ в промо играта

• Индивидуалната цена на участващия продукт 

• Номер на касовата бележка/фактурата

• Дата и час на издаване на касовата бележка/фактурата

 

За нас е важно да разберем твоя потребителски опит с нашите продукти. Сподели ни какво точно те накара да поискаш възстановяване на сумата за закупуване на продукт NIVEA Derma Skin Clear, за да ни помогнеш да подобряваме и надграждаме формулите си в бъдеще.

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 

УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯ NIVEA DERMA SKIN CLEAR

С иновативната формула на продуктите от серия Derma Skin Clear можеш ефективно да се справиш с несъвършенствата по кожата, като акне, пъпки и черни точки. Продуктите почистват в дълбочина кожните замърсявания и видимо подобряват тена. Убеди се и ти, като изпробваш поне един от продуктите от серията за проблемна кожа – предлагаме 100% гаранция!

 

Ето и кратко представяне на продуктите, които обещават да направят кожата ти по-чиста след 7 дни:

НОЩЕН ПИЛИНГ NIVEA DERMA SKIN CLEAR

Този иновативен продукт стимулира отстраняването на мъртвите и увредени кожни клетки и спомага обновяването им, като изчиства порите. Доказано намалява пъпките и предотвратява повторната им поява. За видимо по-чиста кожа само след 7 дни!

ИЗМИВАЩ ГЕЛ NIVEA DERMA SKIN CLEAR

Мощен срещу замърсявания и същевременно нежен към кожата ти. Гелът премахва бактериите и излишния себум, позволявайки на кожата ти да диша отново!

СКРАБ ЗА ЧЕРНИ ТОЧКИ NIVEA DERMA SKIN CLEAR

Знаеш ли, че несъвършенствата по кожата могат да възникнат, когато порите се запушат? Ако използваш скраб редовно, това няма да се случи. Можеш да използваш този скраб както за лице, така и за тяло, за да усъвършенстваш текстурата на кожата си.

ТОНИК ЗА ЛИЦЕ NIVEA DERMA SKIN CLEAR

Тоник за лице за кожа, предразположена към пъпки и черни точки, с формула със салицилова киселина и ниацинамид. Ребалансира кожата и я хидратира, без да запушва порите.


ЧЗВ

ТИ ПИТАШ, NIVEA ОТГОВАРЯ

По-долу ще откриеш отговорите на въпроси, които може да имаш относно тази кампания.

 

Кои магазини участват в промо играта?

Желаещите да участват в промо играта следва да закупят продукти от който и да е физически или онлайн обект на територията на страната.

Какъв е механизма на промо играта?

Лесно и просто. Купи един продукт от серия NIVEA DERMA SKIN CLEAR от който и да е физически магазин в страната и го тествай за период от 7 дни. В случай, че не си доволен/-на от резултатите, регистрирай снимка на касовата бележка или фактура и ние ще ти възстановим сумата, съответстваща на закупения продукт. Един участник може да получи "CASHBACK" в размер на най-много 100лв с ДДС. Тази максимална стойност не зависи от броя регистрирани от него касови бележки.

Ето стъпките:

 1. Купи един продукт от серия NIVEA DERMA SKIN CLEAR.
 2. Използвай продукта редовно според указанията за употреба в рамките на 7 дни. Увери се, че следваш препоръките за правилното използване на продукта.
 3. Ако не си доволен/доволна от резултатите, регистрирай касовата бележка от покупката на продукта и попълни формуляра за възстановяване на сумата с твоите данни.
 4. В случай, че си одобрен/а, сумата ще ти бъде възвърната в срок от максимум 30 работни дни след приключване на промо играта.
 5. Ако касовата бележка или фактурата не са потвърдени, ще получиш имейл с причината за анулирането.

До кога мога да участвам в промо играта?

Можеш да качиш касовия бон или фактурата до 31.08.2023г. Всички касови бележки или фактури от периода 1 юли – 31 август 2023г. са допустими за участие.

Какво се случва с касовата бележка/фактурата, след като я кача?

Проверяваме данъчния документ в рамките на няколко работни дни. След като касовата бележка/фактурата бъде обработена, ще получиш имейл от нас със статуса на валидирането.

Ето още веднъж кои са стъпките, които трябва да следваш, за да се запишеш за участие:

 1. Купи един продукт от серия NIVEA DERMA SKIN CLEAR.
 2. Използвай продукта редовно според указанията за употреба в рамките на 7 дни. Увери се, че следваш препоръките за правилното използване на продукта.
 3. Ако не си доволен/доволна от резултатите, регистрирай касовата бележка от покупката на продукта и попълни формуляра за възстановяване на сумата с твоите данни.
 4. В случай, че си одобрен/а, сумата ще ти бъде възвърната в срок от максимум 30 работни дни  след приключване на промо играта.
 5. Ако касовата бележка или фактурата не са потвърдени, ще получиш имейл с причината за анулирането.

Кога ще получа парите си обратно?

След като получиш имейла за потвърждение, че касовата бележка/фактурата е валидна, сумата, която трябва да бъде възстановена, ще бъде в сметката ти в срок до 30 работни дни след края на кампанията. Това зависи и от времето за обработка на твоята банка, така че преводът все може да бъде отложен и още.

Имам технически проблем. Какво да правя?

От време на време може да срещнеш временни технически проблеми. Ето някои съвети, които трябва да имаш предвид:

 1. Пробвай да се регистрираш по-късно.
 2. Ако вече имаш акаунт в MyNIVEA, всичко, което трябва да направиш, е да влезеш в профила си, след което да посетиш страницата на кампанията и да попълниш формуляра.
 3. Можеш да използваш друг браузър. Препоръчваме ти да използваш Firefox или Google Chrome.
 4. Опитай да се регистрираш от друго устройство.
 5. Изчисти кеша на браузъра си, включително "бисквитките" (история на браузъра), и пробвай отново.

Ако след следване на горните съвети проблемът все още не е разрешен, свържи се с нас чрез формуляра за контакт. Какво трябва да имаш предвид: Колкото повече информация ни споделиш относно изпитания проблем, толкова по-бързо ще можем да ти помогнем. Опиши ни повече информация за следното:

 1. Получаваш ли съобщение за грешка? Ако е така, какво е то?
 2. От какъв тип устройство, с каква операционна система и какъв браузър се опитваш да се регистрираш?
 3. Кажи ни точно какво не работи и какво се случва, ако направиш определени неща, като например да кликнеш върху връзка.
 4. Съвет: Изпрати ни линкове и екранни снимки при възможност.

Ако закупя повече от един продукт с един фискален бон/фактура, получавам ли парите си обратно за повече от един продукт?

Ако регистрираш касова бележка/фактура, в която има два или повече продукта NIVEA DERMA SKIN CLEAR, ние ще ти възстановим стойността на всички продукти от касовата бележка/фактурата в размер на най-много 100 лв. с ДДС за периода на цялата кампания.

Имам още един въпрос или имам нужда от допълнителна подкрепа.

Не отговорихме на въпроса ти? Тогава е най-добре да се свържеш с нас тук. Опиши подробно въпроса си, за да ти помогнем възможно най-скоро и точно.