ИНОВАЦИЯ: СЕРУМ С КОНЦЕНТРИРАНО АНТИ-ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ ВЪВ ВСЯКА КАПКА

ЗА СЕРИЯТА

КОНЦЕНТРИРАНИ СЕРУМИ NIVEA CELLULAR PROFESSIONAL – МОЩЕН БУСТЕР ЗА ПО-МЛАДА КОЖА САМО СЛЕД 7 ДНИ

NIVEA CELLULAR PROFESSIONAL Серуми са бустерна грижа с концентрирано анти-ейдж действие, подходящи за всяка рутина. Уникалната им комбинация от 9% комплекс с хиалурон или фиторетинол** предлага ултра-лека формула и силна концентрация на активни съставки, които правят кожата ти по-свежа на вид още от първата употреба. Формулите следват най-актуалните научни открития и се състоят от минимум 98% съставки от естествен произход*.

 

*вкл. вода
**естествена алтернатива на ретинола със сходно действие

 
СЪСТАВКИ

ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ФОРМУЛИ С 98% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ*

Всяка кожа е специфична – такива са и нашите съставки и серуми. Създадени от експертите на NIVEA за грижа за кожата и според най-акуталните научни открития. Ултра-леките формули съчетават хидратиращ комплекс за грижа и концентрирана ефективна активна съставка.

 

*вкл. вода

 

CELLULAR PROFESSIONAL КОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ С ХИАЛУРОН – МИНИМИЗИРА БРЪЧКИТЕ

Хиалуронът подобрява способността на кожата да задържа влагата. Благодарение на различните дълго верижни хиалуронови киселини, кожата е особено ефективно хидратирана. Нашата формула с чиста хиалуронова киселина осигурява моментално усещане на свежест за кожата. Тя е по-стегната и гладка само след 7 дни и е видимо по-еластична и здрава на вид.

CELLULAR PROFESSIONAL КОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ С ФИТОРЕТИНОЛ – ЗА ГЛАДКА КОЖА

Фиторетинол е естествена, изключително лека, билкова алтернатива на ретинола. Той се извлича от Bidens Pilosa – особено благоприятна за кожата билкова активна съставка, която има подобен на ретинола начин на действие. Във формулата го комбинираме с избрани подхранващи съставки. Само след 7-дневна употреба порите се свиват и несъвършенствата намаляват – за по-гладка, по-равномерна, сияйно здрава на вид кожа.

*естествена алтернатива на ретинола със сходно действие

 
УПОТРЕБА

ПЪРВА СТЪПКА ОТ ТВОЯТА РУТИНА С НЕЗАБАВЕН ЕФЕКТ

ИНТЕРВЮ С ЕКСПЕРТ

ОТГОВОРИ ОТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИЯ ОТДЕЛ НА NIVEA

Нашите нови концентрирани серуми NIVEA CELLULAR Professional са уникална комбинация от ефективна грижа и силно концентрирани активни съставки. Експертно интервю с д-р Janina Nizet, Отдел R&D NIVEA

 

КАКВО ОТЛИЧАВА СЕРУМА ОТ ДНЕВНАТА ГРИЖА?

Серумите се характеризират с много лека текстура и в същото време предлагат възможност за включване на високи концентрации на активни съставки поради техните специални формули. Те не утежняват кожата и в най-добрия случай перфектно допълват всяка рутина за грижа – точно като нашите Концентрирани серуми NIVEA CELLULAR Professional.

ЗАЩО СЕРУМЪТ ИГРАЕ РОЛЯТА НА БУСТЕРНА ГРИЖА?

Нашите концентрирани серуми NIVEA CELLULAR Professional комбинират овлажняващи съставки с подхранващи масла. В нашите нови, ултра-леки формули за грижа сме включили 9% комплекс с високоефективни съставки - чиста хиалуронова киселина или фиторетинол. В резултат на това нашите серуми осигуряват допълнителен бустер за грижа, а резултатът е по-млада и естествено сияйна кожа.

ПОДХОДЯЩИ ЛИ СА ТЕЗИ СЕРУМИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА?

Да, нашите серуми са подходящи за нормална, суха и комбинирана кожа.

МОГА ЛИ ДА КОМБИНИРАМ СЕРУМИТЕ С ДРУГА ВСЕКИДНЕВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА?

Тъй като серумите се характеризират с много лека текстура и следователно се абсорбират бързо от кожата, те са перфектни като допълваща грижа към обичайната ти рутина. A концентрираните серуми NIVEA CELLULAR Professional дори подготвят кожата идеално за последващата грижа.

МОГА ЛИ ДА НАНЕСА НЯКОЛКО СЕРУМА ПОСЛЕДОВАТЕЛНО?

Можеш да комбинираш серумите при нужда, да ги нанасяш сутрин и вечер върху почистени лице, шия и деколте. След това можеш да нанесеш дневна или нощна грижа.

КОЛКО ЧЕСТО ДА ИЗПОЛЗВАМ КОНЦЕНТРИРАНИТЕ СЕРУМИ NIVEA CELLULAR Professional?

Всяка кожа е различна и има свои собствени нужди – и употребата на нашите серуми е съобразена с това. Въпреки че те имат незабавен ефект, най-добрите резултати се постигат при продължителна употреба. Тъй като те са подходящи за редовна употреба, могат да се използват и за постоянно без никакви проблеми.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН СЪВЕТ ОТНОСНО СЕРУМИТЕ

Нанасяй серума сутрин и вечер след ежедневната ти рутина за почистване на лицето. Нека се абсорбира добре от кожата. След това завърши рутината, като нанесеш обичайния си дневен или нощен крем. Препоръчваме да използваш дневна грижа със SPF през деня.