ИНОВАЦИЯ

100% ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ ИЛИ ЩЕ ТИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ**

Открий иновацията Cellular LUMINOUS630® за видимо по-малко пигментни петна само за 2 седмици*

Точно така - 100% гаранция за видими резултати само за 2 седмици*!

Купи продукт от серия NIVEA LUMINOUS630®, използвай го редовно според указанията в рамките на 14 дни, а ако не си доволен, ще ти върнем обратно заплатената сума**.

*Пигментни петна, причинени от излагане на слънце, стареене, акне и хормонални промени, като бременност и менопауза. Инструментално измерване сред 42 жени, 2022 г.

**Период на кампанията: 28.08.2023 – 31.10.2023г.. За участие в кампанията е необходимо да представиш доказателство за закупен продукт NIVEA LUMINOUS – касова бележка. 

 

КАК ДА УЧАСТВАШ

ЗАПАЗИ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА, ЗА ДА МОЖЕШ ДА Я РЕГИСТРИРАШ ВЪВ ФОРМУЛЯРА

Важна информация, преди да участваш:

 • Промо играта е валидна за продукти NIVEA LUMINOUS630®, закупени от който и да е физически или онлайн обект в страната.
 • Кампанията е активна в периода 28 август – 31 октомври 2023г.
 • Правилата за участие можеш да прочетеш тук.

Ето стъпките, които да следваш, за да възвърнеш парите си, в случай, че не си доволен/доволна от ефективността на избрания продукт от серия NIVEA LUMINOUS630®.

 
ФОРМУЛЯР

РЕГИСТРИРАЙ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА/ФАКТУРАТА ТУК

След като си тествал/а продукта NIVEA LUMINOUS630® в продължение на 14 дни и в случай, че резултатите не те задоволят, можеш да получиш парите си обратно. Ето как - направи ясна снимка на касовата бележка или фактурата си. На снимката трябва да се вижда четливо следната информация:

 • Име на магазина
 • Наименованието на продукта, участващ в промо играта
 • Индивидуалната цена на участващия продукт
 • Номер на касовата бележка/фактурата
 • Дата и час на издаване на касовата бележка/фактурата

Съвет: В случай, че в касовата бележка/фактура не е ясно какъв е закупеният продукт, можеш да направиш обща снимка на касовата бележка и закупения продукт

За нас е важно да разберем твоя потребителски опит с нашите продукти. Сподели ни какво точно те накара да поискаш възстановяване на сумата за закупуване на продукт NIVEA LUMINOUS630®, за да ни помогнеш да подобряваме и надграждаме формулите си в бъдеще.

Важно: ако ти вече имаш акаунт myNIVEA, молим първо да влезеш и след това да попълниш и изпратиш формуляра.

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 
ЧЗВ

ТИ ПИТАШ, NIVEA ОТГОВАРЯ

По-долу ще откриеш отговорите на въпроси, които може да имаш относно тази кампания.

 

КОИ МАГАЗИНИ УЧАСТВАТ В ПРОМО ИГРАТА?

Желаещите да участват в промо играта следва да закупят продукти от който и да е физически или онлайн обект на територията на страната.

КАКЪВ Е МЕХАНИЗМЪТ НА ПРОМО ИГРАТА?

Лесно и просто. Купи един продукт от серия NIVEA LUMINOUS630® от който и да е физически магазин в страната и го тествай за период от 14 дни. В случай, че не си доволен/-на от резултатите, регистрирай снимка на касовата бележка или фактура и ние ще ти възстановим сумата, съответстваща на закупения продукт. Един участник може да получи възвръщане на заплатена сума в размер на най-много 100лв с ДДС. Тази максимална стойност не зависи от броя регистрирани от него касови бележки.

Ето стъпките:

 1. Купи един продукт от серия NIVEA LUMINOUS630®.
 2. Използвай продукта редовно според указанията за употреба в рамките на 14 дни. Увери се, че следваш препоръките за правилното използване на продукта.
 3. Ако не си доволен/доволна от резултатите, регистрирай касовата бележка от покупката на продукта и попълни формуляра за възстановяване на сумата с твоите данни.
 4. В случай, че си одобрен/а, сумата ще ти бъде възвърната в срок от максимум 30 работни дни след приключване на промо играта.
 5. Ако касовата бележка или фактурата не са потвърдени, ще получиш имейл с причината за анулирането.

ДОКОГА МОГА ДА УЧАСТВАМ В ПРОМО ИГРАТА?

Можеш да качиш касовия бон или фактурата до 31.10.2023г. Всички касови бележки или фактури от периода 28 август – 31 октомври 2023г. са допустими за участие.

КАКВО СЕ СЛУЧВА С КАСОВАТА БЕЛЕЖКА/ФАКТУРАТА, СЛЕД КАТО Я КАЧА?

Проверяваме данъчния документ в рамките на 1-2 седмици. След като касовата бележка/фактурата бъде обработена, ще получиш имейл от нас със статуса на валидирането.

Ето още веднъж кои са стъпките, които трябва да следваш, за да се запишеш за участие:

 1. Купи един продукт от серия NIVEA LUMINOUS630®.
 2. Използвай продукта редовно според указанията за употреба в рамките на 14 дни. Увери се, че следваш препоръките за правилното използване на продукта.
 3. Ако не си доволен/доволна от резултатите, регистрирай касовата бележка от покупката на продукта и попълни формуляра за възстановяване на сумата с твоите данни.
 4. В случай, че си одобрен/а, сумата ще ти бъде възвърната в срок от максимум 30 работни дни  след приключване на промо играта.
 5. Ако касовата бележка или фактурата не са потвърдени, ще получиш имейл с причината за анулирането.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПАРИТЕ СИ ОБРАТНО?

След като получиш имейла за потвърждение, че касовата бележка/фактурата е валидна, сумата, която трябва да бъде възстановена, ще бъде в сметката ти в срок до 30 работни дни след края на кампанията. Това зависи и от времето за обработка на твоята банка, така че преводът все може да бъде отложен и още.

ИМАМ ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ. КАКВО ДА ПРАВЯ?

От време на време може да срещнеш временни технически проблеми. Ето някои съвети, които трябва да имаш предвид:

 1. Пробвай да се регистрираш по-късно.
 2. Ако вече имаш акаунт в MyNIVEA, всичко, което трябва да направиш, е да влезеш в профила си, след което да посетиш страницата на кампанията, и да попълниш формуляра.
 3. Можеш да използваш друг браузър. Препоръчваме ти да използваш Firefox или Google Chrome.
 4. Опитай да се регистрираш от друго устройство – лаптоп, таблет, телефон.
 5. Изчисти кеша на браузъра си, включително "бисквитките" (история на браузъра), и пробвай отново.

Ако след следване на горните съвети проблемът все още не е разрешен, свържи се с нас чрез формуляра за контакт. Какво трябва да имаш предвид: Колкото повече информация ни споделиш относно изпитания проблем, толкова по-бързо ще можем да ти помогнем. Опиши ни повече информация за следното:

 1. Получаваш ли съобщение за грешка? Ако е така, какво е то?
 2. От какъв тип устройство, с каква операционна система и какъв браузър се опитваш да се регистрираш?
 3. Кажи ни точно какво не работи и какво се случва, ако направиш определени неща, като например да кликнеш върху връзка.
 4. Съвет: Изпрати ни линкове и екранни снимки при възможност.

АКО ЗАКУПЯ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПРОДУКТ С ЕДИН ФИСКАЛЕН БОН/ФАКТУРА, ПОЛУЧАВАМ ЛИ ПАРИТЕ СИ ОБРАТНО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПРОДУКТ?

Ако регистрираш касова бележка/фактура, в която има два или повече продукта NIVEA LUMINOUS630®, ние ще ти възстановим стойността на всички продукти от касовата бележка/фактурата в размер на най-много 100 лв. с ДДС за периода на цялата кампания.

 

ИМАМ ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС ИЛИ ИМАМ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА.

Не отговорихме на въпроса ти? Тогава е най-добре да се свържеш с нас тук. Опиши подробно въпроса си, за да ти помогнем възможно най-скоро и точно.

 

ДОВИЖДАНЕ, ПИГМЕНТНИ ПЕТНА! ЗДРАВЕЙ, СИЯЙНА КОЖА!

Открий повече за пигментните петна и революционната съставка LUMINOUS630® и се радвай на видими резултати само след 2 седмици*.

 

*Проучване чрез употреба с 34 участници; намаляване на интензитета на пигментните петна след 12 седмици, самооценка по десетобална скала.