GET FRESH. BE FRESH. РАЗТЪРСВАЩА СВЕЖЕСТ С NIVEA MEN!

СПЕЧЕЛИ iPhone 13 mini

ДАЙ СТАРТ НА ЗАБАВЛЕНИЕТО

 

 

Всичко, което те интересува, е в твоите ръце - твоят телефон е твоята връзка с близки, приятели, твоят източник на безкрайно забавление и актуална информация от цял свят! Ето затова си заслужава да бъде iPhone 13 mini! А сега можеш да го спечелиш, като участваш в нашата нова кампания, която се провежда във всички магазини на Кауфланд в България в периода 31.01.2022г. - 27.02.2022г.. Виж как по-долу и се запиши сега!


УЧАСТВАЙ

ЗАПИШИ СЕ ЗА iPhone 13 mini!

Включи се в новата кампания на NIVEA MEN и магазини Кауфланд и имаш шанса да спечелиш смартфон iPhone 13 mini!

Купи продукти NIVEA MEN на минимална стойност 17лв. от магазини Кауфланд, регистрирай се във формуляра по-долу и ще участваш автоматично за тегленето на 1 от 5 телефона iPhone 13 mini 128GB! Стискаме ти палци единият да е за теб! 😊

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите, които ще получат iPhone 13 mini, и можеш да провериш дали си сред тях тук.

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 

ВИЖ КОИ ПРОДУКТИ УЧАСТВАТ

Всяко приключение започва с правилната грижа, за да бъдеш всеки ден в твоята най-свежа форма. Продуктите NIVEA MEN ще ти помогнат да изглеждаш и да се чувстваш зашеметяващо и уверено, за да споделиш твоите най-добри моменти с приятели от цял свят! Купи любимите си продукти от магазини Кауфланд и се регистрирай за 1 от 5 iPhone 13 mini!